luni, 30 august 2010

DEPUTATUL FLORIN IORDACHE UN ADEVARAT " LIBERAL - SOCIAL DEMOCRAT "

"TOTUL sau NIMIC"...acesta este sloganul deputatului Florin Iordache sau "FLUTURAŞ", cum il mai poreclesc unii din apropiaţii lui (că bine-i zic), un adevărat fluturaş, frumos colorat cu nuanţe de "ROŞU" atunci când mai zboară pe la Realitatea Tv, şi colorat cu un "GALBEN spre PORTOCALIU", când devine un adevărat ŞMECHER DE CARACAL.
Cu toate că se dă un adevărat social democrat, imaginile de mai jos lasă de dorit...Pozele sunt făcute în anul 2008 în timpul alegerilor Locale, alegeri pentru care deputatul "FLUTURAŞ" a lucrat în mod direct şi indirect cu Partidul Naţional Liberal...

"Butoiaşul" din stânga lui este domnul profesor Neagoe Mihai, preşedintele Tineretului Liberal, un adevărat pupincurist al deputatului. La alegerile locale, acest "umflăţel" a avut o misiune simplă, aceea de a-i şantaja pe elevii săi din Colegiul Tehnic Matei Basarab că-i va pica la examenul de bacalaureat, dacă nu-l votează ca primar pe tov.- prim  Gheorghe Anghel, atât ei cât şi familiile lor.
 
Umflăţelul PNL-ist şi Georgeta Mincă (consilier local PSD)
Şmecheria dintre Dpt. Florin Iordache şi Tov.prim Gh. Anghel nu s-a oprit aici, continuâd şi la alegerile europarlamentare (2008) şi prezidenţiale, atunci când cei doi "sociali democrati" au căzut de comun acord să susţină candidaţii Partinului Naţional Liberal.  

Pomana electorală organizată de Dpt. Florin Iordache şi PNL înaintea alegerilor locale obligându-i pe oameni sa voteze Gh. Anghel Primar

22 de comentarii:

  1. UN SOBOLAN NENOROCIT , SOBOLAN, SOBOLAN,SOBOLAN,............... ESTE TERMINAT.

    RăspundețiȘtergere
  2. SOBOLAN NENOROCIT,... FELICITARI NEA CORNELE CIOCAN , I-AI PUS CU BOTUL PE LABE . TEMINAL PE SOBOLAN DEFINITIV , SCOATEL DIN CARTI.

    RăspundețiȘtergere
  3. votati vruse dan cristian primar.

    RăspundețiȘtergere
  4. cine dracu va voteaza pe voi.

    RăspundețiȘtergere
  5. asta mic si umflat este nevinovat ! predoiu dan , ala cu casoiu de la viva,cu termopanele, il baga in fata sa-i faca jocurile , se folosea de el . ala a si dat bani in campania lui anghel si a lui iordache si l-a sustinut pe anghel cand a candidat . a venit si la mine personal si mi-a zis sa nu-l votez pe belodan . cum credeti ca a facut miliarde ? a primit lucrari de la mafiotii astia !

    RăspundețiȘtergere
  6. Butoiasul din stanga e vai mama lui... toti retarzii si handicapatii se cred politicieni, cum o fi ajuns asta profesor s-au ce o fi, k nici minte de gradinitza nu are

    RăspundețiȘtergere
  7. de mihai neagoe
    minte nu are mata retardatule. cum am ajus profesor? termiand facultatea de chimie , univ din craiova la zi nu ca tine la ush, si dand un concurs referitor la minte am multa si trebuia sa imi ceri s aii dau si lui mata cand sa incrucisat cu tacto ca poate ieseai si tu destept

    RăspundețiȘtergere
  8. tot la gradinita ai ramas si nici nu o sa mai evoluezi...mai invata putina gramatica si dupa aceea sa scrii pe bloguri, poti sa termini si doua facultati dak vrei ca tot un ratat o sa ramai

    RăspundețiȘtergere
  9. dintre noi doi nu stiu cine este mai ratat daca nu erai nu te interesa ce fac eu in al doilea rand pentru mine nu conteaza decat propriile interese, in al treilea rand sunt profesor de chimie-fizica nu limba romana cand o sa treci tu corigenta la chimie o sa invat si eu gramatica si nu in ultimu rand am fost titularizat politic de catre pnl pentru asta ii multumesc lui cernat ca m-a sustinut si a fost un presedinte ok.
    prof.Neagoe Mihai(sa te oftici eu ma pot semna asa in schimb tu esti un anonim)

    RăspundețiȘtergere
  10. deci cernat ,prostul prostilor , a ajuns sa faca trafic de influenta . o sa anuntam organele statului sa ia masuri .

    RăspundețiȘtergere
  11. imi vine sa rad pai ce a intrat cernat in locul meu la concurs ? el doar ma sustinut moral mai desteptilor dar voi inca nu stiti ce inseamna moral
    mihai neagoe

    RăspundețiȘtergere
  12. CA BINE ZICI ANONIMULE DE LA ORA 18:32

    RăspundețiȘtergere
  13. NU SE COMPROMITE PREDOIU BAGANDU-L IN SEAMA PE ASTA MICU* . ALA ESTE OM GREU ,CU MULTI BANI , JOACA LA NIVEL INALT .

    RăspundețiȘtergere
  14. bã lu butoiashu asta nici nu ar trebui s-ai mai dati voie sa scrie pe blogul asta, ai facut 1-4 la seral mã ??

    RăspundețiȘtergere
  15. caini latra, ursu merge........
    mihai neagoe

    RăspundețiȘtergere
  16. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  17. ce urat vorbeste cernat asta!!

    RăspundețiȘtergere
  18. ma eu cred ca butoias are toate calitatile de a fi primar MIC, PROST, si URAT.
    sa il vedeti cum merge prin oras uitindu-se dupa femeii(eu cred ca nu a vazut femeie in viata lui shi este virgin automat find si onanist):)))))

    semnat
    gheorghe anghel

    RăspundețiȘtergere
  19. Neagoe Mihai ce zice lumea de dv ca nu prea le aveti cu femeile zicetile domne ca sunteti gay si or sa va lase in pace, si oricum cuvantul butoias nu prea vi se potriveste poate ar fi trebuit sa vi se zica " boschet" sau "virginel", oricum ambele afirmati va caracterizeaza din plin.

    semnat
    copright by nashu

    RăspundețiȘtergere
  20. vad ca intr-un comentariu anterior v-ati auto proclamat singur URSULET


    semnat
    boschet

    RăspundețiȘtergere

id messenger

smecheridecaracal

CONTACT


Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Spam Protection*Please enter the text from the image

Refresh Help
captcha
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

Gândeşte liber !!!

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

Traffic

TRAFIC TRIPUL - Directo Web

Totalul afișărilor de pagină