vineri, 22 iulie 2011

TOV. GH. ANGHEL FAŢĂ CU REACŢIUNEA ... (II)



... Aşa cum am promis, am revenit cu partea a II din episodul TOV. GH. ANGHEL FAŢĂ CU REACŢIUNEA, episod pe care nu l-aş putea trata cu indiferenţă mai ales că sunt lucruri foarte esenţiale pe care locuitorii caracaleni trebuie să le cunoască, dat fiind faptul că în mai puţin de un an vom merge cu toţii la urne să ne alegem viitorul primar care să ne reprezinte. În acest articol voi continua să enumerez aşa zisele "realizari" pe care tov. Gheorghe Anghel se poate lăuda cu ele peste tot în lume, că aşa realizări numai la Caracal găseşti.

  • LOCUINŢELE ANL DATE ANGAJAŢILOR DIN PRIMĂRIE
A.N.L GARĂ

Ştim cu toţii cum se repartizează aceste locuinţe pentru tinerii care îşi doresc un loc pentru a locui cu familia. NU DAI ŞPAGA, NU IEI APARTAMENT.
Mârlănia care există în primăria Caracal a lăsat pe drumuri mii de tineri fără locuinţă chiar dacă ei au îndeplinit condiţiile şi punctajul pentru a li se repartiza un astfel de apartament sau garsonieră. În marea majoritate din apartamente locuiesc în momentul de faţă pilele şi angajaţii tovarăşului Gheorghe Anghel care mai au câte două, trei case sau apartamente prin oraş. Există cazuri când unei singure persoane i s-a repartizat un apartament cu trei camere pentru a locui împreună cu familia dar de fapt apartamentul este închiriat de către propritar altei familii fără a avea vreun act de închiriere. An de an mârlania din primărie persistă, şpaga se saltă de către tov. Anghel iar singurii care pierd după urma acestui sistem îmbătrânit şi bolnăvicios suntem noi. locuitorii caracaleni, săraci de când ne ştim.

  • PARCUL DIN CARACAL O ADEVĂRATĂ AFACERE
MONTE VERDE (RICO)


Parcul Constantin Poroineanu a devenit în ultimii ani o adevărată "vacă de muls bani" pentru unii oameni de afaceri aşa cum este cazul patronului de la Monte Verde Henri Saouma (RICO) care a cumpărat aproape tot domeniul public din parcul caracalean şi nu numai. Afacerea acestuia se întinde pe mii de metri pătraţi concesionaţi pe 49 de ani cu o chirie lunară de câteva milioane sau chiar deloc, ba mai mult ştrandul municipal din incinta parcului a fost "săltat" de către acesta printr-o hotătâre a Consiliului Local la iniţiativa tov. Gheorghe Anghel pentru o mică şpagă. Fiecare din acololiţii primarului Anghel au luat câte-o bucăţică consistentă din averea lui Poroineanu, acesta crezând că a lăsat-o pe mâini bune pentru ca cetăţenii municipiului Caracal să se bucure de acest parc minunat, transformat peste noapte într-un bazar ţigănesc.

PARCUL CARACAL

  • I.G.O. CARACAL FALIMENTAT DE CĂTRE TOVARĂŞ
S.C. I.G.O. S.A.

Cea mai mare firmă de prestări servicii din Municipiul Caracal se zbate acum să iasă din faliment, situaţie fără precedent creată de conducerea Primăriei Caracal în frunte cu tov. Gh. Anghel. 

CUM A AJUNS I.G.O. CARACAL ÎN ACEASTĂ SITUAŢIE?
Ştim cu toţii că această situaţie în care se află firma Consiliului Local a fost comandată de către tov. Gh. Anghel iar datoriile pe care le are primăria Caracal faţă de S.C. I.G.O. S.A. depăşesc cu mult suma de 200 de miliarde lei vechi, bani cu care societatea ar putea reintra pe linia de plutire dacă ar primi aceşti bani fără a mai pune la socoteală datoriile cetăţenilor.
Managementul şi proasta organizare din partea primăriei se va vedea anul acesta în iarnă când locuitorii caracaleni se vor trezi fără căldură în apartamente din cauza desfinţării secţiei de termoficare la ordinul lui Anghel, astfel ei fiind obligaţi să-şi monteze centrale propri în locuinţă chiar dacă mulţi dintre ei nu-şi pot permite acest lux.

  • CARACALENII SCLAVI LA LIBANEZI ŞI JAPONEZI



YAZAKI - CARACAL

Locurile de muncă în municipiul nostru sunt o adevărată problemă cu care ne confruntăm încă din anii '90, nu că n-ar exista forţă de muncă ci din simplu fapt că tov. Gh. Anghel face mari greşeli când vine vorba de adus investitori străini în localitatea noastră, totul rezumându-se decât la sfânta şpagă.
NU DAI ŞPAGĂ N-AI CE CĂUTA AICI!
Acesta este principiul pe care îl aplică tov. Gh. Anghel firmelor străine gen PIRELLI dându-le cu piciorul celor care vin să creeze locuri de muncă bine plătite şi acceptând invostitori de mâna a cincea cum ar fi MONTE VERDE şi YAZAKI firme care promovează sclavagismul cu salarii mizere din care nu ne alegem cu nimic.Undeva la 530 RON are un angajat care lucreză în una din firmele promovate de către tov. Gh. Anghel pe piaţa caracaleană şi nimeni nu se gândeşte oare ce-o mânca acel om din remuneraţia sa de rahat pe care o primeşte lunar de la aceşti mafioţi care sfidează populaţia caracaleană din limuzine de lux care costă sute de mii de euro.

Fraţilor, câteodată imi vine să urlu, să plâng, să fug când văd ce se întâmplă cu oraşul nostru, iar singurul vinovat de această situaţie oribilă este :
  TOVARĂŞUL PRIM GHEORGHE ANGHEL.

....continuare în partea a III ....







10 comentarii:

  1. SINGURUL CARE VA SCOATE DIN MOCIRLA ORASUL CARACAL ESTE EDY CICAZANU
    CANDIDATUL PSD

    RăspundețiȘtergere
  2. articol de toata jena ,romanii sunt sclavi in italia,spania,cipru ,etc,salarii de mizerie sunt in toata tara,centrale de apartamente sunt in mai toate orasele ROMANIEI,investitori straini asisderea.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai mare dreptate in tot ceea ce spui..continua tot asa..sa speram ca vom scapa de Anghel!

    RăspundețiȘtergere
  4. Florine,sa fim intelesi din capul locului,dragane dragane este numai al meu ,nu-l ia anghel cand vrea la alergat prin parc fara sa spuna...uite de vreo trei saptamani nu dau de el,sunt ingrijorat,dacanu mai vine deloc la barlog ,ce ma fac eu,sa-l caut prin parc? Sa-l caut la vila lui Cotet? Daca eu plec din piata,fie si pentru cinci minute,taxatorii lui se umplu de bani! Doamne,cata incredere are in ei sa-i lase de capul lor...Uite,daca dau de el,promit sa vorbesc cu Stanciu,agariciul ala de se lauda ca-l consiliaza pe Anghel,sa-i traseze liniile alea prin iarmaroc,s-au sters de tot,ca asta,am inteles ca-i mare manager,merciolog,priceput foarte in administratie publica,are mai multe calificari decat Anghel. Asta,stanciu,le trage drepte,trebuie sa aibe rigla,poate-i da vreo doua-trei la cur sa nu mai ia spaga...ALO,STANCIULE,LUI DRAGANE,DRAGANE,APLICAI-O P-ASTA: -b+sau- radical din b patrat -4ac supra 2a. Vezi ba,Stanciule,CE DUME AM IN MINE?

    RăspundețiȘtergere
  5. madam asta,MINCA,asa este,N-A VORBIT CU SOACRA EITOATA VIATA,A LASAT-O SA MOARA CA UN CAINE...Anghel v-apati la fel,asta e femeie perversa...

    RăspundețiȘtergere
  6. EDY,TU SI BAIETII TAI,DESCOPERITI,PRINDETI SI STARPITI ,,ROZATOARELE,,! ASA SA VA AJUTE DUMNEZEU!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. hai sa va arat eu o rozatoare: In curand,spune cu naduf un comerciant carevinde in fata pietii, langa arteziana,va ,,rasari,,un spatiu comercial,langa posta,vis-a-vis de turc.Acolo,mai este unul ,dat tot asa,pe ochi frumosi pe 50 de ani.Bietul om,spune ca el n-a avut norocul asta,chiar daca este vecin la tara cu Dragan,ca daca ar fi avut bani,ar fi apelat si el la Petrica,ala de are si el in dr. Marinescu,ca,asta cica ar fi ,,intervenit,,la anghel...

    RăspundețiȘtergere
  8. TOV. PRIM STIE CA DACA TAXATORUL MINCIOAGA,(ala cu mustati mari,ca de somn)NU SE IMPLICA,SOTUL LUI PAMELA,(aia care n-are casa de marcat la w.c.-ul iarmarocului)S-AR FI SPANZURAT? MERITA RECOMPENSAT,LASAT IN CONTINUARE SA BAGE BANII IN BUZUNAR,NUMAI DE LA MESELE 45,46,75,76,77 SI,DL.VALY,COLEGUL LUI SA SE UITE PE SUS,DUPA AVIOANE,SA SE FACA CA PLOUA...(scuza-mi cacofonia) PAREREA MEA ESTE CA TOV. PRIM AR TREBUI SA-I FACA LUI DRAGAN PROGRAM DE ALERGARI SI NOAPTEA,CA ATUNCI II VIN SI LUI GANDURI DE SUICID...NU DE ALTA DAR,ANUL VIITOR, LA ALEGERI, ,,SPARTANII,,TREBUIE SA FIE CU TOTII 300,CA LA TERMOPILE,CA SA PIARA PANA LA UNUL...SI-UITE ASA,TOV. PRIM,SPARTA SI CEI 300 AU DISPARUT,NUMAI GRECIA DAINUIE DUPA DOUA MILENII...

    RăspundețiȘtergere
  9. edy,nu-i mai tine degeaba,prin sediu,pe baietii tai!scoate-i pe teren,ieri,fetele cu sondajul lui anghel erau prin HCC! VOI SUNTETI PSD,NU SUNTETI UNPR,CE NAIBA!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. UN CETĂŢEAN....
    Tupeistul Iordache şi-a cumpărat partid !!

    De mai multă vreme în oraşul nostru, predestinat loc al “minunilor”, figurează pe faţada imobilului pentru care deputatul Iordache plăteşte chirie “nu am verificat şi nici nu credem nici în această minune”, o firmă cu inscripţia Partidul Social Democrat, organizaţia Caracal. Nimic mai mincinos deoarece statutar şi deci legal Organizaţia Locală a PSD, îşi are sediul şi functionează efectiv în altă locaţie, Calea Bucureşti Nr.48, unde îşi desfăşoară activitatea specifică. Sesizată de cetăţeni şi chiar de simpatizanţi şi membrii PSD, conducerea organizaţiei locale Caracal a încercat convingerea deputatului să ia măsuri pentru a da jos firma mincinoasă ori să o menţină, dacă vrea, cu altă siglă şi denumire inclusiv ca “organizaţia locală, a preaingâmfatului, prealicenţiatului şi preadoctorantului”, (cine ştie câte grade şi funcţii şi-a mai cumpărat), Florin Iordache. Mangafaua dumnealui (citând din Caragiale), Nu, şi Nu. !.
    Probabil că nostalgia după funcţia de preşedinte local al PSD, pe care nu o mai deţine, îl roade până la nivelul pierderii raţiunii şi nu vrea în niciun chip să desfinţeze acea firmă care prin însâşi existenţa ei crează prejudicii permanente prestigiului organizaţiei noastre. Justiţia locală sesizată de situaţie, se spală pe mâini făcând interpretări proprii, original-personale, ale magistratului respectiv şi a decis că nu este de competenţa “dumneaei” rezolvarea acestui conflict. Ca orice mut care nu ştie să vorbească, hotărârea respectivă nu conţine nici calea, direcţia, modalitatea de rezolvare a acestei pricini urgente în cazul căreia, justiţia, nu e capabilă, nu poate ori nu are dreptul să se amestece..... . Ca simpli cetăţeni ne punem întrebarea cum ar rezolva domnul judecător respectiv, plătit cu bani grei să aplice legea în ţară, dacă în oraş ar apărea mâine o altă pancardă sau panou cu inscripţia “Judecătoria Caracal” ?......
    Până atunci aşteptăm ca instanţele superioare să se implice cu eficienţă în acest conflict. Corelativ, domnul Iordache şi firma concurentă neloial va obţine, bineînţeles, vechime şi perseverenţă în a ne sfida pe toţi inclusiv legislaţia în vigoare.


    A.E. Rolf

    RăspundețiȘtergere

id messenger

smecheridecaracal

CONTACT


Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Spam Protection*Please enter the text from the image

Refresh Help
captcha
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

Gândeşte liber !!!

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

Traffic

TRAFIC TRIPUL - Directo Web

Totalul afișărilor de pagină