joi, 27 ianuarie 2011

CARACALUL BLOCAT DE OLIGARHI...


CE ESTE OLIGARHIA?

OLIGARHÍE, oligarhii, s. f. 1. Formă de conducere a statului, în care puterea politică și economică este deținută de un număr restrâns de persoane. ♦ Grup de persoane care exercită puterea într-o astfel de formă de guvernământ. 2. (În sintagma) Oligarhie financiară = grup restrâns de mari posesori ai capitalului financiar, care domină viața economică a unui stat. – Din ngr. oligarhía, fr. oligarchie.

Pornind de la această definiţie generică, ajungem la viziunea asupra mafiei care stăpâneşte astăzi municipiul nostru. Ea este un mix între cei aproximativ 10 oameni care au dominat viaţa publică post 1989, autori ai insuccesului Caracalului, şi cei aproximativ 6 oameni de afaceri fruntaşi care şi-au clădit avuţia prin afaceri cu Primăria Caracal şi în defavoarea acestei instituţii.Şi acest fapt a făcut ca,  timp de 22 de ani, funcţiile importante din conducerea primăriei (nu numai), să fie ocupate de un număr limitat de oameni (rudenii), care se schimbă între ei din patru în patru ani sau chiar mai rapid. Dacă nu ar fi fost oligarhii în spatele lor, odată ajunşi la putere, ei nu ar fi început să joace cum le dictau vocile din culise. Politicienii ca Tov. - Prim Gh. Anghel, Florin Iordache au acordat contracte preferenţiale cu primăria şi au tăcut mâlc când a fost vorba de aducerea firmei PIRELLI în municipiul nostru sau a introducerii gazelor cu ani buni în urmă, a falimentului Fabricii de Mobilă, situaţia falimentară şi deplorabilă în care se află I.G.O. momentan, şi au sprijinit din umbră oligarhii care au dat cea mai substanţială ŞPAGĂ, gen RICO ( lanţul Monte Verde), Laurenţiu Păunescu (mafia asfaltului), Dan Dioşteanu (afacerea Poligonul sau cea a terenului vândut pentru a fi construită centrala cu celule voltaice), Octavian Popescu (Spitalul Caracal), Drăgan (Piaţa Caracal şi mafia lui), Valerică Ionescu (Falimentatorul Fabricii de Mobilă - actual patron), Şerban Cernat (iniţiatorul contractelor dintre primărie şi oligarhi), Daniel Predoiu (afacerea termopane pentru stat)  şi exemple sunt multe, dar cum putea să fie altfel dacă condiţia de intrare în politică e să fi şantajabil, singurul atribut cu adevărat apreciat de oligarhii care conduc acest municipiu.
Oligarhia din municipiul nostru are un singur scop: folosirea banilor publici, şi a structurilor publice pentru servirea intereselor de grup şi maximizarea propriilor profituri economice  
Iluzia noastră, a tuturor caracalenilor, în aceşti ani, a fost aceea că noi putem să îi schimbăm pe politicienii proşti cu cei buni şi astfel ne va fi şi nouă bine. Adevărul este că i-am schimbat pe nişte politicieni proşti cu nişte politicieni pe care oligarhii ne-au convins ca sunt buni. Am fost păcăliţi de banii aruncaţi de oamenii din umbră, de pomenile electorale servite nouă. 

ÎNTR-UN CUVÂNT, AM FOST PĂCĂLIŢI DE MARIONETELE OLIGARHILOR !!!.... 
 

27 de comentarii:

  1. esti un mare bou, mai, smecher de caracal. dece ai pus botul si ai luat mita electorala la vot?
    acum dece te plangi? lasa ca o sa-ti dea doi pui congelati la alegeri in loc de unul si o sa-i votezi din nou pe psd-isti ca asa te instruieste roscovete si clica lui (pruna pe colac, ciocazanu curentat, bondrescu prostanacu, pisica spagaru si , mai nou bujorul otravit cu leacuri farmaciste.)
    esti un mare tampit sa crezi ca au succes balivernele tale de pe acest blog.

    RăspundețiȘtergere
  2. pacat de voi ca ca deoartati de realitatea oltului.persoanele care au fost enumerate mai sus sunt persoanele care vor colabora si vor gasi solutia ideala pt caracal.PACAT...VOI O SA PIERDETI.....ATENTIE!!!!!!!!!NU PUTETI CASTIGA INCREDEREA CARACALENILOR cu oameni de nimic pe care-i aveti langa voi(analfabeti,psihopati,otraviti...oameni josnici sar din pacate si oameni de buna credinta de care va bateti joc....EU SUNT UNUL DINTRE EI....SARAC SI CINSTIT...NU VA MAI SUPORT....ei nu sunt ologarhi...VOI SUNTETI CIOCAN,ROSCULETE,PRUNA,STANESCU,SOVA...

    RăspundețiȘtergere
  3. pacat de voi ca va departati de realitatea oltului.persoanele care au fost enumerate mai sus sunt persoanele care vor colabora si vor gasi solutia ideala pt caracal.PACAT...VOI O SA PIERDETI.....ATENTIE!!!!!!!!!NU PUTETI CASTIGA INCREDEREA CARACALENILOR cu oameni de nimic pe care-i aveti langa voi(analfabeti,psihopati,otraviti...oameni josnici sau din pacate si oameni de buna credinta de care va bateti joc....EU SUNT UNUL DINTRE EI....SARAC SI CINSTIT...NU VA MAI SUPORT....ei nu sunt oligarhi...VOI SUNTETI CIOCAN,ROSCULETE,PRUNA,STANESCU,SOVA...

    RăspundețiȘtergere
  4. Un om...pentru Maria din 29 01 2011 anonim din 30 01 2011.Cei enumerati de voi au condus destinele Municipiului Caracal in ultimi 20 de ani sau CAMARILA domnului Anghel Gheorghe,daca dumneavoastra va place cum arata orasul nostru alegeti in continuare pe domnul Anghel.Mie nu imi place,si voi sustine o echipa noua si un tinar cu scoala facuta la timp intr-o institutie de stat ce a demonstrat ca daca se vrea se pot face si lucruri bune.Ce mai poti face cu Stefan Gheorghiu in 2011 la 21 de ani de la caderea comunsmului se vede chiar daca nu vrei sa vezi.Marie draga Mariei ce ti-a dat Anghel si tie.......Marie,Marie sa-ti vina mintea si tie.

    RăspundețiȘtergere
  5. Vreau si eu la banii publici. Constat ca pana acum n-a patit nimeni nimic, asa ca de nu? Poti sa furi ca nu-ti face nimeni nimic

    RăspundețiȘtergere
  6. Daca nu vii cu probe, degeaba te agiti. Iti faci tie un deserviciu.
    Dar adu probe, si hai cu ele la DNA. Sau fa-le publice: date, locuri, sume.
    Daca sant vinovati, vor plati. Daca nu ai nimic, atunci ii injuri doar asa, de amorul artei, prezumtia de nevinovatie functioneaza.

    RăspundețiȘtergere
  7. SERBAN CERNAT SI DANIEL PREDOIU SUNT LIBERALI CU STATE VECHI , NU STIU DE CE II BAGATI IN ACEST ,,TOP,, .CERNAT ESTE UN NOTAR CARE-SI VEDE DE TREABA LUI ,NU AM AUZIT NIMIC REPROBABIL DESPRE EL PANA ACUM , IAR DANIEL PREDOIU ESTE UN OM DE AFACERI DESPRE CARE AM AUZIT NUMAI DE BINE . AMANDOI SUNT OAMENI DE VAZA AI ACESTUI ORAS SI NU AR TREBUI SA ARUNCATI CU NOROI IN TINERETEA LOR .

    RăspundețiȘtergere
  8. Laso-n sange, daca si Predoiu e om de vaza al orasului, inseamna ca el a ramas singurul locuitor. Nu poti sa fii de vaza atunci cand furi, (de la stat sau de la altcineva, asta nu conteaza, iar eu pot sa dovedesc). Pana sa intre in PNL, cersea cafea si tigari pe la blocul turn.

    RăspundețiȘtergere
  9. De Cernat, nimic de zis. Dar oamenii astia doi nu trebuie pusi alaturi, n-au nimic in comun, crede-ma.

    RăspundețiȘtergere
  10. stati si comentati aiurea . predoiu este unul dintre cei mai bogati oameni din oras ,un om de afaceri care a muncit si a facut totul prin fortele proprii , un tip prea modest pentru situatia lui . iar vis-a vis de pnl, el face afaceri la nivel inalt ,cu ministerele, nu sta de vorba cu toti trepadusii de prin caracal .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. predoiu spala bani la bellagio. evident banii PNL-ului.

      Ștergere
  11. ii cunosc pe amandoi si sunt doi oameni de treaba . sigura diferenta este ca pe serban cernat l-au ajutat parintii in tot ceea ce a facut,si este bine ca au avut posibilitatea asta ,iar predoiu a facut toata averea asta imensa muncind si prin fortele proprii, familia lui neavand posibilitati materile deosebite. de furat nici nu poate fi vorba ,este unul dintre cei mai cinstiti si corecti oameni pe care-i cunosc . sunteti doar invidiosi ca nu puteti fi ca ei , sa aveti putere si bani . bravo baieti , tineti-o tot asa ,nu luati in seama rautatile celor din jur!

    RăspundețiȘtergere
  12. pt anonimul de la 19.49 ----
    poate este cum spui tu , dar acum este miliardar ,respectat si cu foarte multa putere ,pe cand tu tot un vierme care cerseste putina atentie, mancare si bautura esti .

    RăspundețiȘtergere
  13. NORMAL CA CERNAT SI PREDOIU NU AU NIMIC IN COMUN . PREDOIU ESTE UN AFACERIST FEROCE , GALANT, BARBAT BINE ,CARISMATIC SI CU INFLUENTA IN LUMEA BUNA , PE CAND CERNAT ESTE UN NOTARAS ,SORICEL DE BIROU ,I SE SPUNE PRIN ORAS,,FATA DE MORT ,,PT CA NU ZAMBESTE NICIODATA , BAGATOR DE SEAMA PE LA PRIMARIE ,DOAR DOAR O ARUNCA CINEVA O FRIMITURA SI CATRE EL . ........ASA SE VEDE PRIN OCHII UNEI FEMEI

    RăspundețiȘtergere
  14. voi va certati ca prostii ,iar astia fura miliarde in timp ce voi va contraziceti pe forumuri .pierdeti timpul de pomana si le dati satisfactie ocupandu-va timpul discutand despre rico ,paunescu ,predoiu ,anghel,otto popescu si altii care controleaza si distrug orasul asta !

    RăspundețiȘtergere
  15. AM AUZIT CA ANGHEL CU IORDACHE VOR PRELUA PNL CARACAL PT A CANDIDA DIN PARTEA NOASTRA LA DEPUTATI SI LA PRIMARIE . NOI , CEI DIN PNL CARACAL II ASTEPTAM CU BRATELE DESCHISE , POATE IESIM SI NOI DIN ANONIMAT . CU CERNAT ASTA NU AVEM NICIO SANSA , NE FACEM DE RASUL LUMII CU EL SI CU MAIMUTOII PENIBILI DIN JURUL LUI .

    RăspundețiȘtergere
  16. cred ca esti una dintre multele femei care au trecut prin patul lui

    RăspundețiȘtergere
  17. Pentru anonimul din 8 februarie, 13:21

    Diferenta intre noi doi este ca eu il cunosc pe Predoiu foarte bine. Dar tu nu ma cunosti pe mine.
    Daca eu vorbesc in cunostinta de cauza, tu habar nu ai despre ce vorbesti.

    RăspundețiȘtergere
  18. cunosc si familia predoiu si familia cernat chiar foarte bine .esti doar un frustrat si un invidios din multime, si-i jignesti pe cei mai buni decat tine doar pentru ca nu poti sa te ridici la valoarea si nivelul lor .ii stiu pe cei doi de foarte multi ani si le stiu evolutia . sunt doi tineri de valoare ,fiecare cu potentialul lui. nu stiu ce tangenta ai avut tu cu daniel predoiu ,dar este un exemplu de cap de familie , este un tip extrem de destept ,modest, are capacitatea de a dezvolta orice afacere si de a o face sa prospere . si mai degraba el a ajutat foarte mult PNL-ul cu banii si cu imaginea lui decat invers , asa ca poti sa jignesti cat vrei pt ca oamenii ii cunosc pe cei doi si vei ramane doar cu vorbe aruncate in vant si cu aceeasi ura care te va distruge in timp .ei sunt undeva acolo sus , iar tu esti doar unul care se pierde in multimea de voci care-i aclama sau ii injura ,si asa vei ramane toata viata !

    RăspundețiȘtergere
  19. Felicitari D-le PRIMAR ANGHEL. Am urmarit asa zisa sedinta de consiliu care erati 4 oameni din n consilieri ca nu le stiu numarul.Trebuia sa spuneti mai de mult pe post ce ati spus la acea sedinta.Inca o data FELICITARI.Vreau sa va felicit fata in fata dar nu stiu cum sa intru la dvs.in birou.

    RăspundețiȘtergere
  20. un om,pentru anonimul din 11 02 2011,orele 19,30 si pentru toti caracaleni:Consiliul local Caracal este format din 19 consilieri,oare cei 15 consilieri absenti la sedinta de vineri11 02 2011 sunt vinovati de felul cum arata strazile in tot orasul,cum si cata caldura se distribuie,cat ,cum si cui s-au vindut,concesionat,inchiriat o parte din parcul Poroineanu,piata,terenurile intravilane si extravilane,unele cladiri,cine sunt beneficiari de cntracte de achizitii cu incredintare directa consilieri absenti s-au domnul Anghel si camarila dumnealui ce se afla la ,,BUTOANE,,fura de 27 de ani?

    RăspundețiȘtergere
  21. ZELEA...Tanti Jeni Oprea consiliera,lider de sindicat la Spitalul din Caracal,UNSA in functie de domnul inginer Vladu de ce nu spune cate rude are angajate la spital si citi bani ,,SPAAGA,,a luat.Ore ce poate vorbi PUPINCURISTA domnului Anghel acasa cu Puiu Oprea un baiat destept,vertical si cult.

    RăspundețiȘtergere
  22. pentru anonimul din 12.02.2011,orele 13.05.multumesc pentru informatie chiar nu stiam cati consilieri sunt.sa le fie rusine ca nu au participat la sedinta din 11.02.2011,ei trebuiau sa fie acolo sa dezbata toate punctele ce erau trecute pe ordinea de zi.

    RăspundețiȘtergere
  23. Dragule, esti un prost. In primul rand, fam. Punescu nu se ocupa cu asfaltari. Esti un ratat ofticat care vorbeste fara sa cunoasca. Probabil stai in casa si mori de foame si te iei de oamenii care au facut ceva cu viata lor. Vrei un sfat? I.ati o viata! Sau mori!

    RăspundețiȘtergere

id messenger

smecheridecaracal

CONTACT


Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Spam Protection*Please enter the text from the image

Refresh Help
captcha
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

Gândeşte liber !!!

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

Traffic

TRAFIC TRIPUL - Directo Web

Totalul afișărilor de pagină