sâmbătă, 12 martie 2011

TOVARĂŞUL PRIM GH. ANGHEL MANIPULEAZĂ ÎN MASĂ LOCUITORII CARACALENII...

Tov. Gh. Anghel şi săgeata lui: Şerban Cernat

Absolvent  al Şcolii "Ştefan Gheorghiu" cu 10 pe linie, tovarăşul prim Gh. Anghel dă dovadă că i-au mai rămas câteva noţiuni în minte dupa terminarea acestor studii iar o noţiune de bază este aceea de a cunoaşte foarte bine tactica manipulării în masă iar drept dovadă ieri a scos pe platoul din faţa primăriei cateva zeci de persoane care lucrează în învăţământ şi nu numai, venite să protesteze pentru nemulţumirile care le au faţă de Consiliul Local cu privire la alocarea bugetului primăriei. Principalul protagonist care a stat în spatele acestei manipulări mincinoase a fost nimeni altul decât Preşedintele Organizaţiei PNL Caracal, Şerban Cernat, săgeata de bază a primarului Anghel, care a adus cu el câţiva agitatori pensionari, membrii PNL Caracal pentru a le face puţin curaj profesorilor chemaţi cu forţa şi obligaţi să tremure de frig pentru ai face mofturile şi ambiţiile edilului caracalean.
Printre agitatorii PNL-şti au mai luat parte şi unii angajaţi ai primăriei (de la piaţă), spitalului municipal și câțiva de la S.C. IGO. S.A.  
 Ce nu ştiu caracalenii manipulaţi de tov. Gh. Anghel?   
Chiar dacă bugetul pentru anul 2011 nu era votat de către consilierii locali caracaleni, dascălii îşi luau sigur şi în continuare salariile fără a interveni vreo problemă. Şmecheria făcută de Anghel a fost simplă. A scos oamenii în stradă pe care îi prosteşte cum vrea el, pentru a acoperi proiectele dubioase (ptr. care a luat şpagă) şi forţează consilierii locali pentru a le vota, dar asta numai în şedinţe extraordinare.
De ce tov. Gh. Anghel întruneşte Consiliul Local de şase luni numai în şedinţe extraordinare?
 În mod normal Consiliul Local se întruneşte  în şedinţe ORDINARE lunar, la convocarea primarului. Consiliul local se poate întruni şi în şedinţe extraordinare la cererea primarului sau a cel puţin o treime din numărul membrilor consiliului, doar în situaţii de urgenţă.
Şedinţele extraordinare pe care le convoacă tov. Gh. Anghel au un singur scop: protejează un grup de interese.
El nu vrea sub nici-o formă schimbarea celor cinci consilieri PSD excluşi. 
De ce nu vrea să-i schimbe pe cei cinci consilieri excluşi? 
Pentru că fără ei nu mai poate trece nici un proiect şi nu mai poate lua ŞPAGA substanţială, iar aceşti consilieri se pot schimba doar într-o şedinţă ORDINARĂ.
Când va face tov. Gh. Anghel şedinţă ordinară? 
Tovarăşul Gh. Anghel va face o şedinţă ordinară atunci când va termina de negociat funcţiile pe care doreşte să le aibă la noua formaţiune pentru care a optat :UNPR. Pentru el nu a existat vreodată un partid la care să meargă cu sufletul, pentru el paridul înseamnă AFACERE. Unde nu există afacere, nu are ce căuta.
Îl iubeşte tov. Gh Anghel pe Şerban Cernat? 
Normal că se iubesc dacă este vorba de bani. Peste jumătate din contractele pe care le are primăria cu diferiţi colaboratori sunt făcute prin intermediul lui Şerban Cernat care este notar public. Diferenţa dintre cei doi este că Anghel vrea putere iar Şerban Cernat vrea notorietate ceea ce nu poţi avea făra bani şi dacă nu pupi în fund. Drept dovadă a iubirii dintre cei doi am ataşat mai jos adeziunea tov. Gh. Anghel la PNL Caracal.
Manipularea în masă a caracalenilor pe care o face tov. Gh. Anghel începe cu intoxicarea presei pe care o plăteşte cu sutele de milioane din banii publici furaţi, adică cu banii noştrii.
Cum?
Foarte simplu. Luăm exemplu cotidianul judeţean Realitatea Oltului unde directorul acestui ziar este nimeni alta decât Mihaela Bobaru "cea mai mare ziaristă", pupincurista politicienilor din Olt, foarte apropiată de deputatul Florin Iordache.
Articolele pe care le dau tov. Gh. Anghel şi Florin Iordache pentru a fi publicate de Mihaela Bobaru sunt scrise de finul acesteia, un ziarist moldovean rătacit prin Oltenia, Ciprian Traian Sturzu, membru PNL Caracal şi un foarte bun prieten al lui Şerban Cernat.
 Este normal ca în sodajele opinie făcute acum o lună de Realitatea Oltului cu membrii PNL Caracal ca viitor primar al Mun. Caracal să fie Şerban Cernat iar la o diferenţă foarte mică era urmat de nimeni altul decât FARAONUL Gh. Anghel.
Ani întrgi, "Şmecherul de Caracal" Gh. Anghel împreună cu săgeţile lui ne-au intoxicat cum a vrut el.

CARACALENI SĂ NU UITAŢI NICIODATĂ CÂT RAU NE-AU FĂCUT ACEŞTI MAFIOŢI, PENTRU EI NOI NU CONTĂM !!!...



   

16 comentarii:

  1. Dragane,Dragane!!!
    Tovarasul primar chiar nu vede ce dezastru ai facut in piata noastra?
    Tovarase Anghel,pe cei de la ,,cultura'' i-ai terminat,ce interese ai de il ti in acest post pe incompetentul asta?Gata acum ai alta secretara,ia-ti si un alt sef de iarmaroc!A venit vremea schimbarii,, primavara de la Praga'' pardon de la Caracal!
    Te mai iei de Dl. Bondrescu???

    RăspundețiȘtergere
  2. acest interlop de serban cernat are pretentii de primar ? pai cum ramane cu cei pe care i-a lasat fara casa impreuna cu camatarii ? are dosare pe la procuratura pt fals si uz de fals . astea vor iesi in curand la iveala ! un incult facut notar la apelul bocancilor pe bani a ajuns sa vrea sa conduca acest oras ? niciodata nu-l vor vota caracalenii ! ....poate doar tiganii si camatarii lui !

    RăspundețiȘtergere
  3. Dragane,Dragane!
    Stie Anghel ca pe tine taxatorii te numesc in soapta ,,Dragan cel Groaznic''?spun ca ai inima rece,ca ai mutat groapa de gunoi a orasului in piata si ca de'aia nu mai iesi din barlog,ca nu suporti mirosurile intepatoare si nu impart toata prada cu tine,spun ca au studii superioare,dar si tu il ai pe anghel cu studii superioare-la Stefan Gheorghiu ,doamne,doamne...nu te mai lua de dl.Bondrescu!

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest blog este al psd hcc si decat sa ne conduca un proletar ca Bondrescu mai bine unul ca Anghel. Se vede ca nu cunosti statutul partidelor conteaza ultima adeziune a lui Anghel(cea de la UNPR)asa ca nu vad rostul adeziunii de la PNL.Si pana la urma bine a facut ca a scos oamenii in strada profesorii nu au nevoie doar de salarii pentru asi desfasura activitatea ,scolile au nevoie de materiale de curatenie, materiale de contructie si reparatii, etc toatea astea costa bani dar cum ei sunt blocati datorita unor consilieri prosti care incearca sa il stranga cu usa pe Anghel se vede ca ati luat teapa si una mare .V-a tras Anghel in teapa iar si una mare chiar mai mare decat a lui Tepes.Acum avem buget urmeaza dizolvarea Consiliului Local Caracal. Inainte d-l Anghel locuitorii acestui oras sunt cu dumneavostra nu vom accepta niciodata ca doi umflati din Rotunda sa faca legea in Caracal.

    RăspundețiȘtergere
  5. veti fi executati mai excrementelor

    RăspundețiȘtergere
  6. Acest blog este al unui membru PD-L si a unui ziarist caruia ii place sa scrie de toti doar pe acest blog, stiu sigur , sigur nu au vreo legatura cu psd-isti din hcc. Am sa-i dau numele dar vreau sa vad daca recunpoaste.

    RăspundețiȘtergere
  7. homosexualul asta de cernat vrea sa fie primar ? ha ha ha !!! pasarea malai viseaza . pai uita ca este prostul satului ,se folosesc toti de faptul ca este incult si prost si scot castanele din foc cu mana lui .

    RăspundețiȘtergere
  8. tovarase anghel da-l afara pe dragan daca vrei sa mai ai sanse la un mandat de primar nu vezi ca te trage in jos sau ti s-a incetosat vederea si nu mai vezi prostiile pe care le face la piata.

    RăspundețiȘtergere
  9. si-a gasit si asta o sageata otravita - prostul prostilor- serban cernat , falsificatorul actelor camatarilor

    RăspundețiȘtergere
  10. Jeni Oprea, sluga ordinara, Otto cel plimbaret care nu a facut nimic pentru Caracal, D-na Minca cea tot lingatoare, Fluturas bogatas, Seba cel mic la gindire, Ghita cel arogant acestia sunt oamenii de tac ai tradatorilor.

    Dar dintre toti Jeni Oprea merita un sut in fund direct plasat.Obraznica si proasta asta se crede gaina din virful gramezii de gunoi.

    Mai este si D-na Popa din Slatina, sluga credincioasa a lui Otto, oameni straini de interesele orasului Caracal, slugile netrebnice ale Slatinei.
    Sa le dam tuturor un sut in fund sa ii scoatem din oras ca pe niste ciini vagabonzi !

    Otto, pleca omule , ca tu nu ai facut NIMIC pentru Caracal.

    Iar Dl.Anghel sa isi pregateasca bagajele sa plece din Caracal.
    Nu mai este demn sa fie caracalean, a tradt cit a putut.Totul pentru fluturas iar fluturas totul pentru RICO.

    Caracalul pentru caracaleni.

    RăspundețiȘtergere
  11. poate un mandat de 29 zile mai ia anghel!

    RăspundețiȘtergere
  12. Dragane,Dragane!!!
    Cred ca va radeti in barba tu si anghel ca au venit consilierii sa voteze bugetul,asa este!avem consilieri slabi,au cedat si sunt sigur ca daca nu creeaza inca de pe acum un curent de opinie impotriva lui anghel vor astepta din nou resturile de la masa lui,eu le-am dat sansa sa te executa,aratandu-te cu degetul ca fiind cea mai imputita veriga din clica lui!se fac ca ploua si sunt sigur ca in taina toti consilierii citesc pana la unu' aceste comentarii.daca acum tac in campanie vor fi facuti arsice de anghel!el stie ca tu esti portofelul electoral,de-aia nu vede dezastrul ce l-ai facut in piata si cati bani furati,tu si subalternii tai,sub ochii lor,al consilierilor locali.Daca fratii ciocan nu te executa urgent,pana la alegeri,sa-ti dea in vileag hotia si indiferenta am sa te las si eu sa te iei de dl.Bondrescu,si am sa ma fac ca nu te vad!Norocul tau!!!Hotomanule!:P

    RăspundețiȘtergere
  13. primarul este un escroc

    RăspundețiȘtergere
  14. eu nu stiu lumea asta e chiar atat de proasta, sau mai prosta ca inainte de'89, cat o sa-l mai votati pe asta, ca moare in primarie, cel mai hot dintre caracaleni, sa spuna cate case are la Timisoara, la Valcea si in toata tara, pe banii nostri.

    RăspundețiȘtergere

id messenger

smecheridecaracal

CONTACT


Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Spam Protection*Please enter the text from the image

Refresh Help
captcha
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

Gândeşte liber !!!

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

Traffic

TRAFIC TRIPUL - Directo Web

Totalul afișărilor de pagină