luni, 3 mai 2010

NICU CONSTANTIN VLADU, UN "ŞMECHER DE CARACAL" ÎN FRUNTEA PD-L CARACAL


Exact cum v-am spus şi zilele trecute, de tensiunile prin care trec toate partidele, s-au văzut şi primele schimbări la nivelul partidelor politice...MAREA "MICĂ" SCHIMBARE s-a petrecut în tabăra tovarăşilor de la PD-L(că doar sunt tovarăşi cu Tov-Prim Gh. Anghel), prin schimbarea preşedintelui Popescu ("campion olimpic la Halbere şi Coniac-Canoe") cu cea a lui Constantin Vladu zis şi "Constantin cel Mare" cu şpaga de la spital în buzunare" ,care nu vrea să se lase sub nici-o formă de MĂGARII, probabil vrând să-şi refacă bugetul în cel mai scurt timp, chiar cu preţul de a reveni directorul Spitalului Caracal (actual un amărât de lagăr de concentrare). Oare cât o mai fi scoru' pentru o angajare ca asistent(ă) la Spital, Tovarăşe Vladu? Tot între 3000 - 5000 de euroi?  cât? că atat i-ai cerut vecinei mele... 4000 euroi cu intervenţie, în funcţie de pila care o are fiecare...Poate vrei primar?dar stai liniştit, ai slabe şanse !!!Toţi caracalenii te ştiu de ŞPĂGAR - MĂGAR !!!


HAI SĂ NE TRĂIŢI...!!! FĂRĂ VOI CARACALUL AR FI CAPITALA OLTENIEI !!!....

6 comentarii:

  1. Bai smecheras de la oras, in privinta lui Vladu bati campii, stiu ca concurenta-i dura, dar baga si de Ciocanii ceva, sau de la ei iei malaiul!
    Oricum la PDL ( asa se scrie acum, informeaza-te) Vladu are cea mai tare echipa!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cine se infrupta din averea lui Poroineanu.Cand intrebi in stanga in dreapta printre oficialitati,brusc sunt procupati de altceva si schimba vorba.Si totusi e vorba de multi bani.Chiar nu ne pasa?

    RăspundețiȘtergere
  3. Cine sa se infrupte?
    Deputatu, ca a castigat la loto si are bani. Doar de-acolo si-a cumparat casoaca, nu? Ca afaceri private n-are, sau are dar nu stim noi, prostimea...
    Acum s-a facut baiat de Bucuresti, ne-a uitat. De fapt ne-a uitat de cand a ajuns deputat si s-a imprietenit cu smecherasu de Sechelariu. Spargeau Bucurestiu' in doua cand ieseau pe strase.

    RăspundețiȘtergere
  4. Apropo...
    Umbla vorba-n targ ca la evaluarea nationala a claselor a VIII-a, la onorabila Scoala 5 din Caracal s-a copiat in draci. Scopul? Mentinerea bunului renume al scolii (oare?) si/sau spaga de la parinti.
    Nu s-a gandit nici un profesoras la raul pe care l-a facut celorlalti copii din alte scoli.
    Mai rau e ca ceilalti profesori si directori n-au luat atitudine, nu si-au aprat renumele scolilor pe care cu onor se presupune ca le reprezinta.
    Pai sa nu le dai cu ranga-n cap? Si la unii... si la altii... sa nu se supere. Asta se cheama egalitate de sanse, imputitilor de profesori care sunteti voi!

    RăspundețiȘtergere
  5. Popescu un traseist politic ,care a fost pus de partid in fruntea multor firme din judetul Olt , pe care le-a muls bine si le-a dus la faliment...
    Si spitalul Caracal are acelasi viitor,muls bine si desfiintat!
    Strazile din Caracal se prezinta mai rau decat ulitele de la sat,iar salariatii de la primarie nu stiu (multi,nu toti)de ce se duc la servici!
    Sper sa-i gaseasca dracii pe toti ,ca noi locuitorii fara functii sumtem cautati cand vin alegerile.

    RăspundețiȘtergere

id messenger

smecheridecaracal

CONTACT


Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Spam Protection*Please enter the text from the image

Refresh Help
captcha
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

Gândeşte liber !!!

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

Traffic

TRAFIC TRIPUL - Directo Web

Totalul afișărilor de pagină