sâmbătă, 12 iunie 2010

FLORIN IORDACHE VREA PRESEDINTE LA PSD CARACAL CU AJUTORUL ADMINISTRATORILOR ŞI A PREŞEDINŢILOR ASOCIAŢILOR DE PROPRIETARI...!!!






Nici nu a început bine vara asta, că deja se simte prezenţa insolaţiei la sediul PSD - S.R.L.(sau A.F - Asociaţia Florin Iordache), că deja deputatul nostru drag de Caracal, Florinel, se visează şef peste turma de pupincurişti sau periaci ai Tov. - Prim Gh. Anghel, care cu toţii ai început campania de manipulare a membrilor PSD Caracal, pentru alegerile care vor urma.

Zilele trecute, ducându-mă dis de dimineaţă la mama mea, obeserv o ditamai hărmălaie, hărmălaie produsă de nimeni altul decât Tov. Prim Gh. Anghel, care facuse o gură atât de mare, încât înghiţise blocul A2 cu tot cu pomii din împrejurimi, parcă ar fi fost un adevărat T-Rex. Înconjurat de pupincuriştii lui, împreună cu administratoarea asociaţiei de proprietari (care nu îl înghite deloc pe tov. - prim) şi binenţeles cu bodyguard-ul său, Fugaciu, ăl mai tovarăş dintre toţi, Ieşirea în cartier, denumită campanie de manipulare a membrilor PSD s-a desfăşurat în felul următor: Tovarăşul Prim Gh. Anghel, mergea ţanţoş în faţă însoţit de Administratora Asociaţiei de proprietari şi Tov. "majur Voicu, actual preşedinte de asociaţie, unde discutau problemele cu care se confruntă locuitorii cartierului gară, iar în spate, tov. Fugaciu şi cu ăl mai mare "pupu în fund", Tov. col. Popescu, binenţeles, ambii cu un braţ plin de adeziuni, pentru a recruta micii informatori (securişti) care sunt necesari pentru votul lui Florinel la funcţia de Preşedinte al PSD Caracal. Vai....vai..!!! ce le pasă de locuitorii acestui oraş, ce atenţi sunt cu ei! Oare?. Vă întreb eu…"CÂT TIMP MAI VREŢI SĂ FURAŢI ORAŞUL ĂSTA ?. "

Florine, eu cred ca nici ai tăi nu o să te mai voteze, nici oamenii Tovarăşului din PRIMĂRIE, nici I.G.O, pentru că s-au săturat de tine şi de minciunile tale !!! Cu siguranţa ai mai multe şanse să iei preşedinte la PD-L Caracal, chiar cu unanimitate de voturi...!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

id messenger

smecheridecaracal

CONTACT


Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Spam Protection*Please enter the text from the image

Refresh Help
captcha
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

Gândeşte liber !!!

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

Traffic

TRAFIC TRIPUL - Directo Web

Totalul afișărilor de pagină