vineri, 22 iulie 2011

TOV. GH. ANGHEL FAŢĂ CU REACŢIUNEA ... (II)



... Aşa cum am promis, am revenit cu partea a II din episodul TOV. GH. ANGHEL FAŢĂ CU REACŢIUNEA, episod pe care nu l-aş putea trata cu indiferenţă mai ales că sunt lucruri foarte esenţiale pe care locuitorii caracaleni trebuie să le cunoască, dat fiind faptul că în mai puţin de un an vom merge cu toţii la urne să ne alegem viitorul primar care să ne reprezinte. În acest articol voi continua să enumerez aşa zisele "realizari" pe care tov. Gheorghe Anghel se poate lăuda cu ele peste tot în lume, că aşa realizări numai la Caracal găseşti.

  • LOCUINŢELE ANL DATE ANGAJAŢILOR DIN PRIMĂRIE
A.N.L GARĂ

Ştim cu toţii cum se repartizează aceste locuinţe pentru tinerii care îşi doresc un loc pentru a locui cu familia. NU DAI ŞPAGA, NU IEI APARTAMENT.
Mârlănia care există în primăria Caracal a lăsat pe drumuri mii de tineri fără locuinţă chiar dacă ei au îndeplinit condiţiile şi punctajul pentru a li se repartiza un astfel de apartament sau garsonieră. În marea majoritate din apartamente locuiesc în momentul de faţă pilele şi angajaţii tovarăşului Gheorghe Anghel care mai au câte două, trei case sau apartamente prin oraş. Există cazuri când unei singure persoane i s-a repartizat un apartament cu trei camere pentru a locui împreună cu familia dar de fapt apartamentul este închiriat de către propritar altei familii fără a avea vreun act de închiriere. An de an mârlania din primărie persistă, şpaga se saltă de către tov. Anghel iar singurii care pierd după urma acestui sistem îmbătrânit şi bolnăvicios suntem noi. locuitorii caracaleni, săraci de când ne ştim.

  • PARCUL DIN CARACAL O ADEVĂRATĂ AFACERE
MONTE VERDE (RICO)


Parcul Constantin Poroineanu a devenit în ultimii ani o adevărată "vacă de muls bani" pentru unii oameni de afaceri aşa cum este cazul patronului de la Monte Verde Henri Saouma (RICO) care a cumpărat aproape tot domeniul public din parcul caracalean şi nu numai. Afacerea acestuia se întinde pe mii de metri pătraţi concesionaţi pe 49 de ani cu o chirie lunară de câteva milioane sau chiar deloc, ba mai mult ştrandul municipal din incinta parcului a fost "săltat" de către acesta printr-o hotătâre a Consiliului Local la iniţiativa tov. Gheorghe Anghel pentru o mică şpagă. Fiecare din acololiţii primarului Anghel au luat câte-o bucăţică consistentă din averea lui Poroineanu, acesta crezând că a lăsat-o pe mâini bune pentru ca cetăţenii municipiului Caracal să se bucure de acest parc minunat, transformat peste noapte într-un bazar ţigănesc.

PARCUL CARACAL

  • I.G.O. CARACAL FALIMENTAT DE CĂTRE TOVARĂŞ
S.C. I.G.O. S.A.

Cea mai mare firmă de prestări servicii din Municipiul Caracal se zbate acum să iasă din faliment, situaţie fără precedent creată de conducerea Primăriei Caracal în frunte cu tov. Gh. Anghel. 

CUM A AJUNS I.G.O. CARACAL ÎN ACEASTĂ SITUAŢIE?
Ştim cu toţii că această situaţie în care se află firma Consiliului Local a fost comandată de către tov. Gh. Anghel iar datoriile pe care le are primăria Caracal faţă de S.C. I.G.O. S.A. depăşesc cu mult suma de 200 de miliarde lei vechi, bani cu care societatea ar putea reintra pe linia de plutire dacă ar primi aceşti bani fără a mai pune la socoteală datoriile cetăţenilor.
Managementul şi proasta organizare din partea primăriei se va vedea anul acesta în iarnă când locuitorii caracaleni se vor trezi fără căldură în apartamente din cauza desfinţării secţiei de termoficare la ordinul lui Anghel, astfel ei fiind obligaţi să-şi monteze centrale propri în locuinţă chiar dacă mulţi dintre ei nu-şi pot permite acest lux.

  • CARACALENII SCLAVI LA LIBANEZI ŞI JAPONEZI



YAZAKI - CARACAL

Locurile de muncă în municipiul nostru sunt o adevărată problemă cu care ne confruntăm încă din anii '90, nu că n-ar exista forţă de muncă ci din simplu fapt că tov. Gh. Anghel face mari greşeli când vine vorba de adus investitori străini în localitatea noastră, totul rezumându-se decât la sfânta şpagă.
NU DAI ŞPAGĂ N-AI CE CĂUTA AICI!
Acesta este principiul pe care îl aplică tov. Gh. Anghel firmelor străine gen PIRELLI dându-le cu piciorul celor care vin să creeze locuri de muncă bine plătite şi acceptând invostitori de mâna a cincea cum ar fi MONTE VERDE şi YAZAKI firme care promovează sclavagismul cu salarii mizere din care nu ne alegem cu nimic.Undeva la 530 RON are un angajat care lucreză în una din firmele promovate de către tov. Gh. Anghel pe piaţa caracaleană şi nimeni nu se gândeşte oare ce-o mânca acel om din remuneraţia sa de rahat pe care o primeşte lunar de la aceşti mafioţi care sfidează populaţia caracaleană din limuzine de lux care costă sute de mii de euro.

Fraţilor, câteodată imi vine să urlu, să plâng, să fug când văd ce se întâmplă cu oraşul nostru, iar singurul vinovat de această situaţie oribilă este :
  TOVARĂŞUL PRIM GHEORGHE ANGHEL.

....continuare în partea a III ....







vineri, 8 iulie 2011

TOV. GH. ANGHEL FAŢĂ CU REACŢIUNEA ... (I)

 conul Anghel

Toţi caracalenii de ani buni de zile ne-am obişnuit cu minciunelele şi caracterul tov. prim Gh. Anghel care de dinainte de 1989 promite că face, că drege, că o să ne fie mai bine dar din pacate pentru noi nu se vede nici măcar o mică schimbare. Minţinându-ne şi manipulându-ne în masă se pare ca acest individ a devenit obsedat de putere acceptând cam greu ideea că a fost depăşit de mult de situaţie.
Singurul gând de care este măcinat în acest moment este acela de a mai candida pentru ultima oară la funcţia de primar al urbei noastre, nu pentru noi caracalenii s-o ducem mai bine ci pentru singurul fapt de a-i face pe contracandidaţii săi să cheltuiască cât mai mulţi bani în campania electorală ce urmează. Da, aţi auzit bine! Să îi facă pe contracandidaţii săi să cheltuiască cât mai mulţi bani în campania electorală!!!. Asemenea declaraţii face tov. prim Gh. Anghel ziariştilor. Întrebările noastre pentru domnia sa sunt: NOI CE DRACULUI FACEM? Unde muncim?; pe ce străzi mergem cu maşinile?; la ce spital ne ducem?; caldură şi apă caldă mai avem la iarnă?; oare câţi bani mai dăm la întreţinere? etc, etc, etc.
Dar haideţi să lăsăm aceste întrebări plictisitoare care pentru tov. prim Gh. Anghel sunt insignifiante şi să trecem să enumerăm mai jos realizarile pe care edilul nostru le-a facut în ultimile două decenii, adevărate performanţe care nu le-a atins niciodată vreun primar din judeţul Olt.

  • GROPILE CÂT CASA
 gropile de la ieşirea din Caracal

Gropile din municipiul nostru sunt unice pentru că aşa ceva nu întâlneşti în alte localităţi din judeţ. Ele încep a se observa la fiecare intrare în localitatea noastră, ele devenind din ce în ce mai dese şi observabile atunci când te afunzi către centru municipiului.
gropi din zona centrală


  • CÂINII MAIDANEZI, BODYGUARZII CARTIERELOR
căţeluşa Matilda şi răsfăţaţii ei : Tambur şi Codiţă

Poate că nu exagerez dar cred că sunt câteva mii de astfel de câini fără stăpân lăsaţi în voia lor şi să muşte pe oricine le iese în cale fără ca nimeni să ia vreo măsură împotriva lor. Zilnic zeci de persoane ajung la spital muşcate de maidanezii din cartiere iar pentru aţi face un vaccin antirabic scoţi din buzunare sume destul de frumuşele. (în afară de şpaga pe care trebuie să le-o dai doctorilor). 
 bodyguarzii unui bloc din HCC: Lixy şi Tixi

Păcat ca aceste animale lăsate de capul lor nu pot vota, ele putând deveni un important bazin electoral pentru tov. Gh. Anghel.

  • SPITALUL DIN CARACAL SE DESFINŢEAZĂ
Spitalul Caracal - focar de infecţie

Pare de necrezut dar este adevărat. Spitalul din municipiul nostru este pe punctul de a se desfinţa şi transformat în unitate de urgenţă iar cei care vor fi nevoiţi să se interneze vor fi trimişi la spitalul judeţean Olt pentru a fi trataţi. De când tov. Gh. Anghel l-a numit manager interimar pe "găozarul"  Octavian Popescu, spitalul din Caracal a cunoscut cel mai mare declin şi deficit bugetar din istoria sa, intrând astfel în faliment, iar bugetul fiind aproape furat de către doctorul în penibilitate şi firmele parazite cu care colaborează mână-n mână de mai bine de un an de zile. Din luna iulie a anului trecut în spital nu s-a investit nici un leu iar mizeria şi nesimţirea "băltesc", printre oamenii bolnavi care vin să-şi facă analizele medicale sau să se interneze.

  • ÎN 2011 FĂRĂ APĂ ŞI CANALIZARE
Marea majoritate a comunele din jurul Caracalului se "lăfăiesc" de ani buni şi se pot lăuda cu acces la apă curentă şi canalizări europene. În Caracal, municipiu fiind, încă există sute de gospodării care pentru proprietarii lor aceste utilităţi au rămas la stagiu de S.F. şi încă visează să primească vizita vreunui OZN pe strada lor pentru a rezolva această situaţie mizeră.Cei mai afectaţi sunt locuitorii cartierelor Bold şi Protoseni care se pare că au fost uitaţi de către tov. prim Gh. Anghel şi astfel ei sunt defavorizaţi an de an din pricina votului care nu l-au acordat niciodată primarului din partea lor. ("Răzbunarea, arma prostului").
locuitorii din cart. Protoseni nemulţumiţi de Tov. Gh. Anghel

  • PIAŢA CARACAL - COSA NOSTRA
În piaţa Caracal fenomenul mafiei bine organizate persistă la fel de bine ca în anii '90.Ţiganii fac legea, spartanul Drăgan şi tov. Gh. Anghel iau şpaga liniştiţi, comercianţii sunt victimile iar mizeria şi cu bolile le luăm noi (măcar atât).

În curând va urma partea a II-a a articolului TOV. GH. ANGHEL FAŢĂ CU REACŢIUNEA


CARACALENI, OARE MAI MERITĂ TOV. GH. ANGHEL UN MANDAT DE PRIMAR?

id messenger

smecheridecaracal

CONTACT


Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Spam Protection*Please enter the text from the image

Refresh Help
captcha
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

Gândeşte liber !!!

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

Traffic

TRAFIC TRIPUL - Directo Web

Totalul afișărilor de pagină