miercuri, 24 martie 2010

O IUBIRE INTERZISĂ , CARE VALOREAZĂ ZECI DE MII DE EURO...!!!



                                                                         ŞERBAN CERNAT - PNL CARACAL

Stim cu toţii că TOV.-PRIM Gh. Anghel, a avut, are şi va avea o simpatie faţă de PARTIDUL NAŢIONAL LIBERAL, partid pe care îl va iubi până în pânzele albe. Mai ştim că TOV.- PRIM, depusese acum câţiva ani şi o ADEZIUNE la această formaţiune, adeziune care e păstrată la sertar (strict secret şi bine păzită pentru zilele negre care vor veni) de către nimeni altul decât ŞERBAN CERNAT, liderul PNL Caracal. Mai ştim că şi la alegerile prezidenţiale din decembrie 2009, în turul întâi, le-a adus liberalilor cam 1000-1200 de voturi (cumpărate binenţeles), de la acoliţii lui şi ai lui  DEPUTATULUI F. IORDACHE. Dar ce NU ŞTIM noi, e că domnul NOTAR Cernat Şerban ( un "arcaş" mai mic al Tovarăşului), are afaceri directe cu INSTITUŢIA MAMA - PRIMĂRIA CARACAL, defapt toate contractele (aproape toate) pe care primăria le încheie cu diferite firme sau diferite instuţii trec exact prin biroul mamei sale Paulina Cernat. 
Adică mai pe Româneşte: "TOVARĂŞE, tu îmi dai voturi şi contracte, iar eu ţin un loc eligibil pentru tine şi acoliţii tăi in ORGANIZAŢIA PNL CARACAL, indiferent dacă nu vă primesc ăia de la PD-L sau ăilalţi de la UNPR"...!!!

"NU VOM UITA NICIODATA CĂT NE-AŢI BATJOCORIT" !!!



3 comentarii:

  1. uite,incepi sa fii pe placul cititorilor.incearca sa postezi zilnic cate un material

    RăspundețiȘtergere
  2. HAAAAAAAAAAAAAAAAAA!HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!ROSCULE.................TE....TE.TTEEEEEEEEE.SI CIO..........CA...........N.SUNT APROAPE DE DNA...........DNA.......DNA...........DNA...AVETI CURAJUL SI VA AFISATI

    RăspundețiȘtergere
  3. costica numai prostii ai scris pe site'ul asta!

    RăspundețiȘtergere

id messenger

smecheridecaracal

CONTACT


Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Spam Protection*Please enter the text from the image

Refresh Help
captcha
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

Gândeşte liber !!!

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

Traffic

TRAFIC TRIPUL - Directo Web

Totalul afișărilor de pagină