joi, 20 ianuarie 2011

SPITALUL CARACAL APROAPE DE FALIMENT ...


"FALIMENT" - acesta este cuvântul care caracterizează în acest moment Spitalul Caracal...
DE CE FALIMENT?
Singurul care poate răspunde la această întrebare este nimeni altul decât managerul Spitalului Caracal Octavian Popescu, care peste câteva zile va fi spartan şef cu drepturi depline.
Nu pot să stau cu mâinile în sân fără a spune câteva chestii despre MAIMUŢOIUL ăsta, desprins parcă din filmele cu Tarzan.
Aproape şase luni au trecut de când Tov. - Prim Gh. Anghel l-a pus în funcţie pe acest maimuţoi, parcă venit cu pluta (de unde-o fi venit), că de când a fost fătat, a deţinut numai pe funcţii de director.
SPAGA substanţială şi pupăturile în fund ale acestui maimuţoi, l-au făcut pe Tov. Gh. Anghel să ia cea mai proastă decizie din viaţa lui de a-l pune şeful Spitaluilui Caracal.
În luna august 2010 Octavian Popescu preia Spitalul Caracal (tot de la un maimuţoi PDL-ist), cu un buget de 55 de miliarde de lei vechi, buget din care era asigurat bunul mers al spitaluilui. În luna ianuarie 2011 bugetul spitaluilui este 0 (zero)...DE CE?...întrebaţi-l tot pe domnul manager Octavian Popescu. 
Ba mai mult, la semnarea contractului dintre Spital şi Casa de Asigurări de Sănătate, domnul manager a cam fost "plecat cu sorcova", semnând doar pentru 1200 asigurări, avănd în vedere că se fac cam 1800 de internări lunar, iar restul care mai rămân vreo 600, sunt trimişi acasă fără drept de apel.
Afacerea nu se opreşte aici mai ales când e vorba de CA$CAVAL, intrând în horă şi omul de afaceri RICO (sponsor oficial Anghel & Iordache), cu firma sa de pază, că doar de, protecţie ne mai trebuia la spital.
Sute de milioane de lei sunt păpaţi lunar de această cloacă, desprinsă parcă din filmele cu mafioţi, care se gandesc numai la buzunarul lor şi mai puţin la caracalenii care vin bolnavi, săraci şi disperaţi.

DOMNULE MANAGER, O RUGĂMINTE AŞ AVEA LA DUMNEAVOASTRA....!!!
MĂCAR DIN BĂNIŞORII CARE V-AU MAI RĂMAS, REPARAŢI  DEFECŢIUNEA LIFTULUI DIN SPITAL, CARE RAMÂNE MEREU BLOCAT INTRE ETAJE...!!!

7 comentarii:

  1. daca tot acuzi pe toata lumea de ce nu arati si ceva dovezi clare sa vedem si noi ca ai dreptate si nu inventezi ...toate spitalele au datorii mari in toata tara asa ca nu mai e o noutate ce ne spui aici,si nu cred ca spitalul din caracal o duce mai bine...iar din cate stie toata lumea nici casa de asigurari nu o duce prea bine...

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai,smechere de...esti paralel cu activitatea lui Popescu,habar n-ai cu ce se ''mananca''sau de...poate..esti de prin preajma si atunci te roade invidia,neputinta,ce-ti doreste pipota de ciumpalac,un manager-marioneta,manipulat de fratii...gruparea imorala a PSD?Spagile le-au luat cei care au creat subiectele,nu mai varsa venin ca poate ingurgitezi si te sufoci,e pacat de tine,galbejitule!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Doctorul Danut Ghita conduce spitalul din umbra.......................

    RăspundețiȘtergere
  4. un om...anghel a facut apel la cetateni si la firmele private pentru a plati impozitele si taxele aferente anului 2011 pentru a achita datoria de la distrigaz sau pentru afacerea Spartan/Rico.Oto Popescu este cunoscut pentru afacerile si tunurile financiare de la Irigati,Corias,Trita Fanita si Prefectura OLT.Asa este Spitalul este condus de Ghita si Jeni Oprea de la sindicat oameni de casa a lui Iordache si Anghel ,,ce au facut numai bine caracalenilor si orasului,,Vor fura tot ce se poate fura cit mai fac cartile in Caracal.Dar va veni ziua cind vor plati.Afara cu hoti din CAracal.

    RăspundețiȘtergere
  5. frumos is facebook-ul smechere:)))))))))

    RăspundețiȘtergere
  6. jos comunisttiii!!!
    jos hotiiiiii: anghel,iordache,rico si sugatorii lor...cei 3oo

    RăspundețiȘtergere
  7. jos cu OTTO ,nu face decat sa distruga spitalul asta ,care este un spital f f bun.

    RăspundețiȘtergere

id messenger

smecheridecaracal

CONTACT


Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Spam Protection*Please enter the text from the image

Refresh Help
captcha
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

Gândeşte liber !!!

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

Traffic

TRAFIC TRIPUL - Directo Web

Totalul afișărilor de pagină