luni, 31 ianuarie 2011

CARACALENII SĂRACI LIPIŢI...


Caracalul este un oraş sărăcit, iar preocuparea principală a majorităţii locuitorilor acestui municipiu, este şi va fi siguranţa zile de mâine. Exită oameni care conduc acest municipiu, însă nu ştiu cum arată sărăcia din Caracal, avem primar cu 20 de ani de experienţă care nu mai este credibil, avem soluţii de tip Oto Popescu şi Florin Iordache, care umilesc. Munca cinstită nu mai este preţuită şi nici încurajată de ani buni în acest oraş, parcă uitat de lume.
Oricât de cinic ar suna, cu mult realism aş putea chiar să alcătuiesc un portret al caracaleanului expus la sărăcie orice s-ar întâmpla: e tânăr, are studii medii sau superioare, este poate absolvent cu diplomă în domenii fără căutare, e eventual femeie, dar nu neapărat; provine dintr-o zonă a periferiei oraşului. Aceşti oameni sunt lipsiţi de perspective. DE CE?
Creearea de locuri de muncă este ultima prioritate a primarului nostru (care ne putea fi tată), pentru că aceşti oameni care ne conduc pe plan local, domină tot ce si-au propus şi angajează pe cine vor ei şi, dacă nu eşti în graţiile lor, mori de foame. Deci, din foarte multe puncte de vedere, astfel de oameni sunt condamnaţi la sărăcie.
Cei care pleacă singuri la drum, fără să îi ajute nimeni: aceştia sunt viitori săraci. Lângă aceştia se mai adaugă o mare categorie, ignorantă şi batjocorită, cea a pensionarilor. Astăzi a fi pensionar a ajuns să echivaleze, din păcate, cu a fi sărac.


joi, 27 ianuarie 2011

CARACALUL BLOCAT DE OLIGARHI...


CE ESTE OLIGARHIA?

OLIGARHÍE, oligarhii, s. f. 1. Formă de conducere a statului, în care puterea politică și economică este deținută de un număr restrâns de persoane. ♦ Grup de persoane care exercită puterea într-o astfel de formă de guvernământ. 2. (În sintagma) Oligarhie financiară = grup restrâns de mari posesori ai capitalului financiar, care domină viața economică a unui stat. – Din ngr. oligarhía, fr. oligarchie.

Pornind de la această definiţie generică, ajungem la viziunea asupra mafiei care stăpâneşte astăzi municipiul nostru. Ea este un mix între cei aproximativ 10 oameni care au dominat viaţa publică post 1989, autori ai insuccesului Caracalului, şi cei aproximativ 6 oameni de afaceri fruntaşi care şi-au clădit avuţia prin afaceri cu Primăria Caracal şi în defavoarea acestei instituţii.Şi acest fapt a făcut ca,  timp de 22 de ani, funcţiile importante din conducerea primăriei (nu numai), să fie ocupate de un număr limitat de oameni (rudenii), care se schimbă între ei din patru în patru ani sau chiar mai rapid. Dacă nu ar fi fost oligarhii în spatele lor, odată ajunşi la putere, ei nu ar fi început să joace cum le dictau vocile din culise. Politicienii ca Tov. - Prim Gh. Anghel, Florin Iordache au acordat contracte preferenţiale cu primăria şi au tăcut mâlc când a fost vorba de aducerea firmei PIRELLI în municipiul nostru sau a introducerii gazelor cu ani buni în urmă, a falimentului Fabricii de Mobilă, situaţia falimentară şi deplorabilă în care se află I.G.O. momentan, şi au sprijinit din umbră oligarhii care au dat cea mai substanţială ŞPAGĂ, gen RICO ( lanţul Monte Verde), Laurenţiu Păunescu (mafia asfaltului), Dan Dioşteanu (afacerea Poligonul sau cea a terenului vândut pentru a fi construită centrala cu celule voltaice), Octavian Popescu (Spitalul Caracal), Drăgan (Piaţa Caracal şi mafia lui), Valerică Ionescu (Falimentatorul Fabricii de Mobilă - actual patron), Şerban Cernat (iniţiatorul contractelor dintre primărie şi oligarhi), Daniel Predoiu (afacerea termopane pentru stat)  şi exemple sunt multe, dar cum putea să fie altfel dacă condiţia de intrare în politică e să fi şantajabil, singurul atribut cu adevărat apreciat de oligarhii care conduc acest municipiu.
Oligarhia din municipiul nostru are un singur scop: folosirea banilor publici, şi a structurilor publice pentru servirea intereselor de grup şi maximizarea propriilor profituri economice  
Iluzia noastră, a tuturor caracalenilor, în aceşti ani, a fost aceea că noi putem să îi schimbăm pe politicienii proşti cu cei buni şi astfel ne va fi şi nouă bine. Adevărul este că i-am schimbat pe nişte politicieni proşti cu nişte politicieni pe care oligarhii ne-au convins ca sunt buni. Am fost păcăliţi de banii aruncaţi de oamenii din umbră, de pomenile electorale servite nouă. 

ÎNTR-UN CUVÂNT, AM FOST PĂCĂLIŢI DE MARIONETELE OLIGARHILOR !!!.... 
 

luni, 24 ianuarie 2011

ANDREI IORDACHE NOUL SPARTAN ŞEF LA DSP OLT


Andrei Iordache (mica curvă politică) este noul spartan şef al DSP Olt, începând de azi. Alergătura sa de la un partid la altul a fost în sfârşit recompensată după luni şi luni de pupături în fund, a unor parlamentari care nu dau doi bani pe judeţul Olt, inclusiv pe linguşărelă acestui doctor parvenit, depravat şi în acelaşi timp corupt.
Această lichea a politicii româneşti nu a făcut nimic altceva decât să-şi urmărească doar interesele sale personale şi mai puţin pe cele ale cetăţenilor, cărora mereu le promite ca va face ceva pentru ei.
În doi ani de zile această curvă mică, a trecut pe la trei partide politice, (PNL, PSD, UNPR), ţinta lui fiind una: FUNCŢIA  


 


joi, 20 ianuarie 2011

SPITALUL CARACAL APROAPE DE FALIMENT ...


"FALIMENT" - acesta este cuvântul care caracterizează în acest moment Spitalul Caracal...
DE CE FALIMENT?
Singurul care poate răspunde la această întrebare este nimeni altul decât managerul Spitalului Caracal Octavian Popescu, care peste câteva zile va fi spartan şef cu drepturi depline.
Nu pot să stau cu mâinile în sân fără a spune câteva chestii despre MAIMUŢOIUL ăsta, desprins parcă din filmele cu Tarzan.
Aproape şase luni au trecut de când Tov. - Prim Gh. Anghel l-a pus în funcţie pe acest maimuţoi, parcă venit cu pluta (de unde-o fi venit), că de când a fost fătat, a deţinut numai pe funcţii de director.
SPAGA substanţială şi pupăturile în fund ale acestui maimuţoi, l-au făcut pe Tov. Gh. Anghel să ia cea mai proastă decizie din viaţa lui de a-l pune şeful Spitaluilui Caracal.
În luna august 2010 Octavian Popescu preia Spitalul Caracal (tot de la un maimuţoi PDL-ist), cu un buget de 55 de miliarde de lei vechi, buget din care era asigurat bunul mers al spitaluilui. În luna ianuarie 2011 bugetul spitaluilui este 0 (zero)...DE CE?...întrebaţi-l tot pe domnul manager Octavian Popescu. 
Ba mai mult, la semnarea contractului dintre Spital şi Casa de Asigurări de Sănătate, domnul manager a cam fost "plecat cu sorcova", semnând doar pentru 1200 asigurări, avănd în vedere că se fac cam 1800 de internări lunar, iar restul care mai rămân vreo 600, sunt trimişi acasă fără drept de apel.
Afacerea nu se opreşte aici mai ales când e vorba de CA$CAVAL, intrând în horă şi omul de afaceri RICO (sponsor oficial Anghel & Iordache), cu firma sa de pază, că doar de, protecţie ne mai trebuia la spital.
Sute de milioane de lei sunt păpaţi lunar de această cloacă, desprinsă parcă din filmele cu mafioţi, care se gandesc numai la buzunarul lor şi mai puţin la caracalenii care vin bolnavi, săraci şi disperaţi.

DOMNULE MANAGER, O RUGĂMINTE AŞ AVEA LA DUMNEAVOASTRA....!!!
MĂCAR DIN BĂNIŞORII CARE V-AU MAI RĂMAS, REPARAŢI  DEFECŢIUNEA LIFTULUI DIN SPITAL, CARE RAMÂNE MEREU BLOCAT INTRE ETAJE...!!!

vineri, 7 ianuarie 2011

CONCURSUL "FANTOMĂ"


Mai sunt două săptămâni până va avea loc concursul pentru ocuparea funcţiei de manager al Spitalului municipal Caracal, iar actuala conducerea interimară spitalului şi primăria, au intrat parcă într-o amnezie profundă, când vine vorba de acest post, parcă "fantomatic"...
Acest concurs va avea loc pe data de 25 ianuarie, iar până în momentul de faţă nu au fost stabilite etapele şi condiţiile de participare, care trebuiau afişate şi publicate cu cel puţin 30 de zile înaintea susţinerii examenului, aşa cum prevede legea. În schimb ştim că avem un candidat (foto) "frumos, deştept, curat", care probabil s-a pregatit din toate punctele de vedere, mai ales partea teoretică medicală, că doar ştim cu toţii că "românul s-a născut poet şi doctor" ...  

"NIMENI NU ŞTIE NIMIC, PENTRU CA NU TREBUIE SĂ SE ŞTIE NIMIC"

TOVARĂŞUL GH. ANGHEL HUIDUIT DE CETĂŢENI ÎN NOAPTEA DE REVELION


În noaptea trecerii dintre ani, atunci când are loc obişnuitul eveniment (pe banii noştrii), de a asista la focul de artificii din faţa Primăriei, Tovarăşul Prim - Gh. Anghel, în loc să primească un călduros "LA MULŢI ANI", a primit un călduros "HUĂĂĂĂĂ" din partea cetăţenilor caracaleni nemulţumiţi parcă de el ca niciodată. Cauza principală fiind lipsa căldurii şi indiferenţa cu care unii cetăţeni sunt trataţi atăt de el cât şi de funcţionarii publici.
Se pare că Tov. - prim Gh. Anghel a început NOUL AN cu stângul, iar cetăţenii caracaleni nu-l mai agreează deloc.

id messenger

smecheridecaracal

CONTACT


Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Spam Protection*Please enter the text from the image

Refresh Help
captcha
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

Gândeşte liber !!!

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

Traffic

TRAFIC TRIPUL - Directo Web

Totalul afișărilor de pagină