marți, 23 martie 2010

MAI MULT DE 300 DE "SPARTANI" AI PRIMĂRIEI MUNCESC DE RUP PĂMÂNTUL...!!! :)



Înghesuială mare atunci când se iau salariile la primarie ( că doar de.....sunt şi puţini), dar când te uiţi pe fluturaşul de salariu observi că pe munca ta de-o lună ("adică frecarea de MENTOSAN") iei o leafă de toată jena (unele, nu toate), de vreo 550 - 600 de LEI ,bani care iţi ajung de un coşuleţ aproape plin de la renumitul complex PENNY, iar alte salarii, de câteva zeci de mii, care le primesc oamenii care sunt puşi la locuri nepotrivite cu profesii nepotrivite( ARCAŞII,  PUPINCURIŞTII, SLUGILE directe ale TOV.- PRIM GH: ANGHEL - Economist de profesie, perfecţionat la SCOALA DE MANIPULARE ÎN MASĂ "GHEORGHIU DEJ"), de exemplu: NADIA DUMITRESCU (păcat că nu am o poză, aprox 3500 RON- leafă), director tehnic al Primăriei CARACAL semnează actele ca ARHITECT-SEF, (sau şef spagă groasă) avănd cu totul alte studii de specialitate, cu totul diferite de arhitectură, şi mulţi alţii începând de la DRĂGAN (Spartan sef la piaţa), până la DOMNUL BEBE şeful CANTINNEI SOCIALE CARACAL (ing. TAXI, persoana fizică-NUCLEARĂ :)), ETC.
Acum vă las pe voi să trageţi concluziile, asupra acestor două cazuri, pe lângă altele (poate zeci) care există în PRIMĂRIA CARACAL.



"NU-I MAI LĂSAŢI SĂ NE CONDUCĂ, NE-A AJUNS...!!!"

4 comentarii:

  1. parca venise o comunicare de la minister sa se micsoreze numarul dihorilor care lucreaza la primarie si ce sa facut.? NIMIC.

    RăspundețiȘtergere
  2. într-adevăr, Tov.-Prim trebuie să micşoreze nr. de "spartani" in Primărie, dar problema e următoarea....la fel ca şi ajutoarele sociale pe care le dă ţiganilor cu bani pentru că are nevoie de voturi, identic procedează şi cu personalul din primărie, adică...la 300 de oameni angajati, fiecare dintre aceştia trebuie să vină cu minim 10 oameni care să-l voteze pe Tov.- Prim, asta însemnând peste 3000 de voturi + 2500 de voturi de la ţigani+ câteva sute de la IGO = 6000 voturi, ceea ce înseamnă că intră lejer în turul doi. Deci e nevoie la primărie de oameni mulţi, pe salarii mizere, pentru că trebuie să aducă voturi....

    RăspundețiȘtergere
  3. cainele moare de drum lung si prosti de grija altora.

    RăspundețiȘtergere
  4. Gresit nenica. Poate vrei sa spui 2 X 300 = 600 de angajati.

    RăspundețiȘtergere

id messenger

smecheridecaracal

CONTACT


Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Spam Protection*Please enter the text from the image

Refresh Help
captcha
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

Gândeşte liber !!!

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

Traffic

TRAFIC TRIPUL - Directo Web

Totalul afișărilor de pagină