sâmbătă, 5 martie 2011

BĂTRÂNELUL ION TOMA "OUT" DIN PSD...



Motivul suspendării lui Ion Toma din PSD de către Comitetul Executiv al PSD Olt a fost unul clar: încălcarea repetată a Statutului PSD, iar pe lângă acest motiv ar mai fi existat încă unul cum că senatorul ar lucra cu alţi tovarăşi frustraţi de la centru la o altă construcţie politică.

"Orice naş îşi are naşul !" sau "Tot răul făcut se întoarce înapoi"

Să nu uităm că pe timpul când Ion Toma era preşedintele PSD Olt, acesta a fragmentat toate organizaţiile municipale în două tabere dând naştere la diferite conflicte între membrii PSD.

5 comentarii:

  1. toma merita acest lucru . dar sa nu uitam ca el e tatal parvenitilor din psd: stanescu, rosculete si toti prostii de langa ei.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ion Toma figurează printre parlamentarii îmbogăţiţi de afacerile cu statul. Toma a câştigat 13,5 milioane euro derulând nu mai puţin de 21 de contracte, majoritatea cu primării oltene conduse de primari PSD, senatorul fiind unul dintre vicepreşedinţii partidului la nivel naţional, dar şi cu Ministerul Educaţiei, ANL, Sapard şi CJ Olt (preşedinţia aparţinând tot PSD). El deţine şi 357.424 acţiuni la SCADT, cu valoare nominală 178.712 lei.

    Potrivit informatiilor oficiale postate la sfarsitul anului trecut pe site-ul Camerei Deputatilor, in perioada 2007 - 2010, firma SCADT a senatorului a castigat numeroase licitatii pentru executii de lucrari. Perioada de "glorie" a SCADT-ului coincide cu cea de plina ascensiune politica a carierei senatorului. Majoritatea contractelor au fost incheiate cu diverse primarii din judet, dar nu lipsesc nici contracte cu Ministerul Educatiei, Compania Nationala de Investitii si ANL Bucuresti. Potrivit declaratiei de interese a senatorului, firma SCADT a castigat, in perioada 2007 - 2010, 21 de licitatii pentru executii de lucrari, contractele avand valori cuprinse intre 850.000 lei si 12.000.000 lei.

    RăspundețiȘtergere
  3. ce ma bucur ca nu mai ise Anghel URAAAAAAAAAAAA

    RăspundețiȘtergere
  4. TOMA ESTE CEL MAI BUN SOCIAL DEMOCRAT DIN OLT.A FOST CEL MAI BUN PRESEDINTE PSD DE OLT,A FOST SINGURUL CARE S-A GANDIT SA PROMOVEZE TINERII DIN OLT LA BUCURESTI . CUI II ESTE FRICA DE TOMA? CELOR SLABI SI PARVENITI , CELOR STERSI SI FARA CARACTER.JOS CU JAVRELE DIN PSD OLT.NEA TOMITA,, MISCAREA ACEASTA, DE V-A FACE SI MAI PUTERNIC.AI FOST SI VEI RAMANE TOMA DE LA OLT.

    RăspundețiȘtergere
  5. madam galis ce faci cucoana,nea tomita ai? s-a dus dracului cu toate contractele lui,nu-l mai plange ,acum il ai pe anghel de pupat in fund si tu si oto febletea ta

    RăspundețiȘtergere

id messenger

smecheridecaracal

CONTACT


Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Spam Protection*Please enter the text from the image

Refresh Help
captcha
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

Gândeşte liber !!!

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

Traffic

TRAFIC TRIPUL - Directo Web

Totalul afișărilor de pagină