luni, 12 martie 2012

COMUNISTUL ANGHEL PLĂTEŞTE BANI GREI LEPRELOR DIN PRESĂ PENTRU A-ŞI FACE IMAGINE ...

foto:Capra Gh. Anghel






După o mică pauză am hotărât să-mi reiau activitatea mea de "smecheraş", mai ales ca nu pot să stau cu mâinele în sân când văd aceste lepre ordinare cum îşi fac de cap prin presa judeţeană. De ceva timp observ atât în presa locală cât şi în cea judeţeană, că tovarăsului Gh. Anghel i se face o imagine pozitivă, pentru ca noi caracalenii să-l asemănăm pe acest comunist paranoic cu un exemplu bun de urmat. Dar ce exemplu bun să dea tovarăşul Gh. Anghel caracalenilor, când el a uitat şi locul unde e îngropată Lenuţa,"viaţa lui". Păi dacă a uitat acest lucru, atunci ce pretenţii să mai avem de la dânsul să-şi amintească de noi, că locuim în mun. Caracal condus chiar de el, că nu avem canalizare pe unele străzi, că sunt "gropile cât casa", căldură "ciuciu", locuri de muncă "canci", investitori zero, că spitalul municipal (mai avem?) e focar de infecţie, că piaţa Caracal arată ca un iarmaroc din anul 1400, că ANL-urile sunt date pe-o ţuică iar fondurile europene nu pot fi accesate din cauza incompetenţei. Dar haideţi să lăsăm astea la o parte că ne usucăm gurile degeaba şi să trecem să vorbim de cum îşi face acest comunist reclamă prin ziare pe banii nostri care-i cotizăm lunar la instituţiile aparţinând primăriei. 

Ce ne mai place să stăm capră !...
Cu playjurnalista Mihaela Bobaru fina deputatului Iordache (Realitatea Oltului), tovarăşul Gh. Anghel are "contract" de mai mulţi ani ea fiind mai singura care i-a rămas loială şi în acelaşi timp o pupincuristă de NOTA 10. Oare stiţi cu cât o plăteşte tovarăsul Gh. Anghel pe playjurnalistă?!? dacă nu ştiţi, vă spun eu, minim 5000 RON pentru fiecare articol în care comunistul apare şi se laudă că a făcut, că va face, că el e mai bun decât ălălalt. Deci, de fiecare dată când tovarăşul apare în ziarul Realitatea Oltului să ştiţi că 5000 RON a costat articolul, bani pe care face cum face şi-i fură din buzunarele noastre, bineînţeles excluzând cei 4000 RON care-i mai primeşte de la naşu' Florin Iordache. Să sperăm că cei 9000 RON primiţi de la cei doi şmecheriaşi de caracal o vor ajuta pe playjurnalistă pentru a duce la bun sfârşit testele ADN de paternitate ale copilului ei, pentru că nici în ziua de azi habar nu are cine este tata prichindelului.
                                                                                 playjurnalista Mihaela Bobaru       

CÂT POT SĂ-ŢI OFER CA SĂ NU MA POŢI REFUZA? 
Spre deosebire playjurnalista Bobaru această maimuţică amuzantă (numită Andi Sârbu de la ZIARUL DE OLT) care devorează funduleţul ridat al tovarăşului Gh. Anghel se prostituează mai iefitin, el cerând doar 1500 RON/lună indiferent de numărul articolelor publicate pentru a-l ridica pe comunist la rangul de faraon. Cred că nu există articol în care acest ziarist de doi bani unde să nu-i aducă tovarăşului - faraon laude şi glorie pentru eternitate. Din spusele lui, citez: "Ca Anghel nu a existat, nu există şi nu cred că va exista cineva care să facă atât de mult bine Caracalului". OARE? PĂI CE-A FĂCUT ANGHEL PENTRU CARACALENI? Păi dacă pentru 1500 RON scrie aşa frumos
 de tov. Anghel gândiţi-vă ce articole ar publica de 9000 RON. 


 
Vânzătorul de izmene s-a făcut jurnalist.
Haideţi să ne întoarcem în timp şi să vedem cum puteai să faci bani pe timpul lui Ceauşescu, iar mai târziu să ai propriul tău ziar ca să-ţi faci reclamă la izmene.
Anul 1987 - luna noiembrie, zona magazin Oltul - Slatina. O voce răguşită se aude răsunând:
 - "Ia izmana, ia izmana tovarşe, ia izmana că vine iarna!. 
porcul Sârghie (rasă rară)
 -Cu cât dai bre izmenele? 
 - 80 de lei sefu'!
 - 80 de lei?
 - 75 ptr. mata că te cunosc! Nu eşti din Zahana?
 - Ba da, ba da!
 - Atunci dă-mi două perechi.
 - Tu le faci mah, artistule?
 - Nu şefu', măicuţa le face că e croitoreasă!
 - Aha, am înţeles! si cum îţi zice ţie?
 - Dumitru şefu, Dumitru.
 - Dumitru şi mai cum măh?
 - Dumitru Sârghie şefu', a lu' Sârghie.
 - O să-l trimit şi pe cumnatu' meo să ia şi el vreo două că lucrează la aluminiu şi acolo e frig!
 - Da şefu', da, îl aştept aici că mie nu-mi e frig că doar ce luai două perechi de izmene pe mine, că doar stii, eu le fac (râde Sârghie).
Şi uite aşa izmană cu izmană, Dumitrel se făcu' şi el patron de ziar

In zilele noastre ... 2012
 - Măi, Anghele, eu iţi public articolul, doar ai văzut că te fac mare, am scris că ai facut, că ai dres că tu eşti mai bun ca toţi şi că niciunul nu se compară cu tine, dar ştii tu ziarul se face pe bani nu "izmene pe călător"
 - Măi Sârghie, 80 de "bastoane" iţi dau pentru fiecare articol, doar stii că am bani.
 - Bine Anghele, să te văd cum sari la cap cu "bastoanele" alea dar să nu fie d'alea de la Timisoara (râde Sârghie).
                                                                    THE END

Peste 8000 de RON plăteşte tov. Gh. Anghel aşa zisu'lui ziarist Sârghie patron la LINIA ÎNTÂI, pentru a-i face o imagine bună ca fiind un primar exemplar şi curat ca lacrima.
Păi fraţilor, de ce ar mai avea tov. Gh. Anghel nevoie de reclamă în ziare dacă se laudă că face, că drege, că el e cel mai bun şi cel mai tare, DE CE? PENTRU CE?. Parerea mea este că avut destul timp să ne arăte că poate face ceva pentru noi caracalenii, că poate face din acest orăşel prăpădit un adevărat oraş european, a avut atat de mult timp incât mai putea construi încă un oraş, dar a sosit clipa să lase caracalul pe mainele celor mai buni, celor bine pregatiţi, celor care le pasă şi se implică. Vrem un oraş tânăr şi plin de entuziasm.
Nu mai vrem să fim intoxicaţi cu minciuni şi promisiuni, vrem să se facă şi ceva pentru noi, nu doar să-i fie bine  lui Anghel şi acoliţilor pe care îi protejează. Este timpul să ne deşteptăm şi să trimitem acest măciucar comunist acolo unde îi este locul - la pensie.

JOS CU TOV. ANGHEL ŞI ŞLEAHTA LUI!

id messenger

smecheridecaracal

CONTACT


Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Spam Protection*Please enter the text from the image

Refresh Help
captcha
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

Gândeşte liber !!!

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

Traffic

TRAFIC TRIPUL - Directo Web

Totalul afișărilor de pagină