miercuri, 20 aprilie 2011

OCTAVIAN POPESCU "DOCTOR ÎN PENIBILITATE"!


Managerul interimar al Spitaluilui municipal Caracal, Octavian Popescu, doctor în economie, a reuşit ceea ce nu au reuşit alţii, să-şi dea într-un timp aşa de scurt şi cel de-al doilea doctorat dar de data aceasta în domeniul PENIBILITATE.
Pentru că niciodată nu a avut nimic în cap, pentru că-i lipseşte în totalitate materia cenusie, smecheraşul de Caracal s-a apucat să-şi facă singurel propagandă cu ziare, împărţindu-le personalului din spital "moca". Nimeni altcineva nu-i putea să-i facă pe plac "doctorului" decat "prietena" mea Mihaela Bobaru, redacorul şef al ziarului "Realitatea Oltului" şi "michiduţă" patron, redactor şi reporter al ziarului "Ancheta de Olt", ziare platite de smecheri din banii furati de la noi caracalenii pentru a intoxica şi manipula în masă. 
În interviul pe care l-a publicat Realitatea Oltului cu privire la concursul de manager al spitalui Caracal, acest "găozar" doctor în penibilitate şi mare director, îi cere prefectului Leonid Moisiu demisia acuzându-l pe acesta de abuz de drept grosolan, datoritã faptului cã Instituţia Prefectului a atacat în contencios dispoziţia Tov. Gheorghe Anghel privind aprobarea regulamentului de concurs care trebuia să aibă loc în data de 1 aprilie, bineînţeles fiind amânat pentru o altă dată.
 Ce nu a înţeles acest găozar este faptul că la conducerea spitalului locuitorii caracaleni vor pe oricare altcineva numai pe Oto NU, având în vedere că pe unde a fost director s-a ales praful de absolut tot. 
Situaţia precară în care se află spitalul nostru lasă de dorit având în vedere ca la conducerea sa se află un găozar incompetent lispit de caracater cu un limbaj vulgar şi comportament dezadaptiv.

DOAMNE AJUTĂ SĂ FIM SĂNĂTOŞI !

3 comentarii:

  1. Dragane,Dragane!
    Te-as fi lasat in pace acum de Paste,dar indiferenta ta ma face sa te balacaresc si de sf. Gheorghe(ziua lu' tov. Prim!)De ce nu faci ba curat in iarmaroc?ca ne mananca cloancele de vii!amazoanele tale asteapta ca tu sa pleci sa faci jogging cu anghel si tot gunoiul il baga pe sub mese!de ce nu lasi tu decat un taxator si pe ceilalti patru sa-i pui la ecologizare?ca in piata mirosim toti la fel...a cartofi stricati amestecati cu branza de capra de la subalterna ta,de-aia stau si cainii aia gramada pe noi si daca se intampla sa ia foc ceva in piata ar fii bine sa ia foc barlogul tau sa vedem pe unde intra pompierii sa te stinga!atunci sa vezi tu ce pedeapsa iei pentru neglijenta in serviciu!atunci se va face multa lumina si numai atunci o sa vedeti mai bine ce a-ti facut voi din frumoasa piata a orasului!
    Zi doamne fereste ca tu te cam iei de dl.Bondrescu!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Da aici aveti perfecta dreptate.VOI L-ATI VOTAT PE ANGHEL PENTRU O GALEATA SI UN KG DE CARTOFI ASA CA NU VA MAI PLANGETI.

    RăspundețiȘtergere
  3. Bai fratilor,bugetari ai lui Anghel,sa va spun ce face camaradul vostru Dragane,Dragane!a inceput,cam timid este adevarat, marea asfaltare din jurul iarmarocului sau.
    Azi dimineata la ora 7.40 doi muncitori si-un compresor suflau mizeria de sub tarabele 48,49 asezate unde?ati ghicit!pe trotoar in fata pietei!bai fratilor...ce-au scos aia de acolo...pe langa hartii si resturi de mancare alterate au scos la iveala si gaini moarte...dar seful de iarmaroc nu iesise din barlog sa vada toate astea!si oricum se facea ca nu vede!Posesorul meselor 46,47,48,49,50 este vecinul fostei lui sotii de la tara care era foarte mandru astazi ca-i asfalteaza sub taraba...spunandu-i tot azi,unui fost cadru militar, cu care vorbea acolo, ca pentru tarabele astea,cinci la numar, i-a dat sefului de iarmaroc o sticla de whisky...si-l cred...cine mai are cinci mese in fata pietei?noi ne certam pe cate o masa in piata sa ne putem expune legumele...sa putem supravietui cu copii...dar cel putin am satisfatia ca nu i-am dat niciodata,nimic,spagarului asta!are cine sa-i dea zilnic dijma:taxatorii carora le este mentor....si ei se iau de dl Bondrescu!
    Sâc!!!Sa stie si dl Anghel ce faci tu!Spagarule!:P

    RăspundețiȘtergere

id messenger

smecheridecaracal

CONTACT


Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Spam Protection*Please enter the text from the image

Refresh Help
captcha
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

Gândeşte liber !!!

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

Traffic

TRAFIC TRIPUL - Directo Web

Totalul afișărilor de pagină