vineri, 12 august 2011

PRESEDINTELE PNL CARACAL SERBAN CERNAT ESTE INFIDEL SOTIEI ...

                                          Serban Cernat                                         Claudia Militaru



Liderul PNL Caracal Serban Cernat are amanta o avocata.

Casatorit, cu doi copii notarul public si candidatul PNL la primaria Caracal se tine de magarii, inselandu-si nevasta pe unde poate si cu oricine.
Singura care i-a pus capac pana acum este o avocata, tot din Caracal care lucreaza la Baroul Olt, numele ei fiind Claudia Militaru, bineinteles casatorita si ea. Stransa relatie amoroasa pe care o au cei doi dateaza de mai bine de trei ani cu mici intervale de despartire cauzate de ochii lumii care mai tot timpul i-au vazut plimbandu-se impreuna si mereu de nedespartit. Intalnirile dintre cei doi au loc de obicei seara, cand notarul isi termina serviciul si demareaza in tromba cu bolidul sau pentru a se intalni cu avocata infidela. Mercedesul  notarului este mereu stationat seara intr-o parcare din cartierul Dr. Marinescu, acolo unde locuieste Claudia Militaru, care din disperare de a nu pierde banii acestuia precum si din disperare de a ajunge si ea notar public o suna in repetate randuri pe sotia lui, ba chiar jignind-o si amenintand-o sa divorteze cat mai curand.
Sotia notarului cunoaste situatia mizera in care se afla  Seban Cernat, dar din pacate nu are curajul de a-i da "papucii" mergand pe ideea ca isi va da seama de greselile pe care le savarseste  acesta si se va intoarce cu inima la ceea ce a fost odata intre ei.





joi, 4 august 2011

ŞERBAN CERNAT TRĂDEAZĂ PNL CARACAL ÎN SCHIMBUL U.N.P.R. -ului

Şerban Cernat şi Consilierul personal al primarului, Cătălin Stanciu

Mulţi dintre membrii PNL Caracal au început să-şi arate nemulţmirile faţă de preşedintele lor Şerban Cernat care de ceva vreme şi-a îndesit întâlnirile cu tov. Gheorghe Anghel intr-un cadru mai retras faţă de ochii lumii şi anume la căsuţa consilierului personal al primarului comunist, Cătălin Stanciu. Vizizele repetate ale preşedintelui PNL Caracal la imobilul consilierului de pe strada 1 Decembrie 1918 au un singur scop: susţinerea la alegerile din 2012 pentru fotoliu de primar a notarului  Şerban Cernat de către primarul Gh. Anghel şi angajaţii din primărie. Ceea ce nu ştiu cetăţenii caracaleni este faptul că între cei trei există o strânsă legătură nu numai de prietenie ci şi de afaceri ilegale care implică vânzarea, cumpărarea şi retrocedarea unor terenuri şi imobile a căror acte sunt măsluite prin intermediul notarului Şerban Cernat şi a firmelor fantomă conduse de către omul de afaceri libanez Henri Saouma (RICO). Dacă Direcţia Generală Anticorupţie s-ar sesiza pentru a începe cercetările care i-ar viza pe sus numiţii cu siguranţă vor semnala nenumărate nereguli în privinţa întocmirii diferitelor documente pe care notarul Şerban Cernat le realizează la firma sa, la acestea adăugându-se FALSUL şi UZUL DE FALS, SPĂLARE DE BANI, DELAPIDARE şi ABUZ ÎN SERVICIU.
Ceea ce nu ştiu membrii PNL Caracal este faptul că pentru Primăria Caracal susţin o marionetă a comunistului Gh. Anghel, care este în stare să trădeze pe oricine pentru a-i face pe plac tovarăşului cu speranţa că i se va mai arunca câte-o firimitură din "ospăţul" şacalilor care se "hrănesc" cu noi de mai bine de 20 de ani!


masina preşedintelui PNL Caracal parcată în faţa casei consilierului lui Gh. Anghel

id messenger

smecheridecaracal

CONTACT


Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Spam Protection*Please enter the text from the image

Refresh Help
captcha
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

Gândeşte liber !!!

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

Traffic

TRAFIC TRIPUL - Directo Web

Totalul afișărilor de pagină