luni, 29 martie 2010

"ĂŞTIA ÎŞI VÂND NEVESTELE, CA SĂ LE DAI O FUNCŢIE ÎŞI DĂ NEVESTELE..."- VANGHELIE



Ca şi în cazul  relaţiei dintre TOVARĂŞULUI - PRIM GH. ANGHEL şi LENUŢA DRĂGAN, care trăiesc o adevărată poveste de dragoste (fără ca Drăgan, şef spartan la piaţă, să stie) o altă relaţie care merge după principiul "tu-mi dai ţâţă, eu-ţi dau funcţie" este şi relaţia dintre "Favoritul, Extravagantul" deputat al nostru de Caracal, FLORIN IORDACHE şi MARILENA NUŢĂ (fost consilier judeţean), o iubire care durează de ani de zile, o adevărata dragoste cu năbădăi. Imediat după excluderea sa "mademoiselle" Marilena, declara :„Fie că vor sau nu aceste persoane care conduc PSD în Olt, eu încă mă consider în continuare membră PSD"(... serios? ...nu vă cred), nu cumva , imediat după excludere, v-aţi incuiat în biroul dumneavoastra de la Inspectoratul Judeţean, ia-ţi telefonat MAREŞALULUI VÂLCOV",să-i spuneţi de durerea dumneavostră, binenţeles, negociind, funcţia de DIRECTOR la Scoala NR. 2 din Caracal, propunându-i venirea dumneavoastră în PD-L.
Dar "Extravagantul" deputat al nostru ştie de ce nu a lasat-o să plece la PD-L ...."MARY...stai liniştită că mergi cu mine ori la PD-L(ca preşedinte la Caracal, aşa cum bătuse palma cu Vâlcov), ori la independenţi (imediat dupa alegerile judeţene ale PSD), că acolo sunt o gramadă de funcţii, că doar am aranjat cu STERIU...doar şti că îţi vreau binele, că doar d'aia TE IUBESC...!!!

VANGHELIE AVEA O VORBĂ: "ĂŞTIA ÎŞI VÂND NEVESTELE, CA SĂ LE DAI O FUNCŢIE ÎŞI DĂ NEVESTELE..."


RUŞINICĂ MARILENA, RUŞINICĂ...!!!
 

duminică, 28 martie 2010

DUMINICA FLORIILOR



Cu ocazia sfintei sărbători a Floriilor, vă urez tuturor celor care purtaţi nume de floare “LA MULŢI ANI !!!" şi împlinirea tuturor viselor.


Şmecher de Caracal

LA MULŢI ANI FLORINEEE !!! SĂ-ŢI DEA DUMNEZEU ŞI ŢIE, CE LE-AI DAT TU CARACALENILOR...!!!

joi, 25 martie 2010

VILE ALE ŢIGANILOR CONSTRUITE DIN AJUTOARE SOCIALE...

Cine spune că ţiganii din Caracal o duc rău se înşeală amarnic, Vile peste vile care costă miliarde de lei au apărut peste noapte pe tot bulevardul care duce spre gară( nu numai pe aici). Problema nu ar fi că ţiganii ar duce-o bine, ci alta, toţi proprietarii acestor palate sunt luaţi în evidenţa SERVICIULUI SOCIAL, ca beneficiari de ajutoare sociale, oameni amarâţi, muritori de foame care nici măcar nu au dupa ce bea apă(... aşa cum spun cei de la primărie). Începând de la cel mai mic cu ţâţa'n gură, până la ăl cu baraba sură, au drepturi depline pentru a lua acest ajutor social. Toti merg după premiza "Mâncaţi-aş, cu cât suntem mai mulţi cu atât luăm mai mult"...ADICĂ... la 5 persoane primeşte 402 Lei, iar pentru fiecare altă persoană care depăşeşte nr. de 5 persoane, ajutorul social se măreşte cu 27 lei....DECI la 12-14 inşi ajung pe la 1000 RON. Acum sunt curios de unde îşi plătesc şmecherii facturile, impozitele, autorizaţiile de construcţie(... dacă au) oare din alte COMBINAŢII?. Dacă nu ştiţi vă spun chiar eu: TRAFIC DE CARNE VIE, CĂMĂTĂRIE, FURTURI DIN BUZUNARE, ESCROCHERII, MAŞINI DE LUX, CONTRABANDĂ,ŞANTAJ etc. 
PROBLEMA  e de ce s-a ajuns aici?de ce nu ia nimeni măsuri, POLIŢIA UNDE E?(la grătare...binenţeles). Dar ce e cel mai dureros e următorul lucru...La nivel de Mun. CARACAL sunt peste 2500 de ţigani, şi peste 85 % dintre ei au ajutoare sociale, DE CE? pentru că e nevoie de VOTURI... "BAH, ŢIGANE, DACĂ NU MĂ VOTEZI, NU MAI VEZI AJUTOR SOCIAL", numai că, în spatele acestor ajutoare sociale nu stă nimeni altul, decât "FARAONUL BĂTRÂN ŞI INTANGIBIL" TOV.- PRIM GH. ANGHEL...!!!


" RUŞINE !!!"

miercuri, 24 martie 2010

O IUBIRE INTERZISĂ , CARE VALOREAZĂ ZECI DE MII DE EURO...!!!



                                                                         ŞERBAN CERNAT - PNL CARACAL

Stim cu toţii că TOV.-PRIM Gh. Anghel, a avut, are şi va avea o simpatie faţă de PARTIDUL NAŢIONAL LIBERAL, partid pe care îl va iubi până în pânzele albe. Mai ştim că TOV.- PRIM, depusese acum câţiva ani şi o ADEZIUNE la această formaţiune, adeziune care e păstrată la sertar (strict secret şi bine păzită pentru zilele negre care vor veni) de către nimeni altul decât ŞERBAN CERNAT, liderul PNL Caracal. Mai ştim că şi la alegerile prezidenţiale din decembrie 2009, în turul întâi, le-a adus liberalilor cam 1000-1200 de voturi (cumpărate binenţeles), de la acoliţii lui şi ai lui  DEPUTATULUI F. IORDACHE. Dar ce NU ŞTIM noi, e că domnul NOTAR Cernat Şerban ( un "arcaş" mai mic al Tovarăşului), are afaceri directe cu INSTITUŢIA MAMA - PRIMĂRIA CARACAL, defapt toate contractele (aproape toate) pe care primăria le încheie cu diferite firme sau diferite instuţii trec exact prin biroul mamei sale Paulina Cernat. 
Adică mai pe Româneşte: "TOVARĂŞE, tu îmi dai voturi şi contracte, iar eu ţin un loc eligibil pentru tine şi acoliţii tăi in ORGANIZAŢIA PNL CARACAL, indiferent dacă nu vă primesc ăia de la PD-L sau ăilalţi de la UNPR"...!!!

"NU VOM UITA NICIODATA CĂT NE-AŢI BATJOCORIT" !!!



marți, 23 martie 2010

MAI MULT DE 300 DE "SPARTANI" AI PRIMĂRIEI MUNCESC DE RUP PĂMÂNTUL...!!! :)



Înghesuială mare atunci când se iau salariile la primarie ( că doar de.....sunt şi puţini), dar când te uiţi pe fluturaşul de salariu observi că pe munca ta de-o lună ("adică frecarea de MENTOSAN") iei o leafă de toată jena (unele, nu toate), de vreo 550 - 600 de LEI ,bani care iţi ajung de un coşuleţ aproape plin de la renumitul complex PENNY, iar alte salarii, de câteva zeci de mii, care le primesc oamenii care sunt puşi la locuri nepotrivite cu profesii nepotrivite( ARCAŞII,  PUPINCURIŞTII, SLUGILE directe ale TOV.- PRIM GH: ANGHEL - Economist de profesie, perfecţionat la SCOALA DE MANIPULARE ÎN MASĂ "GHEORGHIU DEJ"), de exemplu: NADIA DUMITRESCU (păcat că nu am o poză, aprox 3500 RON- leafă), director tehnic al Primăriei CARACAL semnează actele ca ARHITECT-SEF, (sau şef spagă groasă) avănd cu totul alte studii de specialitate, cu totul diferite de arhitectură, şi mulţi alţii începând de la DRĂGAN (Spartan sef la piaţa), până la DOMNUL BEBE şeful CANTINNEI SOCIALE CARACAL (ing. TAXI, persoana fizică-NUCLEARĂ :)), ETC.
Acum vă las pe voi să trageţi concluziile, asupra acestor două cazuri, pe lângă altele (poate zeci) care există în PRIMĂRIA CARACAL.



"NU-I MAI LĂSAŢI SĂ NE CONDUCĂ, NE-A AJUNS...!!!"

duminică, 21 martie 2010

FLORINEEE...!!! VREI PREŞEDINTE PSD OLT...? AI ŞANSE 0 %...!!!


Domnule Iordache, nu mai întelg nimic la fel ca cei 34.000 de locuitori ai acestui municipiu, şi vă întreb eu, ca unul dintre aceşti cetăţeni: Pe la ce partid vă mai  perindaţi domne'?  La PD-L, la PNL, poate pe la independenţi (1500 semnături stranse de Tov.-Prim), că în niciun caz la PSD, eu nu v-am mai vazut, ba chiar am întrebat doi membri de la PSD: - Fraţilor, unde îl pot găsi şi eu pe domnul Dpt. Florin Iordache?... la care ei mi-au răspuns:
- Caută-l pe la PD-L sau PNL!!, zise unul;
- Ba nu, l-am văzut cu Drăgan în piată, strângea semnături pentru UNPR..!!! (UNIUNEA NAŢIONALĂ PENTRU PROGRESUL ROMÂNIEI), zise al doilea;
Asa că.... Florine, d'asta ţi-am zis că şansele tale la şefia PSD sunt nule,pentru că toţi locuitorii din municipiu, toţi psd-işti din judeţul Olt, şi toate PILELE tale de la Bucureşti ştiu că la alegerile prezidenţiale din 2009 ai susţinut şi tu şi Tov.-Prim Gh. Anghel,inclusiv pe Rico (omul care face cărţile) , PNL-ul în primul tur, iar in turul al doilea, toată masa de oameni pe care îi slugăriţi pentru voi,  i-aţi îndrumat să voteze PD-L-ul,  pentru că intereseul vostru era acela, ca Geoană să nu ajungă preşedintele României.
Şi acum te întreb eu: Oare meriţi să candidezi la şefia PSD Olt? Oare ţi-a mai rămas vreo susţinere, din partea cuiva?Oare mai meriţi să fi psd-ist? Oare lumea mai are încredere în tine?.



"NE-AŢI MINŢIT DESTUL...!!!"
"NE-ATI FURAT DESTUL...!!!"
........AJUNGE...!!!.........

vineri, 19 martie 2010

DRĂGANE, CE CASĂ ŢI-AI TRAS DIN SALARIUL TĂU DE BUGETAR !!!!



Una bucată salariu Drăgan + una bucată salariu Lenuţa = una bucata vilă în centrul Caracalului în valoare de 5 miliarde ==) CORECT. 
Lenuţa Drăgan + Tov-Prim Gh. Anghel = LOVE cu năbădăi
Drăgan + Piaţa Mun. Caracal = ŞPAGĂ, MIZERIE, ŢIGANI, CONTRABANDĂ.

Pieţarii din Caracal, unii din ei, dacă-i întrebi cum arată şeful pieţii Caracal nici măcar nu ştiu, iar cei care îl cunosc spun că nu l-au mai văzut de la alegerile locale, defapt şi pe el şi pe Dpt. F. Iordache care îi reprezintă în Parlamentul României.
Pieţarii mai spun că de 15 ani, singura investiţie este o dungă albă, trasată de la bordură 1,5 m, către drum pentru a nu fi depăşită de mesele cu marfă. Ei mai zic că există 5 - 6 taxatori care adună asa zisa şpagă în fiecare zi în funcţie de buzunarul lor făra ca ei să elibereze vreo chitanţă sau factură ( că doar e normal să fie aşa) . Ei mai zic că îi favorizează foarte mult pe ţiganii din piaţa agroalimentară , cum că, ei ar da spaga cea mai mare, numai să nu-i primească pe ţăranii care vând legume - fructe, ei ajungând să işi văndă marfa pe la colţurile străzilor pe nailone întinse, ori sunt obligaţi să le vândă marfa mahărilor din piaţă pe un preţ de nimic.
Tocmai acum am început să înteleg de ce nu mai trebuie să mai cotizeze Drăgan către Tov. Prim Gh. Anghel...
- Lenuţo, Lenuţo!, Adu-mi la birou o " ASPIRINA SĂRACULUI" că mă înteapă inima !!!.



joi, 18 martie 2010

ANGHELE, ANGHELE, NICIODATĂ NU O SA DORMI LINISTIT PENTRU TOT CE AI FĂCUT ŞI FACI.. !!!!



Chiar dacă s-ar aduna toţi popii din lume nu te-ar mai scăpa pentu tot raul care l-ai făcut acestui oraş...Cum ai făcut cum nu ai făcut că de....doar eşti tatăl şpăgilor din tot judeţul ăsta, ai adus iar în Municipiul nostru pentru "MAREA ASFALTARE" cea mai mare firma  FANTOMA de spălare a banilor din Olt "BEBE TRANS" din Găneasa, care o să ne facă cele mai tari uliţe din judeţ. O să ne facă străzile la fel de bine asa cum le-au şi dezăpezit. Apropo ...cu TOV. Laurenţiu Păunescu v-aţi certat ?...sau...aşteaptă vreo bucată mare, mare din tortul dumneavoastră!  Vă mulţumim Tovaraşe-Prim pentru tot!!! Şi pe cuvant o să vă votez şi la următoarele alegeri, că doar sunteţi UNICAT!!!! Un ANGHEL de la BAIA MARE a căzut !!! Urmezi TU !!!

marți, 16 martie 2010

SEISM CU MAGNITUDINE MARE LA PD-L CARACAL !!!!!

Marţi seara primarul Mun. Slatina, Darius Vâlcov, s-a aflat la şedinta "extrem" de extraordinară a PD-L Caracal, unde, le-a cerut celor care sunt consilieri locali, să îl sprijine în continuare şi să nu-l lase la greu pe Tovaraşul-Prim Gh. Anghel, că doar de a ajutat şi el cum a putut la alegerile prezidenţiale PD-L-ul.
Acestea fiind spuse chiar din gura sa, Darius Vâlcov nu a facut nimic altceva decât să dea naştere la doua tabere, una deacord cu el (pupincuriştii) iar cealaltă,binenteles împotriva sa, ba mai mult riscând să-şi pierdă o parte din oamenii de la partid, destul de valoroşi!










Dariuse, Dariuse!!!!! Te-a ajuns şi pe tine "PARANOIA"

luni, 15 martie 2010

"UNIUNEA PENTRU PROSPERITATE SI PROGRES"...OARE?

OARE?....Noua stea a politicii din Olt......Peste 25.000 de semnături trebuie sa strângă Steriu în judeţul Olt pentru a ocupa funcţia de Prim-Vicepreşedinte la nivel naţional al noii formaţiuni politice, iar ca Preşedinte la Organizaţia Balş să fie nimeni altul decat fostul pesedist Catalin Matei , binenţeles ajutat din umbră de cei doi mafioti care nu pot sta deoparte niciodata atunci când e vorba de ceea ce înseamnă "CIOLAN", Tov. Gh. Anghel şi Dpt. F. Iordache, la fel ca si alţi zeci de primari din Jud. Olt care au primit câte 5000 de lei ptr. a-i ajuta în strângerea semnăturilor. Până acum s-au strâns peste 5000 de semnături.  

"NU-I LĂSAŢI SĂ NE FURE" !!!!!!

id messenger

smecheridecaracal

CONTACT


Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Spam Protection*Please enter the text from the image

Refresh Help
captcha
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

Gândeşte liber !!!

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

Traffic

TRAFIC TRIPUL - Directo Web

Totalul afișărilor de pagină