sâmbătă, 27 noiembrie 2010

CARACALENII PARALIZAŢI DE FRIG....



13 - 14º C ,atât indică temperaturile din apartamentele, grădiniţele,şcolile şi liceele din Caracal. Suntem aproape în plină iarnă şi încă nu avem căldură. DE CE? pentru ca edilul nostru este prea ocupat cu campania sa electorală de la viitoarele alegeri locale. Indiferenţa acestui om a dus un oraş întreg la exasperare, caracalenii luându-şi aproape gandul de la căldură şi apă caldă. Grădiniţele,şcolile şi liceele sunt în aceeaşi situaţie, elevii finnd obligaţi să înveţe înfofoliţi in clasele frigorifice, orele reducându-se la 40 de minute.
Toate astea se întâmplă datorită faptului că, datoriile pe care le are Primăria către S.C I.G.O. S.A nu au fost achitate nici până azi, datorii care sunt de ordinul milioanelor de euro, iar societatea ar ieşi din problemele economice cu care se confruntă de ani de zile.


NU RATAŢI...!!! 

 Săptamâna aceasta aflaţi cum Directorul Spitalului Caracal, Otto Popescu, ia şpagă pentru locurile vacante, scoase la concurs în instituţia pe care o conduce.


 

11 comentarii:

  1. Cand locuitorii acestui oras au dorit sa-si moteze centrale de apartament ,primarul a pornit o intreaga campanie impotriva acestor oameni, s-a mers pana acolo incat au fost siliti sa semneze ca nu vor renunta la sistemul centralizat.Si-a dorit cu disperare sa mentina in viata o societate intrata in faliment. L-as intreba pe domnul primar de ce a dorit acest lucru?!Daca citeste aceste randuri(sigur le citeste) sa-mi raspunda si mie. Unde este dorinta de bine pentru cetatenii acestei urbe?Ma gandesc ca simplu cetatean ca in spatele acestei societati se ascund lucruri necurate ,atata timp cat" stam cu mortul in casa dar refuzam sa-l ducem la groapa".

    RăspundețiȘtergere
  2. SC IGO SA A INTRAT IN FALIMENT DATORITA ACESTUI BLESTEM AL NOSTRU CARE SE NUMESTE GH. ANGHEL , EL NU A PLATIT C/VAL PRESTATIILOR PENTRU INSTITUTIILE PUBLICE ARONDATE PRIMARII,PE DE O PARTE , PE DE ALTA PARTE , FURTURILE LUI VESELIN.
    DNA TE RUGAM APLICA LEGEA .

    RăspundețiȘtergere
  3. haha,tot carcotiti!nu vedeti ca acest caracal este cetatea neagra a lui tatuca!nu vedeti ca de 20 de ani e tot asa si chiar mai rau?si nu se va schimba nimic.un oras condus de comunisti curve si tarani.si sa mai taceti si cu teatrul!in care joaca aceoasi betivi si betive urate !actorii de la centrul cultural radu serban!mai taceti k tot asa vor sta lucrurile!pariez!

    RăspundețiȘtergere
  4. UN OM....Doua ACTRITE de la RADU SERBAN au facut striptis bete la Montana in Bulgaria in 2008, ghici cine sunt .Mafia condusa de ANGHEL,IORDACHE,VESELIN si PUPINCURISTI LOR au FALIMENTAT CARACALUL.CARACALENI vreti caldura, veti avea CIND VA FACE PLOPUL MERE SI RACHITA MICSUNELE .PLECATI HOTILOR...SA VINA DNA....

    RăspundețiȘtergere
  5. Anghel va candida si va iesi primar din nou. PNL-ul va fi cel mai tare partid.

    RăspundețiȘtergere
  6. PT ANONIM DE LA 12:59
    AI FOST SI TU LA MONTANA IN BULGARIA? TU NU STI CA PRIMARUL ANGHEL A DEVENIT TITUS STEEL AL CARACALULUI
    TOTATE ANGAJATELE LUI LE F..E PE UNDE LE PRINDE
    HAHAHAHAH
    VREAU SI EU PRIMAR!

    RăspundețiȘtergere
  7. da anghel va candida in 2012 sef de sectie la Nr 1 de pe Carpati

    RăspundețiȘtergere
  8. pai putem santaja din nou stati linistiti ca tot anghel va iesi primar asta garantez ce nu merge cu frumosul merge cu japca

    RăspundețiȘtergere
  9. pt cel care spune k anghel face ceva cu angajatele lui.ar face dar nu mai poate!s/a terminat cu jucaria!si inca ceva...lenuta nu mai are orgasm!asa spune ea!si de el tot ea spune!vai cine ne conduce orasul!

    RăspundețiȘtergere
  10. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  11. caracaleni aveti caldura!ma bucur pt voi!sa fiti fericiti caracalenii mei!

    RăspundețiȘtergere

id messenger

smecheridecaracal

CONTACT


Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Spam Protection*Please enter the text from the image

Refresh Help
captcha
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

Gândeşte liber !!!

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

Traffic

TRAFIC TRIPUL - Directo Web

Totalul afișărilor de pagină