luni, 29 martie 2010

"ĂŞTIA ÎŞI VÂND NEVESTELE, CA SĂ LE DAI O FUNCŢIE ÎŞI DĂ NEVESTELE..."- VANGHELIE



Ca şi în cazul  relaţiei dintre TOVARĂŞULUI - PRIM GH. ANGHEL şi LENUŢA DRĂGAN, care trăiesc o adevărată poveste de dragoste (fără ca Drăgan, şef spartan la piaţă, să stie) o altă relaţie care merge după principiul "tu-mi dai ţâţă, eu-ţi dau funcţie" este şi relaţia dintre "Favoritul, Extravagantul" deputat al nostru de Caracal, FLORIN IORDACHE şi MARILENA NUŢĂ (fost consilier judeţean), o iubire care durează de ani de zile, o adevărata dragoste cu năbădăi. Imediat după excluderea sa "mademoiselle" Marilena, declara :„Fie că vor sau nu aceste persoane care conduc PSD în Olt, eu încă mă consider în continuare membră PSD"(... serios? ...nu vă cred), nu cumva , imediat după excludere, v-aţi incuiat în biroul dumneavoastra de la Inspectoratul Judeţean, ia-ţi telefonat MAREŞALULUI VÂLCOV",să-i spuneţi de durerea dumneavostră, binenţeles, negociind, funcţia de DIRECTOR la Scoala NR. 2 din Caracal, propunându-i venirea dumneavoastră în PD-L.
Dar "Extravagantul" deputat al nostru ştie de ce nu a lasat-o să plece la PD-L ...."MARY...stai liniştită că mergi cu mine ori la PD-L(ca preşedinte la Caracal, aşa cum bătuse palma cu Vâlcov), ori la independenţi (imediat dupa alegerile judeţene ale PSD), că acolo sunt o gramadă de funcţii, că doar am aranjat cu STERIU...doar şti că îţi vreau binele, că doar d'aia TE IUBESC...!!!

VANGHELIE AVEA O VORBĂ: "ĂŞTIA ÎŞI VÂND NEVESTELE, CA SĂ LE DAI O FUNCŢIE ÎŞI DĂ NEVESTELE..."


RUŞINICĂ MARILENA, RUŞINICĂ...!!!
 

7 comentarii:

  1. bravo tipule! asa este,dar poti sa intri mai in amanuntele sentimentale dintre....nea florin si maricica. doar esti din caracal si stii destule

    RăspundețiȘtergere
  2. Si ce ma MARLANULE, ESTI INVIDIOS? Pai nevasta-ta stii cu cine e!!!!!!!!!!!! Ia interezeaza-te ca poate afli, sau in PSD vb lui Vanghelie nici nu-ti pasa, HA,HA Sa stii ca nu e o tema prea usoara ca e mai SMECHERa nevasta-ta decat Marilena.

    RăspundețiȘtergere
  3. sa-ti dea dumnezeu atat cat poti duce!Esti un (o) mare mincinos (mincinoasa) si un om de nimic!Daca ai o familie sau copii ar trebui sa-ti fie frica!

    RăspundețiȘtergere
  4. pentru anonim de la 06.04.2010,16:06 . nu are de ce sai fie frica , pentru ca asta este purul adevar.Frica de Dumnezeu ar trebui sai fie Marilenei care isi bate joc de dl Nuta , care este un barbat extraordinar . De Iordache nu avem ce discuta , este o pramatie fara Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  5. Fata aia cu sacou rosu, pune limba la scrot?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pune pune. Punea si cand era profa la scoala 2. Punea la toti astia de ii umpleau catedra de bani si cadouri. Ce il mai lingea in cur pe unu pe altu cu bani mai multi. Si era pe fata duduia. Ii placea notorietatea mancamiar mielu

      Ștergere
    2. Sunt eu Burada Denis, doamna mai stiti cand dadeati note mici ca nu va luam flori ? Sa-mi sugeti pula doamna si mie si lu Ninel

      Ștergere

id messenger

smecheridecaracal

CONTACT


Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Spam Protection*Please enter the text from the image

Refresh Help
captcha
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

Gândeşte liber !!!

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

Traffic

TRAFIC TRIPUL - Directo Web

Totalul afișărilor de pagină