duminică, 21 martie 2010

FLORINEEE...!!! VREI PREŞEDINTE PSD OLT...? AI ŞANSE 0 %...!!!


Domnule Iordache, nu mai întelg nimic la fel ca cei 34.000 de locuitori ai acestui municipiu, şi vă întreb eu, ca unul dintre aceşti cetăţeni: Pe la ce partid vă mai  perindaţi domne'?  La PD-L, la PNL, poate pe la independenţi (1500 semnături stranse de Tov.-Prim), că în niciun caz la PSD, eu nu v-am mai vazut, ba chiar am întrebat doi membri de la PSD: - Fraţilor, unde îl pot găsi şi eu pe domnul Dpt. Florin Iordache?... la care ei mi-au răspuns:
- Caută-l pe la PD-L sau PNL!!, zise unul;
- Ba nu, l-am văzut cu Drăgan în piată, strângea semnături pentru UNPR..!!! (UNIUNEA NAŢIONALĂ PENTRU PROGRESUL ROMÂNIEI), zise al doilea;
Asa că.... Florine, d'asta ţi-am zis că şansele tale la şefia PSD sunt nule,pentru că toţi locuitorii din municipiu, toţi psd-işti din judeţul Olt, şi toate PILELE tale de la Bucureşti ştiu că la alegerile prezidenţiale din 2009 ai susţinut şi tu şi Tov.-Prim Gh. Anghel,inclusiv pe Rico (omul care face cărţile) , PNL-ul în primul tur, iar in turul al doilea, toată masa de oameni pe care îi slugăriţi pentru voi,  i-aţi îndrumat să voteze PD-L-ul,  pentru că intereseul vostru era acela, ca Geoană să nu ajungă preşedintele României.
Şi acum te întreb eu: Oare meriţi să candidezi la şefia PSD Olt? Oare ţi-a mai rămas vreo susţinere, din partea cuiva?Oare mai meriţi să fi psd-ist? Oare lumea mai are încredere în tine?.



"NE-AŢI MINŢIT DESTUL...!!!"
"NE-ATI FURAT DESTUL...!!!"
........AJUNGE...!!!.........

6 comentarii:

  1. Niciodata polul de putere al PSD nu se va muta la Caracal.Florin Iordache are sanse nule sa obtina functia de presedinte al PSD,dar nu ii purtati de grija,pentru ca va fi viitorul presedinte al noului partid al independentilor-UNPR.Trocul a fost facut cu deputatul Valeriu Steriu,dar asteapta sa vada rezultatul alegerilor din iunie de la PSD.

    RăspundețiȘtergere
  2. George nu stiu ce joc faci dar il faci bine. Anghel si Iordache ar trebui sa-ti multumeasca pentru ca tot continutul acestui blog nu face decat sa-i determine pe caracaleni sa le fie aproape. Se va intampla ca la parlamentare. Atunci miyeriile ordinare i/a scos pe caracaleni la vot pentru a/l sprijini pe Iordache.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cati bani iti da javra de Rosculete care, precum vrabia malai, pardon, sefia PSD Caraca si functia d eprimar viseaza

    RăspundețiȘtergere
  4. Mă repet încăodată, nu am nicio legătură cu Roşculete, Fraţii Ciocan, Sen. Ion Toma, Paul Stănescu sau oricare formaţiune politică. Este blogul meu şi postez, voi posta articole, referitor la ceea ce se întâmplă la nivelul Municipiului Caracal, indiferent că îi mulţumesc pe unii sau NU.
    Vă mulţumesc!!!

    Şmecher de Caracal

    RăspundețiȘtergere
  5. sansa caracalului sa iasa din anonimatul asta este sa ajunga alt partid pa conducerea orasului pentru ca este mafia prea mare sunt de prea mult tim si au legat o mafie grasa, licitatiile se publica astazi si astazi de dau , de posturile publice nu mai vorbesc numai rude si consoarte ale oamenilor cu bani, o mafie acre nu permite sa intre si alte firme pe piata locala, o televiziune comunista Video Insert, cu un tineret stirit asta in cazul in care nu a plecat

    RăspundețiȘtergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere

id messenger

smecheridecaracal

CONTACT


Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Spam Protection*Please enter the text from the image

Refresh Help
captcha
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

Gândeşte liber !!!

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

Traffic

TRAFIC TRIPUL - Directo Web

Totalul afișărilor de pagină