miercuri, 8 februarie 2012

CARACALENII NEMULTUMITI DE COMUNISTUL GH. ANGHEL LA FEL CA SI DE BASESCU !

Sute de caracaleni au ieşit în strada să-şi strige nemultumirile faţă de actualul preşedinte Traian Băsescu dar în acelaşi timp au strigat şi lozincii la adresa primarului comunist Gh. Anghel, lipind pe sediul primăriei afişe pe care scria „Ieşi afară, javră ordinară!” şi „Eşti la fel ca Băsescu!”.



Cele mai multe dintre nemulţumirile faţă de municipalitate, exprimate în stradă de caracaleni, făceau referire la faptul că sunt nevoiţi să plătescă facturi "umflate" pentru căldura care nu a fost furnizată şi bineînţeles plata taxelor şi impozitelor fără reducere, astfel Mun. Caracal fiind singurul oraş din România care nu beneficiază de această micşorare. Din cauză că tovarăşul Gh. Anghel n-a mai convocat şedinţe ordinare de peste un an, în cadrul cărora consilierii locali să aprobe reducerea de 10% la plata taxelor - impozitelor locale şi stabilirea preţului gigacaloriei, caracalenii sunt nevoiţi să bage mâna în buzunar mai adânc anul acesta şi în acelaşi timp să suporte incompetenţa acestui primar obosit şi a acoliţilor lui care se îmbogăţesc pe zi ce trece de pe urma noastră. 

VAI DE NOI ! 

5 comentarii:

  1. Ganditi pozitiv totul o sa se regleze insa sa nu mai auzim numele GHEORGHE ANGHEL.Va rog eu incercati sa nu-i mai pronuntati numele.Cautati sa va ganditi la termenul ,,primarul meu,, si acela sa fie primarul dv.,cel ales de dv.iar asta presupune sa va prezentati la vot,sa nu lasati sa hotarasca altii sau banii altora.VA FAC O CONFIDENTA ...actualul primar...are alergie la turul I.

    RăspundețiȘtergere
  2. SEDINTELE ORDINARE NETINUTE DE ANGHEL TIMP DE PESTE UN AN SUNT MOTIVUL PENTRU CARE I SE STRIGA LA GEAM, LUI ANGHEL, ,,IESI AFARA,JAVRA ORDINARA'' ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa faca sedinte ORDINARE.
    ASTA ESTE REGULA!
    D`ASTA AU FOST ALEGERI!
    NU DICTATURA COMUNISTA!

    Vor plati pentru toate abuzurile!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa sugeti pula ,edy ,ciocan,ponta .....sus anghel,basescu,dragan:):):):):)

    RăspundețiȘtergere

id messenger

smecheridecaracal

CONTACT


Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Spam Protection*Please enter the text from the image

Refresh Help
captcha
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

Gândeşte liber !!!

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

Traffic

TRAFIC TRIPUL - Directo Web

Totalul afișărilor de pagină