joi, 24 mai 2012

MAIMUŢOII AU BATUT PALMA ! EI VOR NEAPARAT CARACALUL ...



Multi dintre caracaleni nu cunosc faptul ca de cand s-a dat startul campaniei electorale pentru primaria Caracal, aranjamentele politice ale comunistului Anghel au inceput sa apara ca "ciupercile dupa ploaie". 

Miliarde de lei sunt bagati in aceasta campanie electorala de asa zis-ul om de afaceri Rico (omul lui Anghel si Iordache) pentru a mai ciuguli cateva sute de voturi de la populatia caracaleana mergand pe ideea ca PSD-ul nu trebuie sa castige. Dar, saptamana aceasta "marea unire" s-a produs oficial iar cartile au fost date pe fata de catre adunatura comunistului Anghel care doreste neaparat sa ramana la "butoane" pentru a ne controla pe noi caracalenii inca patru ani. Anghel, Cernat, Dinoiu si Relu Petcu au batut palma si au negociat functiile care urmeaza sa le detina dupa alegerile din 10 iunie. S-au unit cu totii impotriva unuia singur. 
In ultimul timp intalnirile dese dintre cei patru au luat amploare astfel ca localul lui Rico (restaurantul Monte Verde) a devenit un fel de Cosa Nostra iar capii partidelor sunt chemati unul cate unul pentru a da raportul deputatului Iordache care coordoneaza din umbra toate miscarile acestei bande mafiote bine structurate. Sarcinile care trebuiesc indeplinite au fost trasate din timp de catre deputat fiecaruia dintre ei astfel: gentile cu bani vin din partea lui Rico, in mare parte, dar si din partea lui Dragan (sef piata) prin ginerile sau Duica angajat M.Ap.N. Plasele cu alimente vin din partea lui Anghel si se ambaleaza la cantina sociala din mancarea oamenilor nevoiasi iar tricourile si celelate materiale se fac de catre sotii Dinoiu la firma ROMANITA SA ca doar de "are balta peste"

Scopul tuturor este ca tovarasul Gh. Anghel sa ramana in primarie iar ei sa se imbogateasca din banii publici, adica banii nostri.
Aceasta organizatie mafioata cuprinde doar oameni cu salarii de sute de milioane, abonati ai banului public de mai bine de 20 de ani.
Cunoastem cu totii afacerile dubioase de zeci de miliarde ale notarului Cernat cu primaria Caracal, cunoastem faptul ca Dinoiu s-a razbunat pe vagoane  doar prin simplu fapt ca nu a acceptat sa-i fie taiati din salariul de 350 de milioane o suma de 50 de milioane, astfel luand hotararea de a parasi fabrica  lasand fara locuri de munca peste 2000 de suflete. De comunistul Anghel n-are rost sa mai vorbim, totul este istorie. 

Banii si plasele cu alimente pentru  rromi sunt date de catre un subofiter MApN.

Peste 1 miliard de lei vechi urmeaza a se da cetatenilor de etnie rroma  pentru a le cumpara votul,   iar persoana raspunzatoare este chiar Duica, administratorul caminului militar ginerele sefului de la piata Dumitru Dragan.
Traseul banilor este simplu. Capii familiilor de etnie rroma sunt chemati la el acasa cu listele si buletinele membrilor familiei dupa care li se da fiecaruia dintre ei aproape cate un milion iar tot aici rromi sunt amenintati ca nu vor mai beneficia de ajutor social daca nu vor vota cu Gheorghe Anghel. La fel se intampla si cu angajatii din primarie care sunt amenintati, santajati si batjocoriti de catre acest comunist cuprins de lacomia functiei de primar, functie care si-o doreste atat de mult incat este in stare sa calce pe cadavre pentru a-si pastra-o. Aceeasi tactica o aplica si tovarasul Ion Dinoiu, candidatul PP-DD, obligandu-si angajati de la ROMANITA SA sa mearga pe strazi pentru a-i face campanie electorala iar in schimbul orelor suplimentare, angajatii primesc bonus cate un bon valoric. 

CONTINUARE........


CARACALENI NU TOLERATI ACESTI MAFIOTI!


17 comentarii:

  1. RABDARE, LE VINE RANDUL FOARTE CURAND ACESTOR NEMERNICI CARE L-AU DUS DE RAPA PE ANGHEL, EI SUNT HOTII-HOTILOR ACESTUI ORAS ; DRAGAN, BAIETII LUI,DUICA SI CONSOARTA LUI ! ALEARGA PRIN ORAS CA NEBUNII, NENOROCITII DRACU', SUNT CONSTIENTI CA DACA NU MAI IESE PRIMAR PROASPATUL ASTA INSURATEL,ANGHEL, VOR AJUNGE ACOLO UNDE LE ESTE LOCUL; DUICA,MARELE OSTEAN, CEL MAI VTEAZ DINTRE HOTI,SA-I DUCA SARSANAUA LU' SOCRUSO,LUI DRAGAN, LA POARTA-ALBA, ASA CUM CARA ACUM GENTILE CU BANI ! BAIETII LUI DRAGAN, FII VRANCIOAIEI, NU SE VOR MAI INTOARCE DIN ITALIA,VOR FI STARPITI DE CARABINIERI, IAR FATA LUI, MAESTRA IN HIEROGLIFELE DE LA STAREA CIVILA,VA CARA DAMIGENE SI ULCELE, CUM FACEA ODATA, ASTA E MENIREA LOR !!! ASA SA LE-AJUTE DUMNEZEU !

    RăspundețiȘtergere
  2. DEGEABA S-AU UNIT ,CARACALENII NU SE MAI LASA PACALITI DE ACESTI MAFIOTI-CERNAT-MILOGUL,RICO,DINOIU,ANGHEL. DOMNUL CIOCAZANU VA FI PRIMAR SI VA SCAPA ACEST ORAS DIN DEZASTRUL IN CARE SE AFLA .

    RăspundețiȘtergere
  3. Esti o jigodie de om pentru ca nu publici toate comentariile

    RăspundețiȘtergere
  4. CAT DE PROSTI TREBUIE SA FIM NOI , CARACALENII, SA-L TINEM PE ANGHEL PRIMAR DE APROAPE 30 DE ANI ? MAI ESTE UN CAZ IN LUME, UNDEVA IN MALAEZIA,UNDE UNU E MINISTRU DE 50 DE ANI ! VAI DE CAPU' LOR, SI DE AL NOSTRU... CARACAL SI MALAEZIA, DOUA PUNCTE PE GLOB UNDE-S CEI MAI MARI PROSTI !!! PE 10 IUNIE, ANGHEL VREA SA ADUCA TOTI TIGANII LA VOT CA IN MALAEZIA, CU RICSA !!!

    RăspundețiȘtergere
  5. DRAGANE, IESI DRACU' DIN BARLOG SI VEZI CINE RUPE AFISELE DIN FATA IARMAROCULUI, LE-AU LASAT TIGANII TAI NUMAI PE ALEA CU ANGHEL, PARCA N-AR MAI FI ALTUL DEMN DE A OCUPA POSTUL ASTA IN CARACAL, AHHH, VEZI TU PE DRACU,STAI SA TREACA 10 IUNIE,NENOROCITULE,SCOTI TU SI GIERITO TOTI BANII PUBLICI FURATI DE LA OAMENI ! DACA VA PRINDEM CA-NCERCATI CEVA,SA FURATI,SA DATI MITA,SA CARATI TIGANII LA VOT,STITI CE VA ASTEAPTA ! INCERCATI NUMAI, STIM CA ASTA URMARITI, JAVRELOR ! AUZI LA EI, HOTII, NOI SUNTEM ROMANI, SI SUNTEM AICI PE VECI STAPANI ! NU-TI AJUNG BANII FURATI DE LA PIETARI, HOTULE CARE NU DAI FACTURI PE TAXA ZILNICA! HOTULE, PIETARII ITI CER FACTURI SA SE SCADA CU ELE SI TU REFUZI SA LE TAI SUB 15 LEI PE ZI ! LE DAI BONURI FARA VALOARE , ASTEA-S BANI NECONTABILIZATI, TU FURI IN PIATA SI GINERITO IN TARGUL DE SAPTAMANA, VA-TI LUAT VILE SI MASINI PE BANI FURATI , O SA VA TRAGEM LA RASPUNDERE,FAMILIE DE HOTI CE SUNTETI ! N-O SA VA MAI POATA SCAPA ANGHEL ! VEZI TU DRAGANE,DUPA 10 IUNIE, CA NU VOI,CI NOI SUNTEM ROMANI, SI SUNTEM AICI PE VECI , CINSTITI...

    RăspundețiȘtergere
  6. DUICA, ASCULTA COMANDA LA MINE , CRED CA ESTI C...T IN PANTALONI, AFACEREA TA DIN TARG ESTE CURATA ? VREAU SA TE STIU PE 11 IUNIE CU VALIZA LA USA, INCOLONATI,TU,DRAGAN & CO ! CICA VIN UNII DE LA BUCURESTI SA-L VADA PE DRAGAN, POATE TE REMARCA SI PE TINE ! EL , DRAGAN, ARE TOATE SANSELE SA FIE MULTI ANI ,, PRIMAR'' , LA ,,RAHOVA'' !

    RăspundețiȘtergere
  7. Mafiotii au trecut la intimidare.Au devenit violenti.Le vom scoate ideile din cap dupa alegeri, cind Anghel si banda luide hoti va fi stearsa din aparatul Primariei.

    Cei care vor sa scape sa faca bine sa vina alaturi de echipa lui edy, cit mai este timp.Vedeti cum au facut cei din Slatina?

    Nu va scapa niemni dine chipa lui Anghel, vor palti pentru tot raul facut.

    Apropos, Deputatul Iordache -fluturas, de ce nu se implica in campania electorala PSD ?

    NU AR TREBUI DAT AFARA DIN PARTID?

    Nu va scapa din gasca lui Anghel nimeni, daca nu se reorienteaza rapid.

    EDY PRIMAR!

    RăspundețiȘtergere
  8. Defapt astia se intalnesc ca sa ii faca jocurile lui Anghel ca domn notar nu are nici o sansa la primarie, niciodata de cand tot candideaza el nu a luat mai mult de 1000 de voturi, este urmasul lui Belodan care devenise vesnicul candidat pierzator al PNL ului. Acum se gandesc ce sa mai arunce pe piata, ca au luat bot cu vanzarea pietei si cu taxa pe parc.

    RăspundețiȘtergere
  9. Femeile psd-iste sunt batute pe strada de tot felul de indivizi in timpul campaniei electorale.Oare ce va face Politia.Cine va suporta costul interventiei masinii de salvare pentru agresiune?

    Oare cumva fiul unei PDL-iste ?

    Femeia a fost batuta cu bestialitate de niste semidrogati.

    RăspundețiȘtergere
  10. PUI GRESIT PROBLEMA.
    AR TREBUI SA SPUI ASA:

    CARACALENI, NU TOLERATI NICI UN FEL DE MAFIOTI!

    RăspundețiȘtergere
  11. sunt niste nemernici,si anghel,si clica lui de hoti! la parnaie cu ei,Edy,numai asa ne razbuni pe noi,caracalenii! Fura dragan cat 7,copiii lui,la fel, scapa-ne de hotii astea ! Se c..a pe ei de frica,lanseaza prin oras zvonuri cu sondaje mincinoase,alearga prin oras ca nebunii,cu anghel in frunte, anghel care niciodata n-a luat-o la picior in campanii,Doamne,ce ridicol este acest anghel, starneste rasul ! sa-i spuna dracu' careva, dintre hotii lui,cat e de mascarici !!! Anghel , primarul-mascarici,sustinut de UNPR,ce partid mai e si asta,si-a gasit sacul, peticul ! IESITI,CARACALENI,SA-L VEDETI PE ANGHEL CU UNPR-UL LUI, SA VEDETI URSUL, URSUL CARE ZICE CA ARE NU-STIU-CAT LA SUTA, PROCENTE ! VAI DE NOI, DAR MAI VAI, DE EI !!! Dragane, nu rade ca prostu', tu sa ai sarsanaua facuta, vin mai multi dupa tine,hotule ,decat maine nu-i poimaine, adica 11 iunie...

    RăspundețiȘtergere
  12. Locuiesc in Caracal de 22 de ani, prin natura serviciului am vazut aproape toate zonele tarii,dar atata indolenta fata de orasul pe care il pastoresti nu am vazut nici unde.
    Uitati-va cata schimbare(in bine} la Craiova,Tg.Jiu,Slatina chiar si Bals,nu stiu ce culoare politica au primarii de acolo,dar se "misca".
    La 10 Mai sincer am sa-l "incerc" pe acest CIOCAZANU.
    Nu cunosc platforma politica a d.lui viitor primar dar 3 lucruri trebuie sa-l preocupe:
    1.CURATENIA ORASULUI.
    2.REABILITAREA STRAZILOR.
    3.CREAREA DE LOCURI DE MUNCA.

    Un alegator de 53de ani.

    P.S.Mergeti la vot pentru ca acest drept a fost castigat cu mari sacrificii.

    RăspundețiȘtergere
  13. DRAGANE, CE -I INVETI BA PE CARTOFORII AIA DIN IARMAROC SA SPUNA CLIENTILOR CA ANGHEL CASTIGA ALEGERILE ? ASA ATI FACUT, NENOROCITILOR,SI LA ALEGERILE TRECUTE,INVATATI LUMEA SA VOTEZE CU ORICINE,NUMAI CU PSD-UL , NU ! INVETI LUMEA CU CINE SA VOTEZE DUPA INTERESELE VOASTRE DE CLICA, NEMERNICILOR, DAR TI-A VENIT SFARSITUL IN ACTIVITATE, TIE,COPIILOR TAI, SI CELOR DI PRIMA CASATORIE,SI CELOR DIN A DOUA, LU' DUICA,CEL CARE ALEARGA CU BANII CE TREBUIE DATI CA MITA ELECTORALA, LU'STANCIU SI CELOR CA EL,CARE-L PUPATI IN DOS PE ANGHEL, N-O SA MAI STATI LINISTITI IN VILA LUI COTET, HOTILOR DE BANI PUBLICI !

    RăspundețiȘtergere
  14. DE CE NU NE SPUNETI SI NOUA SA STIM CUM SI PRIN CE MIJLOACE I-A LUAT FOSTA SECRETARA A LUI ANGHEL VILA INGINERULUI COTET ? SPUNETI DOMNE,SA STIE TOATA LUMEA ! SA VADA TOTI CAT SUNT ASTEA DE NENOROCITI! ESCROCUL DE DRAGAN SA DEA EXPLICATII DE CE NU VREA SA DEA FACTURI PE TAXA DE PIATA, CA DOAR BANII PE CUSETE SE DUC INREGISTRATI LA PRIMARIE ! SA DEA EXPLICATII PE CE CRITERII S-AU INCHIRIAT SI SUBANCHIRIAT MAGAZINELE DIN JURUL PIETII, DE CE STAU PRODUCATORII CU MARFA PE CEOLOFANE PE JOS, IN JURUL PIETII,DE CE NU L-I SE FACE LOC IN INTERIORUL PIETII,DE CE UNORA L-I S-A DAT 3-4-5 TARABE IAR ALTORA ,CEI CARE NU-I DAU SPAGA ACESTUI HOT,DRAGAN, L-I SE REFUZA ORICE CERERE, DE CE ACESTA A FOST TOLERAT DE ANGHEL ATATA AMAR DE VREME,CU TOATE CA N-A FACUT NIMIC IN PIATA,BA DINPOTRIVA, A INCURAJAT HOTIA TAXATORILOR, A UMPLUT PIATA DE MIZERII SI ACOPERISURI NEAUTORIZATE, N-A FACUT NICI O INVESTITIE IN PIATA,DECAT SI-A UMPLUT BUZUNARELE CU BANI PUBLICI! SA SE VERIFICE CUM DE I-AU AJUNS TOTI COPIII IN FUNCTII ,,CHEIE'',MODUL CUM ACESTEA DAU BANI SA CUMPERE VOTURI, SA L-I SE VERIFICE INTREAGA ACTIVITATE ACESTOR HOTI ! DRAGANE, HOTULE DE BANI PUBLICI, NU VETI SCAPA DE BRATUL LUNG AL LEGII,NICI TU NICI ACOLITII TAI ! SA JUSTIFICI UNDE SUNT BANII DIN TAXA ZILNICA,PARTE DIN EI,PE CARE-I FURATI ZILNIC DE CAND ESTI TU SEF DE PIATA, HOTULE, SA VA FIE VERIFICATE AVERILE, TIE,COPIILOR TAI,TAXATORILOR DIN PIATA, CREDETI CA LUMEA E PROASTA, LA CATE AVETI TU SI FAMILIA TA DE INTELECTUALI NU FACEA-TI NICI IN TREI VIETI DE MUNCA CINSTITA ...

    RăspundețiȘtergere
  15. DRAGANE, TATA, SAPTAMANA ASTA,PANA SAMBATA, SA DEZINFECTEZI BARLOGUL, NENOROCITULE, CA NU VREM SA NE MUTAM IN MICROBII EMANATI DE TINE,PASTREAZA NISTE CLOR SA-TI DAI PE CAP, CA ACOLO, UNDE PLECI TU SUNT MERGATORI ! HAI BA, GLUMEAM SI EU CU TINE, HOTULE DE BANI PUBLICI, CU UN AVOCAT BUN POTI SCAPA CU 3-4 ANI, ARUNCI SI TU VINA PE TAXATORI, SAU SPUI CA NU TE-A LASAT STANCIU SA DAI FACTURI SAU CHITANTE FISCALE... AI MARE NOROC CU INTRAREA TARII IN UE ,POLITIA NU-I MAI BATE PE HOTI, DACA FACEAI TU PROSTIILE ASTEA PE VREMEA LU' ZAVRAGIU, TE DASELAU, SI EL SI ROGOJINARU, HOTULE DE BANI PUBLICI CARELE ESTI TU !!!

    RăspundețiȘtergere
  16. EDY, DACA MAINE VEI CASTIGA ALEGERILE, SA STI CA TOATA SUFLAREA ASTEAPTA DE LA TINE SA IEI MASURILE CE SE CUVIN CU ACESTI HOTI DE BANI PUBLICI ,MEMBRI FAMILIEI DRAGAN ! O VEI FACE ? OFF, DOAMNE ,CAT AU PUTUT SA FURE SI SA NE UMILEASCA HOTUL ASTA DE DRAGAN, PROTEJAT FIIND DE ANGHEL !!!

    RăspundețiȘtergere
  17. DUICA nu este numai administratorul caminului militar...se crede PATRONUL acestui camin. EL administreaza si cind este in concediu,controleaza tot,denigreaza si ameninta pe cei care stau in camin si rade de ei spunindule-SARACANII.-DOMNILOR un cadru MApN care a iesit pe post a fost demis.Pe DUICA nu il vede nimeni? AM auzit ca zicea la cunostiinte(subordonati) sa fotografieze buletinul de vot ca sa vada el daca au votat cu Anghel,dar a fost si refuzat.

    RăspundețiȘtergere

id messenger

smecheridecaracal

CONTACT


Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Spam Protection*Please enter the text from the image

Refresh Help
captcha
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

Gândeşte liber !!!

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

Traffic

TRAFIC TRIPUL - Directo Web

Totalul afișărilor de pagină