joi, 4 august 2011

ŞERBAN CERNAT TRĂDEAZĂ PNL CARACAL ÎN SCHIMBUL U.N.P.R. -ului

Şerban Cernat şi Consilierul personal al primarului, Cătălin Stanciu

Mulţi dintre membrii PNL Caracal au început să-şi arate nemulţmirile faţă de preşedintele lor Şerban Cernat care de ceva vreme şi-a îndesit întâlnirile cu tov. Gheorghe Anghel intr-un cadru mai retras faţă de ochii lumii şi anume la căsuţa consilierului personal al primarului comunist, Cătălin Stanciu. Vizizele repetate ale preşedintelui PNL Caracal la imobilul consilierului de pe strada 1 Decembrie 1918 au un singur scop: susţinerea la alegerile din 2012 pentru fotoliu de primar a notarului  Şerban Cernat de către primarul Gh. Anghel şi angajaţii din primărie. Ceea ce nu ştiu cetăţenii caracaleni este faptul că între cei trei există o strânsă legătură nu numai de prietenie ci şi de afaceri ilegale care implică vânzarea, cumpărarea şi retrocedarea unor terenuri şi imobile a căror acte sunt măsluite prin intermediul notarului Şerban Cernat şi a firmelor fantomă conduse de către omul de afaceri libanez Henri Saouma (RICO). Dacă Direcţia Generală Anticorupţie s-ar sesiza pentru a începe cercetările care i-ar viza pe sus numiţii cu siguranţă vor semnala nenumărate nereguli în privinţa întocmirii diferitelor documente pe care notarul Şerban Cernat le realizează la firma sa, la acestea adăugându-se FALSUL şi UZUL DE FALS, SPĂLARE DE BANI, DELAPIDARE şi ABUZ ÎN SERVICIU.
Ceea ce nu ştiu membrii PNL Caracal este faptul că pentru Primăria Caracal susţin o marionetă a comunistului Gh. Anghel, care este în stare să trădeze pe oricine pentru a-i face pe plac tovarăşului cu speranţa că i se va mai arunca câte-o firimitură din "ospăţul" şacalilor care se "hrănesc" cu noi de mai bine de 20 de ani!


masina preşedintelui PNL Caracal parcată în faţa casei consilierului lui Gh. Anghel

12 comentarii:

  1. DACA SERBAN CERNAT ARE PRETENTII DE PRIMAR ,INSEAMNA CA S-AU TERMINAT VALORILE UMANE DIN CARACAL . CUM SA -L SUSTINA CINEVA PE SEMIANALFABETUL ASTA DE CERNAT , CAND L-AU PARASIT TOTI MEMBRII VALOROSI DIN PNL CARACAL DIN CAUZA FAPTULUI CA ARE UN CARACTER INFECT SI PT CA ESTE FOARTE SLAB PREGATIT. NU DE INTERLOPI CA ASTA AVEM NEVOIE LA CARACAL , CI DE OAMENI COMPETENTI SI DESTEPTI , CERNAT ASTA PROBABIL CA VA FI SI ARESTAT PANA ATUNCI PENTRU ILEGALITATILE COMISE IN ACTE IMPREUNA CU INTERLOPII ORASULUI .

    RăspundețiȘtergere
  2. cernat primar ? ha ha ha ....suntem de rasul curcilor ...altul mai slab pregatit si mai prost nu gaseau liberalii astia ...din toti membrii de la caracal l-au ales pe cel mai corupt si cu imaginea cea mai proasta ...este marioneta lui anghel ,iar caracalenii s-au saturat de jigodii ca cernat ,anghel ,dragan ..rusine liberalilor ca si-au permis sa ne jigneasca iesind cu un individ de teapa lui cernat ca si candidat ...odata aveati oameni de valoare in partid ...probabil au plecat nesuportand sa stea la aceeasi masa cu nonvalori ca cernat ,dorella tiganca si cativa dubiosi aciuiti pe la pnl ..

    RăspundețiȘtergere
  3. CINE L-A MAI BAGAT SI PE PAPITOIUL ASTA DE SERBAN CERNAT IN POLITICA ? IL ALEGE DRACU PE ANALFABETUL ASTA .

    RăspundețiȘtergere
  4. un dobitoc ! mucea asta vrea sa conduca orasul ? el nu este in stare sa-si conduca familia . nevasta-sa umbla cu toti si el se plimba cu masina prin oras . am auzit ca ar fi homosexual ...are fata !

    RăspundețiȘtergere
  5. nu ar trebui sa jigniti ! stim cu totii ca si serban cernat si pnl caracal sunt condusi de primarul anghel . pacat ,pnl caracal se face de ras cu oameni slab pregatiti ca cernat .si el si familia lui au un renume prost in oras datorita ilegalitatilor comise de-a lungul timpului. este palaria prea mare pentru el .pnl caracal putea gasi si alt candidat cu valoare din cadrul partidului.acest cernat provoaca zambete ironice atunci cand spune ca va candida ..toata lumea il cam ia in ras .

    RăspundețiȘtergere
  6. PNL CARACAL APROAPE CA NU MAI EXISTA ,MAI SUNT CATIVA ANALFABETI PE LANGA CERNAT SI NISTE TIGANI DE PE CARPATI ,OAMENII LUI ANGHEL, ASA CA DE UNDE SA MAI ALEAGA OAMENI ? TOTI OAMENII CU VALOARE DIN PARTID ORI STAU DEOPARTE ORI AU PLECAT CATRE CEL MAI PUTERNIC ,ADICA CATRE PSD . INDIFERENT CAT S-AR ZBATE ALTII , LA CARACAL TOT PSD-UL CASTIGA CU DOMNUL CIOCAZAN .

    RăspundețiȘtergere
  7. USL-ul are un singur candidat -edy ciocazan ! cernat nu are ce cauta ca si candidat .nu il accepta nimeni .nu permitem ca USL-ul sa piarda alegerile la caracal . avem deja un candidat . daca lui cernat asta nu-i place postura de prost in care se afla , sa stea la biroul lui de delapidari si falsificat acte si sa de in continuare cu subsemnatul pe la procurori ..in sondaje are 4 % .este de rasul curcilor !

    RăspundețiȘtergere
  8. domnul ciocazan castiga alegerile detasat fata de ceilalti candidati . psd caracal este o organizatie puternica ,are in sondaje 70% . ceilalti aproape ca nu exista ..unpr are 15% ,pnl 5 % iar pdl 10 % . cu asemenea procente , celelalte partide cheltuiesc banii degeaba

    RăspundețiȘtergere
  9. PSD CASTIGA PRIMARIA CARACAL .DOMNUL CIOCAZANU ESTE UN BUN MANAGER , AM AUZIT NUMAI DE BINE DESPRE DANSUL ,ESTE NEPATAT .RESTUL CANDIDATILOR SUNT DE FORMA ,NU AU NICIO SANSA .CARACALENII NU MAI VOR OAMENI DE JOASA SPETA CA ANGHEL , VLADU ,CERNAT etc

    RăspundețiȘtergere
  10. prostul asta de cernat este un neica-nimeni.este un analfabet facut notar de maica-sa pe bani ,habar nu are pe ce lume traieste .vrea sa candideze? poate pentru postul de om de serviciu sau portar la primarie ,cu toate ca am indoieli ca ar face fata .si ce echipa are ? pe tiganca de dorela si trei pensionari amarati ?hai sa fim seriosi !nu de oameni idioti ca asta are nevoie caracalul .

    RăspundețiȘtergere
  11. Cel mai tare site, a vazut ca te-au copiat si altii, bv smechere de caracal, esti cel mai tare, all de best........

    RăspundețiȘtergere
  12. A asfaltat anghel craterele, fratilor bataie de joc.......... asa ceva nu se poate .........jos cu anghel......nemernicul

    RăspundețiȘtergere

id messenger

smecheridecaracal

CONTACT


Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Spam Protection*Please enter the text from the image

Refresh Help
captcha
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

Gândeşte liber !!!

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

Traffic

TRAFIC TRIPUL - Directo Web

Totalul afișărilor de pagină