luni, 25 octombrie 2010

UNPR OLT ŞI-A DESEMNAT CONDUCEREA JUDEŢEANĂ...


Sâmbătă, micii "traseişti" politici şi-au ales liderii cu care vor merge la urmatoarele alegeri din 2012. Conducerea centrală a UNPR a fost prezentă sâmbătă la Slatina, în frunte cu mai marii "traseişti" ai politicii din România în frunte cu Gabriel Oprea - preşedinte executiv al UNPR, Marian Sârbu -  preşedinte, Cristian Diaconescu -  preşedinte de onoare, Adrian Rădulescu -  secretar executiv, Maria Barna - preşedinta organizaţiei de femei a UNPR, deputatul Luminiţa Iordache, vicepreşedinţii Gheorghe Bică şi Şerban Mihăilescu şi Cezar Stancu -  preşedintele organizaţiei de tineret (o adevărata cloacă de trădători).
În urma numărării voturilor, preşedinte al UNPR Olt a fost desemnat Jenel Copilău, iar funcţia de prim-vicepreşedinte al organizaţiei a fost atribuită lui Andrei Iordache, iar ca vicepreşedinţi ai Organizaţiei judeţene sunt: Marinela Nuţă, Dumitru Niculescu,
Marius Bodescu, Cornel Ciucu, Valeriu Ciurea, Florentina Croitoru, Cătălin Davidescu, Marian Florescu, Daniela Ilie, Marian Martinescu, Elena Mitran, Daniel Nache şi Cătălin Şerban (toţi o apă şi-un pământ)
 

 Amanta Deputatului Florin Iordache, MARILENA NUŢĂ a fost aleasă în funcţia de vicepreşedinte al organizaţiei judeţene, probabil la insistenţele "fluturaşului" nostru şi binenţeles în prisma strânsei prietenii pe care o are cu BOSS-ul Jenel Copilău.


FLORINEEE ĂŞTIA TE'AŞTEAPTĂ CA PÂINEA CALDĂ...!!!!

9 comentarii:

  1. sincer la nivel de judet sunt hahalere,dar in caracal am inteles ca sunt niste oameni simpli care vor sa faca treaba...iordache e fumat...ii ajunge,nu o sa se mai duca nicaieri..la pensie.

    RăspundețiȘtergere
  2. AM INTELES CA SUNT UN GRUP DE TINERI VENITI DIN PNL

    RăspundețiȘtergere
  3. ai uitat pe sexy vampirita Adriana Mataras, amanta lui Steriu . Este secretar general al UNPR

    RăspundețiȘtergere
  4. Domne', stiu ca nea Jenel Copilau cerea 15-20% pentru accesul la investitiile publice, pe vremea cand era el cocos. Acu' cat o mai fi daru' la el, ca se pare ca revine (ca in Nemuritorii)

    RăspundețiȘtergere
  5. si totusi cine e presedinte??

    RăspundețiȘtergere
  6. pentru anonim si pentru Dorel Organizatia PSD Caracal are ca presedinte pe Conf univ Dr ing Rosculete Catalin.

    RăspundețiȘtergere
  7. Primarul muncipiului Caracal va fi un tanar care nu este un acolit al clientelei politice actuale din municipiul Caracal. Acest tanar va fi candidatul UNPR la functia de primar!!! El va fi primarul municipiului Caracal!!!

    RăspundețiȘtergere

id messenger

smecheridecaracal

CONTACT


Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Spam Protection*Please enter the text from the image

Refresh Help
captcha
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

Gândeşte liber !!!

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

Traffic

TRAFIC TRIPUL - Directo Web

Totalul afișărilor de pagină