miercuri, 2 februarie 2011

"FARAONUL" PLEACĂ DIN PSD....

"HOŢUL STRIGĂ "HOŢII"", cam aşa sună ultimul interviu pe care l-a dat primarul nostru drag într-un ziar judeţean, apropiat domniei sale, nemaiavând pe unde să-şi mai arunce banii, edilul nostru se ţine de "giumbuslucuri" acuzându-şi preşedintele de partid că instaurează dictatura la PSD Olt...OARE aşa să fie?!?
Schimbarea celor cinci consilieri PSD nu prea i-a căzut bine (oricum erau decât cu prezenţa în Consiliul Local), singura soluţie rămând să-şi ia "cloaca" şi s-o mute ori la PNL ori la UNPR, acolo unde sunt aşa zişi colaboratori ai domniei sale.


Şi dacă tot a venit vorba de dictatură, l-aş întreba pe Tovarăşul prim Gh. Anghel, cam câte bâte a făcut domnia sa, pentru securişti care urmau să rupă cu bătaia oamenii care strigau "Jos Ceauşescu!" în decembrie 1989 la Timişoara... 





 

17 comentarii:

  1. Scrii numai de Anghel alte subiecte numai gasesti, oricum este bine ca ii faci reclama.
    De firma Yazaki nu scrii nimic, de centura ocolitoare a orasului Caracal iar nu ai auzit, de drumul expres Craiova - Caracal - Alexandria nu ai auzit.
    Observ ca pentru tine este mult mai usor sa scrii minciuni, decat sa scrii desre lucruri care se realizeaza astazi in Caracal datorita lui Anghel.

    RăspundețiȘtergere
  2. Care este contributia lui Anghel la drumul expres? Niciuna , sunt bani europeni si nu este proiectul Caracalului, daca era lucrarea o castiga L.Paunescu sau BebeTrans.

    RăspundețiȘtergere
  3. de unde sa stie analfabetul de alexe si muncitorul de bondrescu de contributia lui anghel?haaaa haaaaa...psd caracal analfabeti+muncitori+curve+neghiobi...nu mai continui ca se stie

    RăspundețiȘtergere
  4. sa vedem atunci ce rol mai ai pe cine mai balacaresti sau te autodesfintezi.

    RăspundețiȘtergere
  5. In urmatoarea sedinta a Consiliului local vom veni si noi cei 80 de asistenti personali ai persoanelor cu handicap grav, facuti someri de Anghel,Tudor,Cernat,Ionescu, Minca,Oprea,Pavel si gasca lor de hoti.Sa micsorat bugetul si va mai ramas putin de furat?A-ti gasit de unde sa mai furati,de la handicapati.Rusine sa va fie.

    RăspundețiȘtergere
  6. Domnilor,dupa ce Mircea Dinescu a avut numai cuvinte de ,,lauda,, la adresa domnului Anghel si cum arata strazile din Caracal la Realitatea TV a mai venit si Radu Tudor la Antena3 sa intrebe cum este cu primarul comunist si cu muncitori trimisi cu bitele de Anghel la Timisoara sa bata revolutionari in Dec89.Rusine caracaleni,aveti in 2011 un primar comunist......

    RăspundețiȘtergere
  7. Vina nu este a lui Anghel ca este primar, vina este a noastra. Noi l-am ales, chiar daca eu personal am votat impotriva. Stiu sigur ca omul asta nu merita sa fie primar, nu merita sa mai fie in libertate. Nu pentru evenimentele din '89, nu el a trimis batele la Timisoara, asa a primit ordin. Pe vremea aia nu facea altceva decat sa execute ordinele partidului unic. Nici pentru faptul ca in aceiasi perioada a stat ascuns la colonelul Ionescu sau cum masa il cheama pe ala, de frica multimii infuriate. Nu, trebuie tras la raspundere pentru faptul ca a nenorocit orasul asta. Dorinta lui de a sta cocotat acolo sus, in scaunul de la primarie, l-a facut sa comita multe fapte reprobabile, incadrate cam pe la infractiuni. Pe unii i-a mintit, pe altii i-a amenintat si pe cei mai multi i-a cumparat, asa a rezistat. Majoritatea voturilor lui Anghel au venit de la marile familii de tigani din Caracal, ai caror capi au facut niste mici averi prin aducerea la vot a tuturor membrilor familiilor lor. Alaturi de ei a venit marea masa a pensionarilor care acum isi plang de mila. Iar soferii de taxi apropiati lui Anghel au castigat si ei cateva mii de lei. Asta il tine in fruntea orasului, nu altceva. Mita, minciuna, santajul.
    Mai rau e ca nu-i pasa de soarta acestui oras, a indepartat toti potentialii investitori, care ar fi putut ajuta daca nu dezvoltarea orasului, macar la o viata decenta pentru locuitori. In loc sa sprijine firmele locale, care ar aduce bani la bugetul local, aduce firme din afara, pentru ca de acolo iese banul. Verificati contractele atribuite de primarie in ultimii 5 ani, si veti vedea ca toate sant sub limita maxima de incredintare directa. Chiar si acele investitii care ar fi necesitat licitatie. Au fost sparte in lucrari mai mici si atribuite prin cerere de oferta sau incredintare directa. Aici sant smecheriile de bani multi.
    Ce nu vad eu la primaria asta, e dorinta de a atrage bani, investitori, locuri de munca, spre bunastarea locuitorilor si implicit a urbei, nu numai a reprezentantilor nostri. Sper ca la alegerile viitoare sa le vina mintea la cap caracalenilor si sa voteze cu altcineva. Macar asa, sa vedem cum e si cu altul, ca de Anghel stim.
    Ar fi de dorit ca acest blog sa promoveze si oameni capabili, nu sa se ocupe numai de critica.

    RăspundețiȘtergere
  8. Va veni si vremea cand pe acest blog vor fi poostate si articole despre oameni capabili si intelepti ....
    va promit!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. va veni vremea cand vei disparea si tu si cei intelepti ca magari in ceata.........,va uram succes.

    RăspundețiȘtergere
  10. Sa MAI VINA LA NOI SA MAI CERSEASCA VOTURI ANGHEL IORDACHE CA SA FIU AL DRACU CU MAMA DACA NU II RUP CU BATAIA.DE 20 DE ANI TRAIESC CA UN MURITOR DE FOAME DIN CAUZA LOR SA VA IA DRACU DE JAVRE ORDINARE CA NU ATI FACUT NIMIC PENTRU MINE SI OAMENI ASTIA. V AM SLUJIT CA PE UN ROB SI MA ATI ARUNCAT LA GUNOI.

    RăspundețiȘtergere
  11. Spre stupoarea voastra,a martafoilor de ..Anghel va fii ales iarasi primar, otrava din ciocurile voastre o sa-si faca efectul,hi,hi..poate plesniti de invidie!

    RăspundețiȘtergere
  12. Tineti-o tot asa si-l veti face pe Anghel iarasi primar... La urma urmei, deocamdata, nu prea are cine sa-i ia locul.
    Despre Rosculete au auzit doar cei din jurul sau... ce a facut acest om pentru Caracal? Pe cine si cand a ajutat? Dar sustinatorul sau Dan Ciocan?
    Cat priveste soseaua de centura, imi amintesc faptul ca acest proiect a fost singura promisiune a lui ANghel la alegerile din 2008. Daca este sa fim corecti, sa-i dam Cezarului ce este al lui. O fi Anghel comunist, o spune el pe fata lucruri care nu se spun, dar...sa nu ne mintim singuri... Caracalul se poate lauda cu cateva investitii majore, pe care nu le are oricine. Asta nu inseamna ca in Caracal unele strazile nu arata jalnic de iti vine sa-l injuri pe primar timp de o ora, ca saracia oamenilor nu se vede cu ochiul liber... Dar, oare, este de vina Anghel ca orasul a fost ceea ce se cheama unul ,,monoindustrial@, mai exact ,,militar@ si ca desfiintarea unitatilor militare i-a aruncat pe multi intr-o saracie ingrozitoare.
    Poate ca este timpul sa facem si noi ceva pentru oras. Iar primii care ar trebui sa puna mana la munca ar fi consilierii. cei care blocheaya demararea lucrarilor la soseaua de centura care inseamna... locuri de munca.

    RăspundețiȘtergere
  13. smechere daca esti corect fa un sondaj pt primaria caracal dar cu nume nu cu partide.

    RăspundețiȘtergere
  14. AVETI DREPTATE,NOI SUNTEM SMECHERI IAR VOI SUNTETI NISTE FRAIERI ORDINARI.....O SA O LUATI FIX IN ....G..A!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  15. UN OM...Primarul Anghel este cel care a blocat Consiliul local.Nu respecta Legea 215 din 2001.Nu a mai convocat Consiliul local in sedinta ordinara din luna oct 2010 de ce oare?Primarul vine pe INSERT TV si minte cum a mintit in tot timpul pe caracaleni,arata cu degetul spre consilieri ca nu vin la sedinte,dar in spatele minciunilor ascunde interesul personal.SA CONVOACE PRIMARUL SEDINTA ORDINARA PENTRU A VEDEA CARE DIN CONSILIERI NU VOR FI PREZENTI.PRIMARUL STRIGA HOTUL,HOTUL FIIND PRIMARUL.NU MAI MERGE CU SMECHERI DOMNULE ANGHEL.

    RăspundețiȘtergere
  16. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  17. Ptr anonim din data 20 feb ora 18:37....Ti-am eliminat comentariul pentru ca era indecent, poti lasa comenturi la articole fara a vorbi urat. iti multumesc pentru intelegere

    RăspundețiȘtergere

id messenger

smecheridecaracal

CONTACT


Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Spam Protection*Please enter the text from the image

Refresh Help
captcha
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

Gândeşte liber !!!

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

Traffic

TRAFIC TRIPUL - Directo Web

Totalul afișărilor de pagină