joi, 20 mai 2010

EPISODUL 1 DIN SERIALUL "INTERESE PERSONALE"

Aşa cum v-am promis,  încep să postez episoadele din seria "Interese personale", actori principali: Dpt. Florin Iordache şi Tov.-Prim Gh. Anghel, iar în rolurile secundare: acoliţii lor(ale căror nume nu contează). Am primit pe mail câteva poze, şi câteva idei (oameni cărora le pasă)pe care am să le expun mai jos.






















Maşina din imagine, Dacia 1300 sau "trancarul partidului",a aparţinut nimeni altuia, decât miliţianului Dan Dioşteanu (socrul, extravagantului deputat de Olt Florinel Iordache) maşină care aparţine momentan aşa zisei Organizaţii PSD S.R.L. Drept dovada, politica şi afacerile se fac în familie, cu riscuri cât se poate de mici, aşa cum reiese din contractul ataşat.
Dar afacerile nu se opresc aici , aşa cum ne-am obişnuit toţi caracalenii să fim furaţi pe faţă(jepcăreală curată), protagoniştii nu s-au oprit aici, continuând cu transformarea PSD Caracal intr-o afacere personală, drept dovadă fiind contractul de închiriere ilegal(încălcând legea 215/2001), fără hotărârea Consiliului Local, Deputatul,(nesătul niciodată) şi-a "tras" o casă închiriată pe nouă ani,cu o suprafaţă de peste 200 m² la un preţ de 340 de lei pe lună, casă, în incinta căreia işi desfăşoară activitatea aşa zisă organizaţie PSD-S.R.L(Anghel-Iordache), organizaţie care este frecventată doar de angajaţii primăriei care este condusă de FARAONULUI Gh. Anghel şi administratorele Asociaţiilor de proprietari din Caracal, oameni nevinovaţi care "atacă" doar la ordinnul tovarăşului prim (zis-LUSTRATU').  
VA CONTINUA.....

NE-AŢI JEPCĂRIT ANI DE ZILE !!!... NE-AŢI UMILIT!!!...SĂ VĂ FIE RUŞINE !!!...


miercuri, 19 mai 2010

ÎNCEPÂND CU DATA DE 20.05.2010 VOR FI PUBLICATE PRIMELE EPISOADE ALE SERIEI "INTERESE PERSONALE"



Multe, multe informaţii au sosit pe mail-ul smecheridecaracal@yahoo.com, informaţii care vor fi publicate începând de mâine 20.05.2010.

Nu ezitaţi să accesaţi blogul www.smecheridecaracal.blogspot.com

duminică, 9 mai 2010

MICUL TOVARĂŞ REALES ÎN FUNTEA "GINTEI" SALE

"MICUL ŞI MARELE" TOVARĂŞ


Ieri, sâmbătă 08.05.2010, ducându-mă spre gară, agitaţie mare la Liceul ("copiilor de bani gata") Ioniţă Asan din orăşelul nostru,dau nas în nas cu "şatra" micilor tovarăşi de la PNL Caracal care se îngrămădiseră să-şi aleagă "barosanul", binenţeles, nelipsit fiind BOSS-ul de la PNL Olt Ciugulea. Oprindu-mă să vorbesc cu un prieten(al cărui nume nu-l pot spune), nu am putut refuza invitaţia sa, de a participa la alegerile liberalilor caracaleni. Am intrat în sală, am asitat la prezentarea candidaţilor, la discursul Micului Tovarăş notar, care deja începuse să se umfle în pene şi să-l critice aspru pe camaradul său, Tov.- Prim Gh. Anghel şi pe acoliţii acestuia, cum că nu ar fi făcut nimic pentru oraşul Caracal, oraş care şi-ar "revenii" doar cu Cernat Şerban PRIMAR( bleah, bleah.....vrăjeală ieftină de DOI BANI). După prezentări şi terminarea plictisitorului discurs al notarului, cei aproximativ 150-180 de mici comunişti au trecut la votarea candidaţilor(binenţeles aleşi după sprânceană, numai unu' şi unu'), pomenindu-mă şi eu cu o mână de buletine de vot în braţe...:)"
- Eu, nu sunt membru PNL, le-am zis!!!;
- Nu e nici-o problemă, aici toată lumea votează!!!; ....binenţeles că am votat( mai mult am tăiat), dar în final MICUL TOVARĂŞ a ieşit învingător, că doar de...
"Nu poţi să alergi de unul singur şi să ieşi pe locul doi" !!!

BUSINESS-URILE SUNT BUSINESS-URI, IAR POLITICA E POLITICĂ, INDIFERENT CÂT DE CURVĂ E... !!!

luni, 3 mai 2010

NICU CONSTANTIN VLADU, UN "ŞMECHER DE CARACAL" ÎN FRUNTEA PD-L CARACAL


Exact cum v-am spus şi zilele trecute, de tensiunile prin care trec toate partidele, s-au văzut şi primele schimbări la nivelul partidelor politice...MAREA "MICĂ" SCHIMBARE s-a petrecut în tabăra tovarăşilor de la PD-L(că doar sunt tovarăşi cu Tov-Prim Gh. Anghel), prin schimbarea preşedintelui Popescu ("campion olimpic la Halbere şi Coniac-Canoe") cu cea a lui Constantin Vladu zis şi "Constantin cel Mare" cu şpaga de la spital în buzunare" ,care nu vrea să se lase sub nici-o formă de MĂGARII, probabil vrând să-şi refacă bugetul în cel mai scurt timp, chiar cu preţul de a reveni directorul Spitalului Caracal (actual un amărât de lagăr de concentrare). Oare cât o mai fi scoru' pentru o angajare ca asistent(ă) la Spital, Tovarăşe Vladu? Tot între 3000 - 5000 de euroi?  cât? că atat i-ai cerut vecinei mele... 4000 euroi cu intervenţie, în funcţie de pila care o are fiecare...Poate vrei primar?dar stai liniştit, ai slabe şanse !!!Toţi caracalenii te ştiu de ŞPĂGAR - MĂGAR !!!


HAI SĂ NE TRĂIŢI...!!! FĂRĂ VOI CARACALUL AR FI CAPITALA OLTENIEI !!!....

duminică, 2 mai 2010

VICE-PRIMARUL VALERICĂ FĂCUT KNOCKOUT...!!!

Ultima şedinţă a Consilliului Local Caracal, s-a lăsat cu ciorăneală mare, singurul tăvalit fiind, nimeni altul decăt "falimentatorul de fabrici", actual Vice-primar al Mun. Caracal, Valerică Ionescu, cotizatorul "NUMBER ONE"(aprox. 3 miliarde lei vechi) în campania electorală a Tov-Prim Gh. Anghel, care, fără el ,nu ar fi ajuns "FARAONUL" acestui oraş, uitat parcă de lume....Proiectul iniţiat de consilierii PD-L ("Doamne ajută, că poate le-o  fi venit şi lor mintea la cap"), susţinut şi de consilierii PNG , l-au aruncat în aer pe "vulpoiul" de Valerică FĂRĂ FRICĂ. Cu siguranţă, următoarele zile vor fi foarte tensionate la toate partidele politice, dar cea mai mare zarvă o să fie la cei de la PD-L, fracţionat în trei grupuri, că nici ei nu mai ştiu, care cum sunt, de la cine primesc ordine şi cu cine trebuie să voteze, cu toţii alergând după sfintele CIOLAN. Aşa că Domnule Popescu (PD-L), mai lasă coniacele, şi mai trage-i de urechi pe Ilin şi pe Nedeianu să pună mâna să facă treabă în consiliul local, să mai lase şpăgile de la Tov-Prim Gh. Anghel şi să respecte cetăţenii, că doar d' aia v-au votat, sau vreţi să plecaţi la UNPR? Aşa că asteptăm cu drag noul Vice-Primar!!!


V-AM VOTAT SĂ NE REPREZENTAŢI, NU SĂ NE FURAŢI !!!....







id messenger

smecheridecaracal

CONTACT


Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Spam Protection*Please enter the text from the image

Refresh Help
captcha
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

Gândeşte liber !!!

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

Traffic

TRAFIC TRIPUL - Directo Web

Totalul afișărilor de pagină