vineri, 9 noiembrie 2012

SPONSORUL DE CAMPANIE AL DEPUTATULUI IORDACHE, LIBANEZUL RICO, A FOST ARESTAT!

Pe numele omul de afaceri libanez de la Caracal, Henri Saouma, cunoscut drept Rico, a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile în dosarul de evaziune fiscală cu un prejudiciu de 8.000.000 de euro, în care este implicată şi societatea SC Zahărul SA Corabia. Reţeaua din care face parte şi afaceristul Rico a fost destructurată luni de procurorii DIICOT Craiova. 

 

 Libanezul Rico, Abdalla Rabie, directorul executiv al SC Zahăr Corabia, şi alţi 12 suspecţi în acest dosar au fost prezentaţi marţi Tribunalului Dolj cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.
„Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curtea de Casaţie şi Justiţie –Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Craiova cu privire la inculpaţii Dumitru Andrei, Popa Felician, Popa Ana, Carşin Costinel, Chiriac Ion Laurentiu, Moandă Costinel, Duinea Gabriela, Moanda Silviu, Voiculescu Ion Marius, Popescu Daniela, Maria Alexandru Adelin, Udrescu Dumitru Cristian, Abdalla Rabie şi Saouma Henri. În baza art.1491 alin.10 şi 11 Cpp, rap la art 148 alin 1 lit f Cpp, dispune arestarea preventivă a inculpaţilor: Dumitru Andrei, Popa Felician, Popa Ana, Carşin Costinel, Chiriac Ion Laurentiu, Moandă Costinel, Duinea Gabriela, Moanda Silviu, Voiculescu Ion Marius, Popescu Daniela, Maria Alexandru Adelin, Udrescu Dumitru Cristian, Abdalla Rabie şi Saouma Henri, pe o perioadă de 29 zile, începând cu data de 06.11.2012 până la 04.12.2012, inclusiv“, se precizează în încheierea instanţei.
Avocaţii celor care au primit mandate de arestare au declarat recurs, care se va judeca zilele acestea la Curtea de Apel Craiova. 
Henri Saouma, zis Rico, este unul dintre cei mai cunoscuţi oameni de afaceri din Caracal.

 Zece percheziţii au avut loc luni în municipiul Bucureşti şi în judeţele Olt (Caracal şi Corabia) şi Ilfov la mai multe persoane şi la sediile unor societăţi comerciale suspectate de achiziţii intracomunitare ilegale de zahăr şi alte mărfuri. Una dintre societăţile implicate este SC Zahărul Corabia SA, care, prin înregistrarea fictivă a aproximativ 10.000 tone zahăr, a păgubit statul cu 6.300.000 lei.
Potrivit DIICOT, membrii grupării au obţinut beneficii financiare substantiale, utilizând 24 de societăţi comerciale pentru derularea de activităţi de comerţ ilegal cu zahăr sau alte mărfuri.
Suspecţii au infiinţat, în Bulgaria şi Ungaria, societăţi comerciale în numele cărora erau efectuate achiziţii intracomunitare de mărfuri din România, scutite de plata TVA. În realitate, prin utilizarea de documente false, mărfurile erau comercializate pe teritoriul României, fără plata taxelor şi impozitelor aferente, prin intermediul altor societăţi comerciale, controlate de membrii gruparii.

Iată că au sosit alegerile parlamentare iar deputatul Florin Iordache a ramas fără sponsorul oficial, acum fiind nevoit să bage mâna mai adânc în buzunare pentru această campanie electorală care deja a început.

sursa : ziarul Evenimentul de Olt

5 comentarii:

  1. Rico finul lui Iordache la puscarie ? Pai nasa este judecator la Inalta Curte de Casatie si Justitie si nasul deputat !

    RăspundețiȘtergere
  2. Umbla vorba ca nasu e cu ochi albastri, acoperiti de ochelari fumurii, de-aia e zbaterea asta sa se aleaga. Ca altfel, n-a facut nimic bun in viata lui. Ales de noi, pentru noi, a facut doar pentru el!

    RăspundețiȘtergere
  3. To whom who chose this photo to publish, even though your intentions are clear and obvious, I would like to tell you that it's an honor and pride for me to see my photo published with my brother Ricco.
    With all my respect..FUCK YOU!
    Ray Khater

    RăspundețiȘtergere
  4. Bai, puscariabililor din PSD. Curge ba lapte si miere prin Caracal, de cand a venit mafia lui Ciocan la conducere? Da sau nu? De ce nu mai mancati cacat din gura acum? Va plateste si pe voi sa l pupati in cur pe Ciocazan si Ciocan, de aia nu mai scrieti nimic de saracia din Caracal? R ati ai dracu de căcănari bolșevici

    RăspundețiȘtergere
  5. mars la kkt maimuta puturoasa dute si te spala ca mirosi a piping

    RăspundețiȘtergere

id messenger

smecheridecaracal

CONTACT


Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Spam Protection*Please enter the text from the image

Refresh Help
captcha
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

Gândeşte liber !!!

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

Traffic

TRAFIC TRIPUL - Directo Web

Totalul afișărilor de pagină