joi, 20 mai 2010

EPISODUL 1 DIN SERIALUL "INTERESE PERSONALE"

Aşa cum v-am promis,  încep să postez episoadele din seria "Interese personale", actori principali: Dpt. Florin Iordache şi Tov.-Prim Gh. Anghel, iar în rolurile secundare: acoliţii lor(ale căror nume nu contează). Am primit pe mail câteva poze, şi câteva idei (oameni cărora le pasă)pe care am să le expun mai jos.






















Maşina din imagine, Dacia 1300 sau "trancarul partidului",a aparţinut nimeni altuia, decât miliţianului Dan Dioşteanu (socrul, extravagantului deputat de Olt Florinel Iordache) maşină care aparţine momentan aşa zisei Organizaţii PSD S.R.L. Drept dovada, politica şi afacerile se fac în familie, cu riscuri cât se poate de mici, aşa cum reiese din contractul ataşat.
Dar afacerile nu se opresc aici , aşa cum ne-am obişnuit toţi caracalenii să fim furaţi pe faţă(jepcăreală curată), protagoniştii nu s-au oprit aici, continuând cu transformarea PSD Caracal intr-o afacere personală, drept dovadă fiind contractul de închiriere ilegal(încălcând legea 215/2001), fără hotărârea Consiliului Local, Deputatul,(nesătul niciodată) şi-a "tras" o casă închiriată pe nouă ani,cu o suprafaţă de peste 200 m² la un preţ de 340 de lei pe lună, casă, în incinta căreia işi desfăşoară activitatea aşa zisă organizaţie PSD-S.R.L(Anghel-Iordache), organizaţie care este frecventată doar de angajaţii primăriei care este condusă de FARAONULUI Gh. Anghel şi administratorele Asociaţiilor de proprietari din Caracal, oameni nevinovaţi care "atacă" doar la ordinnul tovarăşului prim (zis-LUSTRATU').  
VA CONTINUA.....

NE-AŢI JEPCĂRIT ANI DE ZILE !!!... NE-AŢI UMILIT!!!...SĂ VĂ FIE RUŞINE !!!...


3 comentarii:

  1. Jos cu comunistiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumiri oamenilor din primaria Caracal care fac tot posibilul sa-l dea jos pe tovarasul care a absolvit Facultatea de Cunostinte Social politice Stefan Gheorghiu, "facultate" echivalata cu Facultatea de Stiinte Economice...!!!!...Smechere de Caracal asteptam sa ne maipostati articole din astea...thank you!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. BRAVO! Am preluat si eu articolul.

    RăspundețiȘtergere

id messenger

smecheridecaracal

CONTACT


Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Spam Protection*Please enter the text from the image

Refresh Help
captcha
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

Gândeşte liber !!!

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

Traffic

TRAFIC TRIPUL - Directo Web

Totalul afișărilor de pagină