joi, 29 septembrie 2011

ZIARISTUL CIPRIAN TRAIAN STURZU CERTAT CU LEGEA

             Ziaristul de la  LINIA INTAI, Ciprian Traian Sturzu a inceput sa creeze in ultimul timp mari probleme atat lui cat si familiei sale. Se pare ca aceste probleme au inceput sa apara din pricina alcoolului consumat excesiv de catre acesta, fara sa se mai gandeasca la consecintele pe care le poate avea daca este consumat zilnic...Si uite asa, pahar dupa pahar, sticla dupa sticla, Domnul Goe (cum se intituleaza el) incepe sa se transforme incet, incet intr-un baiat de cartier cu creierasul tulburat si cu nervii la pamant croit sa rupa in pumni tot ce ii iese in cale. Cu putin timp in urma, ziaristul a facut-o lata la un prieten de-al sau, dupa care in stare avansata de ebrietate, s-a impotmolit la usa fostei sotii pentru a-i cere explicatii cu privire la aventura pe care aceasta ar fi avut-o cu un "el". Nervos si dezorientat acesta a imbrancit-o dupa care i-a aruncat o serie de injuraturi ca la usa cortului. Speriata femeia, a sunat rapid la 112,cerand ajutorul politiei municipale care a sosit la fata locului imediat dupa incident. Spiritele s-au linistit doar cand recalcitrantul ziarist a fost saltat de catre politisti si dus la sectia de politie pentru a da cu subsemnatul.


 
                   Ciprian Traian Sturzu - rep. LINIA INTAI



             Spiritele s-au aprins din nou in circa de politie in momentul in care ziaristul a inceput sa invoce tot felul de scuze care nu-si aveau rostul si sa-i ameninte pe politisti ca nu au ce-i face datorita faptului ca el este mana dreapta a primarului Gh. Anghel si consilierul de imagine al candidatului PNL Caracal Seban Cernat. Politistii nu s-au lasat intimidati de ziarist si i-au aplicat acestuia o amenda pe masura scandalului pe care l-a facut avertizandu-l ca, data viitoare, va fi sanctionat si mai aspru daca va mai "viola" locuinta fostei sotii.
           Sa nu uitam ca ziaristul Ciprian Traian Sturzu este consilierul candidatului PNL Caracal Serban Cernat pe probleme de mass-media si totodata ziaristul care il ridica la rang de faraon pe comunistul Gh. Anghel, laudandu-l aproape in fiecare articol pentru asa zisele fapte de maretie. 



18 comentarii:

  1. cine se aseamana se aduna ! serban cernat asta este inconjurat numai de lichele ,betivani si oameni certati cu legea ca grozia daniel ,un betiv ordinar cu probleme psihice cu dosare pe la politie (vorbim despre ele in campania electorala ,daca nu este arestat pana atunci ),ciprian sturzu , un om fara dumnezeu si tradator , dorella tiganca , femeia tuturor ,o fata de interlop tigan ,radu liviu ,un om fara capatai care a tinut patru femei. sa nu uitam de fratele lui care este alcoolic cu acte , ca si ma-sa , alta betivanca . caracalenii sunt scarbiti de familia cernat ,o familie de depravati ( nevasta lui serban cernat numai cu cine nu-i zice nu se culca ),jigodia de taicaso baga oamenii nevinovati in puscarie cand era procuror daca acestia nu -i dadeau spaga bautura si mancare ...niste cersetori si nenorociti . vom cere public organizatiei pnl caracal sa nu jigneasca populatia orasului nostru propunandu-l pe acest interlop si semianalfabet de serban cernat ca si candidat la primaria caracal . nu avem nevoie de oameni fara caracter si de tradatori ..

    RăspundețiȘtergere
  2. Nume: Gore
    Adresa Email: gore@yahoo.com
    Subiect: Nu familiei Cernat
    Mesaj: Cine vrea sa conduca orasul nostru? ...Cernat Un membru al
    familiei ce incearca sa convinga de respectabilitatea ei , un drogat, un
    alcoolic care distruge localuri publice , provoaca scandaluri , foloseste
    arme ... cum poate aceasta familie sa emita pretentii? Bogdan Cernat
    fratele omului politic Serban Cernat se comporta de parca orasul i
    apartine conduce in stare de ebrietate dorgat fiind masina personala
    cunoscut ca un ,, Client \" al politiei locale uitand ca toti ne supunem
    regulilor si bunei cuviinte. De parca nu era de ajuns infidelitatea
    omului politic ca o completare fratele acestuia foloseste pistolul in
    locuri publice si vocabular de ,, om de vita buna \" dar este un gunoi ,
    o scursura umana oare a luat exemplu de la omul politic Serban Cernat ?
    Acesta ia,, predat\" lectii de drept spunandu-i ca odata ajuns la putere
    nimic nu il va putea atinge ? Oare cui i incredintam orasul? Mama Paulina
    Cernat este cunoscuta in mijloacele mass media ca o femeie de moravuri
    usoare iar tatal fost prim procuror un om caruia i placea viata si
    relatiile extra conjugale fiii le urmeaza exemplul si atunci revin cu
    intrebarea ,, cui i incredintam orasul ?\" Un ,, Nu \" hotarat familiei
    Cernat

    RăspundețiȘtergere
  3. serban cernat om politic ? este o gluma ? asta este un semianalfabet , un interlop din caracal ,falsificator de acte ,omul lui anghel ....rusine pnl-ului ca se afiseaza cu astfel de specimene ...se fac de ras cu jigodii ca cernat !

    RăspundețiȘtergere
  4. Habar nu aveam de acest om..cu ocazia asta il cunosc si eu.Multumim pt aceste postari dar te-as ruga sa postezi totusi mai des daca se poate.
    Tine-o tot asa!

    RăspundețiȘtergere
  5. dragane,dragane,il cunosti pe unul dumitru,e un mare spagar,are barlogul langa w.c.-ul din iarmaroc,e vecin cu anghel,nevasta lui a fost secretara primarului caracalenilor,cea care le-a luat copiilor ei vila lui cotet la un pret de nimic,trebuie sa-l cunosti,il cunoaste tot orasul,are copiii cu alta si-s la fel de hoti ca el au facut furaciuni si puscarie in strainatate,are in subordine echipa de taxatori,aia-s unul mai hot decat celalalt si ii jecmanesc zilnic pe bietii comercianti din iarmaroc,le-a tras linie continua pe ,,mieilor,, ,comercianti care abia-l asteapta sa vina la alegerile locale cu urna mobila ca si data trecuta,el,dumitru,impreuna cu taxatorii lui hoti,sa-l votam iarasi pe primar,primar care daca nu mai iese primar,S-A DAT DRACU DUMITRU,CU DRAGAN CU TOT! taxatorii lui,hotii aia,vor fugi atunci care-ncotro... dragane,dragane,ce sa-ti mai zic??? ...CERCETARILE CONTINUA!

    RăspundețiȘtergere
  6. APROPOS,STURZU ASTA,E REPORTER LA ,,LINIA INTAI,, ,ADICA PRIMUL,,,INAINTEA,, LUI DUMITRU, EXACT CUM VA SPUNEAM...

    RăspundețiȘtergere
  7. SERBAN CERNAT ESTE O SCURSURA UMANA , O SLUGA A LUI ANGHEL

    RăspundețiȘtergere
  8. papitoiul asta de serban cernat vrea sa fie primar ? ne pufneste rasul ! poate maturator la igo sau om de serviciu in primarie ..acolo ii este locul..l-a facut ma-sa notar cu bani.. nu stie nici sa scrie ,nici sa citeasca corect ...rusine pnl-ului ca se afiseaza cu interlopi ca prostovanul asta !

    RăspundețiȘtergere
  9. STURZULE,CE-AI FACUT FRATE,AI PLECAT IN MOLDOVA FARA FEMEIA TA,AI LASAT-O PRADA OLTENILOR ,TU STII CA DUMITRA ISI FREACA LABELE DE BUCURIE? I-AI BAGAT VREODATA MANA-N CHILOTI LUI DUMITRA? NU!!! AI PIERDUT,DUMITRA ARE CHILOTII GONFLABILI,II UMFLA ZILNIC TAXATORII,CU BANI PUBLICI,DESIGUR,DAR ACOLO IN CHILOTI ,IN AFARA DE SPAGI N-ARE NIMIC. CA SI-N CAP!

    RăspundețiȘtergere
  10. pardon, domnilor!asa zisul domn doctor radu a tinut doua neveste cu acte si multe altele fara acteeeee, alea cu bani le a luat si cu acte, deci e DOMN ONORABIL, va rog sa l stimati!

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu stiu cat de beat era Sturzu dar din surse sigure Curva de nevastasa se pare ca il insela cu fostul barbat ...asa ca "saraca femeie" nu se potriveste .Saracu de el ca a ramas si fara nevasta si nici pe fisu nu il mai vede ...stiu sigur ca bagase curva divort de el.

    RăspundețiȘtergere
  12. ziaristul asta s-a apucat sa-l pupe in fund pe alt primar si acesta fiind decebal arnautu

    RăspundețiȘtergere
  13. cum a ajuns ca sa se discute tocmai in Caracal despre cineva din Targu-Neamt?

    RăspundețiȘtergere
  14. STURZU E UN CURVAR NENOROCIT SI-A TRANSFORMAT GARSONERA DE LA ANL DIN ORASUL TG. NEAMT IN BORDEL.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. aia nu e garsionera lui, sta in chirie.....oare ai voie sa inchiriezi locuinta ANL?...parca locuintele astea se dadeau la tinerii care au intradevar nevoie de o casa.

      Ștergere
  15. M-a socat pur si simplu reactia celor din partidul stat PD-L din Tg.Neamt vis-a-vis de articolele publicate de USL, tocmai pentru ca mi-am dat seama ca sturzofrenia e pe cale sa-i infecteze ca o molima, ca o ciuma bubonica de incultura si jalnica reactie civica, caci acesasta maladie tinde sa-i duca rau jos de tot in penibilul jurnalistic pe astia de la putere. Mai baiatule ! Ma adresez baietasului Sturzu ce se joaca de-a jurnalistica ca sugarii cu tetina : Te citez doar asa ca sa ma relaxez : « decât să-mi fie jenă de mine să citesc niște clișee pe care le folosesc doar copii atunci când li se i-a o jucărie. » UN CITAT DINTR-UN ARTICOL IMBECIL DE-AL TAU.
    Cate clase ai mai baiatule ? Ai auzit de verbe ???? Dar de pronume ??? Ai facut vreodata diferenta intre ele in afara de modul cum se scriu cu consoane si vocale?? Am o informatie importanta pentru tine mai ciocoflendere cocalar: Clasa a V-a este deschisa oricand pentru retardati asa ca tine la orice scoala mediocra din orice catun din tara asta, dar doar sa mai existe, caci partidul pe care tu-l lingi cu tot de sus dar mai ales jos cu sudoarea aferenta scremerilor politice din bas(a se citi dos), a distrus definitiv si ireversibil sistemul de invatamant.
    Poate fara a face eforturi prea mari de a te inscrie in clasele primare, iei matale o foaie de hartie si scrii mataluta asa de vreo 2 milioane de ori : « ia o jucărie », dar legat de data asta, si scrii in dreptul afirmatiei de mai sus : actiune, VERB !! Pricepusi mai baietas ? Adica un incult baiatel asa ca tine actioneaza asupra unei jucarii cu mana, adica o ia. De aia e verb, caci el –baietelul retardat si zdrehuit mintal ca tine asa--executa o actiune. Pricepusi Sturzulica ???

    RăspundețiȘtergere
  16. acuma serios ce treaba are CTS in caracal ? mai nou e ziarist prin tg neamt si inca nus ce prin ppdd ca prea ii lauda si pe aia in ziarul partidului apel ?
    ciudat specimen ... pacat ca scrie destul de bine cand nu are alcool la bord

    RăspundețiȘtergere
  17. Sturzule, stii de ce primarul harpa are parul pubian cret? Te ajut eu bordel, probabil esti beat balbaitule.Raspuns: Sa nu te-ntepi in ochi cand il pupi in cur, lingaule!

    RăspundețiȘtergere

id messenger

smecheridecaracal

CONTACT


Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Spam Protection*Please enter the text from the image

Refresh Help
captcha
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

Gândeşte liber !!!

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

Traffic

TRAFIC TRIPUL - Directo Web

Totalul afișărilor de pagină