vineri, 25 februarie 2011

CLOACA MAFIOTA A LUI ANGHEL IESE LA VORBITOR...

Unul câte unul, cu mic cu mare, micii hoţomani ai tovarăşului primar Gh. Anghel ies să vorbească şi să se maimuţărească pe la diferite ziare si televiziuni. 
Azi, citind presa am dat de şmecheraş de Caracal pe care l-am cam sărit în ultimul timp, bineînţeles fiind unul care face parte din aceeaşi cloaca care il slugăreşte de ani de zile pe faraonul Gh. Anghel.


GÂLEA IONUŢ este numele lui şi este secretarul Primăriei Municipiului Caracal, un adevărat funcţionar eminent, şcolit la cea mai tare universitate din ţară "Nicoae Titulescu" cu un master făcut în băşcălie (totul pe blat), cu un salariu de 49 milioane(fără şpagă) lunar, bineînţeles pe măsura studiilor, un apartament ANL în centrul Caracalului dat pe ochi frumoşi de tovarăşul Anghel şi este unul dintre cei care îi au aproape la locul de muncă atât pe mama cât şi pe tatăl său, ambii funcţionari publici.
În interviul pe care îl dă ziarului Oltului acesta spune că: „Situaţia de la CL Caracal ne epuizeazã psihic şi fizic pe toţi”... serios? de ce domnule secrtear?


Regulamentul de funcţionare si organizare al Consiliului Local Caracal spune clar:


"Consiliul Local al Municipiului Caracal se întruneşte în şedinţe ordinare lunar, la convocarea primarului; consiliul local se poate întruni şi în şedinţe extraordinare la cererea primarului sau a cel puţin o treime din numărul membrilor consiliului;"
Tovarăşul primar Gh. Anghel nu a mai întrunit o şedinţă ordinară din luna octombrie 2010, iar şedinţele extraordinare convocate de "majestatea" sa au ca scop întârzierea schimbării celor 5 consilieri PSD. 
Oare de ce? Nu cumva cloaca condusă de faraonul Gh. Anghel reprezintă un grup de interese mafiote bine organizate?
Schimbarea celor 5 consilieri PSD ar pune punct mafiei care există atât în primărie, piata Caracal cât şi în spitalul municipal.









8 comentarii:

  1. pentru anonimul din 26 feb.ora 10.47 tu esti omul lui anghel,pupincurist,lingau.

    RăspundețiȘtergere
  2. Gilea este un analfabet defapt jumatate din primarie sunt semianalfabeti impreuna cu primarul vai de curul vostru de parveniti oricum mai aveti un an jumate si veti zbura din primaria aia uni pe la DNA altii la puscarie o sa vedeti

    RăspundețiȘtergere
  3. Pentru anonimul din 26 feb.ora 21.44 de ce scrii prostii? mai bine scriai de tine, ca sti foarte bine cati ani ai fost intr-o relatie cu Octavian Popescu

    RăspundețiȘtergere
  4. http://anchetadeolt.wordpress.com/2011/02/24/finul-consilierului-judetean-dan-ciocan-zbir-la-centrul-caracal/

    RăspundețiȘtergere
  5. http://anchetadeolt.wordpress.com/2011/02/24/t-dancor-firma-protejata-in-olt/

    RăspundețiȘtergere
  6. apropo"s...cum a luat asta examenul de secretar....stie cineva....?ar trebui facute ceva sapaturi...

    RăspundețiȘtergere

id messenger

smecheridecaracal

CONTACT


Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Spam Protection*Please enter the text from the image

Refresh Help
captcha
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

Gândeşte liber !!!

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

Traffic

TRAFIC TRIPUL - Directo Web

Totalul afișărilor de pagină