vineri, 18 martie 2011

CARACALENII NU-L MAI VOR PE GH. ANGHEL !



Într-un sondaj de opinie realizat în perioada 1 - 15 martie de site-ul www.smecheridecaracal.blogspot.com, la întrebarea "Va mai fi reales Gh. Anghel primar al municipiului Caracal la alegerile din 2012 ?",  66 % din vizitatorii blogului au raspuns cu un "NU" hotărât la acest sondaj, adevăraţi caracaleni care îşi doresc din tot sufletul o schimbare în bine, iar 33 % dintre ei au hotărât ca tov. Gh. Anghel să rămână în continuare în fruntea acestui municipiu îmbătrânit şi lipsit de orice speranţă,  probabil sunt acei oameni nepăsători care văd în acest edil  un adevarat "faraon nemuritor şi intangibil".

4 comentarii:

  1. Avand in vedere ca la acest sondaj nu au participat tziganii si zarzavagii lui Dragan ( nu au net sa voteze ) situatia nu este prea roz. La noi tziganii ne pun "alesul" pe jiltz asa ca NASOOLLLLL de tot.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sondajul acesta este o facatura. Va inghesuiti care pe la ce calculatoare puteti, sa votati ceea ce va convine, sau mai bine zis pe cel pe care-l pupati in cur. Eu cred ca Anghel nu are contracandidat. Va rupe gura la urmatoarele alegeri, indiferent din partea carui partid ar candida. Daca nu va mai candida va lasa culoar liber la cei flamanzi. Cel putin el si-a facut plinul dar asteapta haldaii sa infulece pe nerasuflate tot ce se poate, ca e mare foame de bani, de pamanturi si de alte avantaje pentru clicile politice. Vai de voi caracaleni !

    RăspundețiȘtergere
  3. Normal ca nu il mai alegem
    Una peste alta stii ceva despre copii aia furati si gasiti morti fara organe de niste calugari la noi in oras???

    RăspundețiȘtergere
  4. 242 de oameni pot decide? Atâți au votat, nu?

    RăspundețiȘtergere

id messenger

smecheridecaracal

CONTACT


Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Spam Protection*Please enter the text from the image

Refresh Help
captcha
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

Gândeşte liber !!!

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

Traffic

TRAFIC TRIPUL - Directo Web

Totalul afișărilor de pagină