sâmbătă, 19 februarie 2011

UITE CINE VORBEŞTE....


Cine este Eugenia Oprea?

Doamna Eugenia Oprea sau Jeni cum îi spun apropiaţii săi este unul din consilieri PSD excluşi în cadrul Consiliului Local Caracal şi în acelaşi timp asistent medical, şef de secţie şi lider de sindicat la Spitalul municipal din Caracal (3 in 1).

De ce maimuţica Jeni pe www.smecheridecaracal.blogspot.com?

Cum de obicei citesc presa online, am citit un articol pe site-ul unui ziar judeţean insignifiant, iar pe prima pagină observ pe nimeni alta decât maimuţica nezgândărită ,"intelectuală", doctoră docentă cu studiile făcute la Oxford, Jeni Oprea, care a început  să-şi facă de cap prin presă (binenţeles la comandă), dând cu noroi în unul şi altul uitând că face parte din marea cloacă mafiotă cu buletine fără valabilitate, condusă de FARAONUL nemuritor şi intangibil Gheorghe Anghel.
Declaraţia lu' tanti Jeni din ziar m-a lăsat cu gura căscată, ea precizând ca Spitalul Caracal a devenit obiect de interes pentru unele grupuri mafiote care ar vrea să pună mâna pe conducere. 
Acum aş vrea eu să o întreb pe maimuţica "intelectuală" Jeni.....
Care conducere? există vreun manageriat la spitalul Caracal? că "ori de conduce Octavian Popescu ori de conduce ăla din poarta spitalului care păzeşte (a lui Rico), este acelaşi lucru".Spitalul este aproape în faliment şi unul dintre vinovaţii acestei situaţii este chiar tanti Jeni Oprea "intelectuala". (Păi cine stă toată ziua în biroul lui Popescu la cafele? Răsp: "Jeni cu doctorul Ghiţă!" - conducerea) 
Şpaga din spital, mizeria, aparatura proastă, asistentele incapabile, oamenii care mor pe holurile spitalului vă intereseză?; Eu cred că nu. Singurul scop al vostru este ŞPAGA substanţială.
Ca şi în primăria Caracal, angajările din spitalul Caracal se fac după acelaşi criteriu şi anume GRADUL DE RUDENIE. De când a fost numită lider de sindicat al spitalului Caracal, (pe "măciuca deputatului Iordache) tanti Jeni "intelectuala", a făcut nu mai puţin de 20 de angajări printre care se numără cumnata şi fratele ei.

De şase luni această cloacă din spitalul Caracal papă bugetul încet, încet, fără a se mai gândi la sănătatea caracalenilor care sunt trimişi şi internaţi prin spitalele din ţară sau străinătate pentru că aici nu putem face nimic pentru ei decât, să le luam ŞPAGA.
 

UITE CINE VORBEŞTE

 





 



9 comentarii:

  1. Jeni Oprea da cu toti pedalistii si pesedoi de pamant de le sare diareea pe gura si de aceea au scris acest articol aci. Tine-o tot asa fetito, ca se sparge buboiul din Alexe si-i umple de zoaie pe toti dobitocii care te cusca de cur.

    RăspundețiȘtergere
  2. jeni oprea este ok fata de semianalfabetul de bondrescu care nu pricepe nimic ,nu intelege nici macar sensul cuvintelor ,este praf la capitolul inteligenta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Domnul "smecher de caracal", asa cum se autointituleaza, ar trebui, in primul rand, sa mai invete si alte animalutze, in afara de maimute... mai exista furnicarul-cel care isi baga botul in toate gaurile.
    In al doilea rand, respectabila doamna (adjectiv pe care, de altfel, nu il pot atribui si bloggerului nostru) nu este sef de sectie, ci este asistenta sefa, functie care se ocupa prin concurs. Si pot pune pariu ca daca intrebati pe oricine din spital, atat cu privire la sectie, cat si cu privire la sindicat, nu exista o persoana mai potrivita pentru a ocupa aceste functii.
    In concluzie, DOAMNA Oprea (si nu "maimutica", asa cu au tupeul unii sa se exprime) este persoana potrivita pentru functiile pe care le ocupa, avand rezultate foarte bune. A, era sa uit, pentru cele 20 de incadrari de care vorbea "domnul bloger" (desi nu merita atata respect) s-a dat examen pe fiecare post.
    Asa ca, pe viitor, noi, cititorii acestui blog, dorim o documentare mai atenta si o exprimare elevata.

    RăspundețiȘtergere
  4. DRAGANE!!!
    Sa-ti vina rau pe scari la D.N.A. daca nu spui adevarul ca sa stie primarul,politia si parchetul!
    Cata spaga ai luat tu de la pietari sa-i lasi sa-si traga firele de curent improvizate,care oricand pot provoca electrocutarea oamenilor care trec pe acolo,prin fata bårlogului tau??? Cata spaga iei zilnic de la tiganii care si-au intins marfa in fata biroului tau???ca doar ei se lauda ca ti-au dat bani sa-l scoti pe hotul de fiut'o de la puscarie!!!
    Daca nu spui adevarul sa dea Domnul sa ramana doar spaga de tine!!!!
    Asa sa-ti ajute Dumnezeu!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. tare comm cu Dragan!:))))... oricum el este singurul din tara care a facut k o piata din anu' 2011 sa arate fix k un iarmaroc din 1502.rabdare...mai sunt 2 ani pana in anul de gratie 1504 atunci cand ,,Anghel'' cel Mare si Sfânt s va prapadi iar acst spagar s va duce la fel d repede cum a venit,dupa fiul sau, acolo und sunt vamesii de la stamora moravita si nu numai pt 29 d zile!Iti promit

    RăspundețiȘtergere
  6. mafioti in oraselul asta mic..m-am saturat!!

    RăspundețiȘtergere
  7. hai sa va informez care este caracatita spagilor din piata caracal.In cadrul pietei sunt doar pionii(taxatorii) , care baga in buzunare 25 de procente din incasarile zilnice , alte 25 merg la Dragan(tura).Daca dumnavoastra ghiciti cine este regina(Anghel) primiti o taraba cu energie electrica improvizata acoprita cu ceolofan!!!
    Piata pute....miros de apa imputita cu viermi, cartofi stricati,munti de gunoaie si legume stricate pe sub tarabe!pe aceste conditii iau banii nostri si ii impart intre ei nefacturand nimic si sfidandu-ne zilnic!
    POLITIEEEE!PARCHETULE!!! S.O.S.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ai perfecta dreptate anonim din 26 feb 20:07, va veni si vremea cand acesti mafioti vor raspunde pentru faptele lor.

    RăspundețiȘtergere
  9. e o vaca ordinara. anul trecut cand am pierdut 60 paturi a facut circ. acum ca e director rahatul de oto popescu pus de anghel tace si nu zice nimic despre contractul mizerabil pe care l-a facut oto pt spital,despre faptul ca vor sa-i dea bucataria spitalului lui rico impreuna cu angajati cu tot desi e lider sindicat. si apropo nu a ocupat [postul de asistent sef prin concurs,e numita pe ochi frumosi,
    O TOANTA

    RăspundețiȘtergere

id messenger

smecheridecaracal

CONTACT


Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Spam Protection*Please enter the text from the image

Refresh Help
captcha
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

Gândeşte liber !!!

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

Traffic

TRAFIC TRIPUL - Directo Web

Totalul afișărilor de pagină