sâmbătă, 3 aprilie 2010

HRISTOS A ÎNVIAT !!!Sărbătoarea Sfântă a Învierii Domnului să reverse asupra voastra sănătate, belşug şi bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfantă să vă ridice sufletele spre noi trepte spirituale şi să vă însoţească paşii pe drumul vieţii...!!!.

3 comentarii:

 1. SARBATORI FERICITE! UN PASTE FERICIT TIE ,FAMILIEI SI TUTUROR ROMANILOR!

  RăspundețiȘtergere
 2. DOMNILOR SAU TOVĂRĂȘEILOR SAU SECURIȘTILOR, DE DUPĂ PERDEA SUNTEȚI TARI SI TĂIATI IN CARNE VIE. 95% DIN CE SCRIETI SUNT LUCRURI REALE CARE POT FI PROBATE. DAR DIN DECEMBRIE 1989 NU V-AM VAZUT NU V-AM AUZIT. SAU POATE ERAȚI PREOCUPAȚI CUM SA VĂ FACETI AVERI, CONECTÂNDU-VĂ LA CONDUCTA BUGETULUI DE STAT ȘI SĂ STOARCEȚI BANUL PUBLIC. NE INTREBĂM OARE NU SUNTEȚI UNII ȘI ACEIAȘI CARE-I PUPAȚI IN PULA PE FSN-ISTI SI PE ILIESCU SI PE CINE MAI ERA LA PUTERE SA FACETI BANI. SI A-TI CALCAT PE CADAVRE, BATJOCORIND OAMENI, DURIDU-VA IN PULA SI NICI ACOLO, ATUNCI CIND FRATI VOSTRI PANA IERI TOVARASUL PRIM ANGHEL SI CU ADUNATURA LUI IMBOGATITI DE PE URMA BUGETULUI SI A ESCROCHERIILOR, BATJOCOREAU ORASUL SI INSTITUTIILE. UNDE ERATI CAND DUPA 89 SMECHERI CARE CONDUC ASTAZI POLITIA SI DIFERITE BIROURI (EX. CEL ECONOMIC) FABRICAU DOSARE COMANDATE POLITIC ATUNCI CA INCEPATORI IN ALE POLITIEI LA FEL SI CITVA DIN PROCURATURA. UNDE ERATI CAND DEVALIZAU IGO S.A., CAND NU PUTEAI SA-TI RECUPEREZI PAMANTUL DESI AVEAM ACTELE DE LA STRAMOSI SI HOTARIRI JUDECATORESTI. UNDE ERATI CAND NOI LUPTAM CU MAFIA PIETII UNDE SUB PROTECTIA POLITIEI SE VIND TIGARI DE CONTRABANDA SI DROGURI, UNDE NU POTI SA-TI VINZI PRODUSELE DIN GRADINA DATORITA MAFIEI DIN PIATA, UNDE TARABAGII PLATESC UN PRET PREA MARE PENTRU BATJOCORA LA CARE SUNT SUPUSI. UNDE ERATI ATUNCI CIND NOI NE LUPTAM CU CEI CE VINDEAU DOMENIUL PUBLIC ILEGAL, CIND BATJOCOREAU PE LOCUITORI DIN BLOCURI CU ASOCIATIILE DE LOCATARI, CAND IMPARTEAU LUCRARI PUBLICE SI MULTE ALTELE, DAR CA SA AJUNG LA "CESTIUNE" CUM ZICEA CARAGIALE,UNDE ERATI? ERATI IMPREUNA CU ACEASI GASCA DE MIZERABILI MORALI SI IMBOGATITI DE DUPA REVOLUTIE PRIN FRAUDE, IN CARE ACUM DA-TI CU PIETRE. FACETI ASTA DEOARECE SI VOI SUNTETI LA FEL, DAR DORITI SA LE LUATI LOCUL BANDITILOR ASTORA CARE JECMANESC ORASUL CU CARE PANA MAI IERI STATEATI LA MASA SI LE GIRATI BATJOCORA.
  NU AVETI NICI UN HAZ CAND VOI ASTIA CIOCANI ALIAS MILITIANUL SI ANALFABETUL ALA DE FRATE UN HOT BOU CARE SAU IMBOGATIT FURIND BANI DE LA BUGET SI ROCULETE CU UN CARACTER INFECT ASEMANATOR CU A CELOR A CAROR UNEALTA ESTE, ADICA A CIOCANILOR SI A LUI TOMA FACUT DOCTOR LA APELUL BOCANCILOR, UN TIP MEDIOCRU CE DORESTE PUTEREA CHIAR CU PRETUL MINCIUNI SI ESCROCARII,IAR TOMA UN OLIGOFREN AL PUTERII, IL CRITICATI PE COMUNISTUL SI PARANOICUL ALA DE ANGHEL CE A TRIMIS OAMENI CU BITA LA TIMISOARA SA INABUSE DEMONSTRATIA SI PE CEI DIN JURUL LOR NISTE CAPUSE GRETOASE CU AJUTORUL CARORA SI VOI DAR MAI ALES COMUNISTUL ANGHEL A-TI FURAT ORASUL SI DORITI SA-L FURATI IN CONTINUARE.

  RăspundețiȘtergere
 3. toti sunteti niste curve politice

  RăspundețiȘtergere

id messenger

smecheridecaracal

CONTACT


Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Spam Protection*Please enter the text from the image

Refresh Help
captcha
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

Gândeşte liber !!!

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

Traffic

TRAFIC TRIPUL - Directo Web

Totalul afișărilor de pagină