marți, 22 noiembrie 2011

TOV. GHEORGHE ANGHEL ACUZA CARACALENII!


Primarul dă vina pe locuitori

Gheorghe Anghel, edilul localităţii, s-a întors împotriva celor care-l ţin în funcţie de peste 20 de ani. Acesta îi acuză pe locuitori că nu au simţ civic, că nu-şi achită datoriile, şi că suferă acum de frig din cauza nepăsării.

„Nu avem căldură pentru că localitatea are o datorie către Gaz de France de 45 miliarde lei, şi societatea nu vrea să dea drumul la gaze până nu achităm această sumă. Demersul pentru a obţine fonduri de la Guvern am făcut încă din luna iunie, şi sperăm ca în câteva zile să se rezolve această problemă, după rectificarea care s-a făcut la nivelul Guvernului. Oamenii n-au înţeles nici până acum că trebuie să-şi achite obligaţiile către serviciile primite. Degeaba pun copiii în faţă, pentru că părinţii lor, profesorii lor, care şi ei au datorii faţă de furnizorul de agent termic, şi invocă o serie întreagă de motive, că au bani puţini, îi înţeleg, dar nu trebuie să căutăm vinovaţi, pentru că vinovaţi suntem cu toţii. Şi eu, ca primar, stau în aceleaşi condiţii ca orice alt cetăţean, pentru că eu nu am centrală de apartament. Trebuie să avem un simţ civic mai dezvoltat, şi când avem pretenţii să ne gândim ce contribuţie am avut faţă de comunitate. Şi directorii de şcoli, care sunt puşi politic, trebuiau să fie alături de mine, să facă demersuri pentru a avea căldură. Populaţia are datorii de 86 de miliarde către IGO, Primăria Caracal nu are nicio datorie către această societate”, a declarat Anghel reporterilor de la GAZETA NOUA.

La fel ca şi în anii precedenţi tovarăsul Gh. Anghel nu face nimic altceva decât să-şi respecte tradiţia de a pacălii caracalenii zi de zi, fără a se gândi ca sute de familii din mun. Caracal degeră de frig în popriile locuinţe iar elevii şi profesorii nu isi mai pot desfăşura activităţile din cauza temperaturilor scăzute din clasă, temperaturi care nu depăşec 10-11 °C. 
Şi uite aşa a mai trecut un an bogat în promisiuni, minciuni şi batjocoră din partea lui Anghel şi a acoliţilor lui faţă de noi caracalenii, mereu creduli şi optimişti. În prezent preocuparea lui Anghel nu este problema lipsei de căldură din apartamentele noastre ci campania electorală din 2012 pentru care se pregăteşte încă de anul trecut cu speranţa ca va mai câştiga un mandat de prim secretar.

"Vrabia mălai visează"


id messenger

smecheridecaracal

CONTACT


Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Spam Protection*Please enter the text from the image

Refresh Help
captcha
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

Gândeşte liber !!!

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

Traffic

TRAFIC TRIPUL - Directo Web

Totalul afișărilor de pagină