joi, 1 aprilie 2010

DEPUTATUL DE CARACAL FLORIN IORDACHE ŞI TOVARĂŞUL - PRIM GH. ANGHEL SE FOLOSESC DE OAMENII LOR, "CA DE NIŞTE PREZERVATIVE", DUPĂ CARE ÎI ARUNCĂ...!!!



Agitaţie mare ieri când (mergeam spre casă) am trecut prin faţa fostului sediu PSD, aproximativ peste 50 de "tovarăşi", chemaţi să dea (probabil) raportul săptămânal la şedinţa Congresului care a avut loc seara, unde au participat atât TOV. - PPRIM GH. ANGHEL, aşa zişi consilieri PSD (excluşi binenţeles din PSD), cât şi angajaţi de-ai PRIMĂRIEI şi SC. IGO. S.A (pupincurişti, săgeţi ale TOV. - PRIM), care sunt încă duşi cu "ZĂHĂRELUL" că ei sunt adevăraţii membri de partid, şi că PREŞEDINTELE lor este încă Florin Iordache (deputat de Olt cu sprijin politic retras). Mare mi-a fost mirarea când la vreo 350 de metri am văzut arcaşii lui Tov - Prim Gh. Anghel cum împărţeau nişte pungi roşii (luate de la PENNY), dintr-o maşină LOGAN, binenţeles de culoare roşie. Curios am mers la cel care le împărţea şi l-am întrebat: 
- Fiţi vă  rog amabil ! De la cine sunt aceste plăsuţe? 
- Sunt pentru oameni,... din partea domnului Dpt. Florin Iordache şi a Primarului Gh. Anghel cu ocazia Sfintei Sărbători de Paşte !!!(a răspuns individul)
- Şi ce aveţi în ele? (în plase)
- Una, alta!(un cozonac, o sticla de suc, o sticla de ulei...din ce am observat)
- Vreţi şi dumneavoastra?
- Nu, nu ! (i-am raspuns eu...).
Aşa că, uitaţi în ce lume trăim...un oraş uitat de toţi, unde ultima şansă este să ne vindem pe o porţie de POMANĂ ELECTORALĂ...!!!!


"NU VĂ MAI VINDEŢI PE NIMIC!!!
JOS CU EI...!!!"

16 comentarii:

  1. observ ca iti place sa scrii numai prostii pe acest blog, sediul PSD statutar si recunoscut de catre Bucuresti este cel din strada Iancu Jianu, observ ca iti place sa intoxici lumea numai cu prostii. SEDIUL PSD CARACAL ESTE SITUAT IN STRADA IANCU JIANU, IAR PRESEDINTE ESTE FLORIN IORDACHE.

    RăspundețiȘtergere
  2. in curand am sa postez pe acest blog cateva acte care sa dovedeasca autenticitatea celor spuse de mine mai sus.

    RăspundețiȘtergere
  3. SEDIUL PSD CARACAL ESTE SITUTAT IN STRADA IANCU JIANU.
    PRESEDINTE ESTE FLORIN IORDACHE

    RăspundețiȘtergere
  4. SEDIUL PSD CARACAL ESTE SITUAT IN STRADA IANCU JIANU.
    PRESEDINTE ESTE FLORIN IORDACHE

    RăspundețiȘtergere
  5. SEDIUL PSD CARACAL ESTE SITUAT IN STRADA IANCU JIANU.
    PRESEDINTE ESTE FLORIN IORDACHE

    RăspundețiȘtergere
  6. Aceste personaje "sug" acest oras de 20 de ani.Prinsi in mrejele puterii si banilor, sunt capabili de orice pentru mentinerea acestor beneficii.Psd,pdl,pnl, pentru ei nu conteaza,oportunistii cauta mereu calea.Nu au caracter,nu au moralitate interesele personale primeaza.Nu ma mira ca iordache vrea sefia psd, maine poate vrea sefia Romaniei, dar eu ma intreb daca va si primi ceea ce-si doreste?!Orasul il va sanctiona pentru tot ce a facut iar anghel ,nostalgicul comunist fntoma regimului de mult apus, care inca mai bantuie prin CARACAL, va disparea o data cu acest personaj meschin si fara valoare .Cetatenii acestui oras merita mai mult decat ce are de oferit acest batranel de la primaria Caracal.

    RăspundețiȘtergere
  7. Smecher de caracal de ce ai sters cele doua camentarii pe care le-am facut? Asta este moralitatea ta nu vrei decat sa critici si sa minti adevarul te supara.Eu nu o sa am rabdare cum imi transmiti tu si in cel mai scurt timp o sa-ti dezvalui numele.Sant sigur si am incredere in caracaleni care sant oameni cinstiti si onesti si nu cred minciunile si aberatiile pe care tu le debitez.Este foarte usor sa creezi un blog si sa improsti cu nesimtire in persoanele pe care tu nu le agreezi din anumite motive.Fi barbat si nu mai sterge comentariile.

    RăspundețiȘtergere
  8. Smechere tu esti prezervativ ca stai pe ,,capul cel mic,,al CIOCAN-ULUI

    RăspundețiȘtergere
  9. DE CINEVA CARE CUNOASTE5 aprilie 2010 la 23:09

    BAI FRATILOR , IORDACHE ESTE UN NEICA NIMENI , ESTE UN SUBMEDIOCRU , ATAT , CA OM CAT SI CA POLITICIAN.SI EL SI ANGHEL SI-AU BATUT JOC DE ACEST ORAS .SA NU UITAM INTERVENTIA LUI IORDACHE LA MITREA PENTRU AL DA AFARA PE DIRECTORUL DINOIU DE LA VAGOANE , UNDE ESTE ACUM UZINA ,...! S-A ALES PRAFU. SA NU UITAM AFACERA PIRELI , SA NU UITAM DEVALIZAREA S.C. IGO . SA NU UITAM PE SC CONSREP CARACAL CARE ESTE ABONATA LA TOATE LUCRARILE DE LA PRIMARIA CARACAL , LA CARE IORDACHE POMPILIU (TATA DERBEDEULUI F. IORDACHE)ESTE ACTIONAR 50 % ,IAR DERBEDEUL NU ESTE MULTUMIT , MAI VREA SI SPAGA LA FIECARE LUCRARE , DE L-A DUS LA DISPERARE PE L. PAUNESCU , ETC.... . ADEVARUL SE VA AFLA LA VARA, SI UNDE ESTE SEDIUL PSD SI CINE ESTE PRESEDINTELE ORG. CARACAL CU ADEVARAT . A INCEPUT SFARSITUL PENTRU IORDACHE SI PENTRU ANGHEL.

    RăspundețiȘtergere
  10. ANGHEL SI IORDACHE AU ADUS IN HALUL ASTA CARACALUL.....JOS CU COMUNISTII....

    RăspundețiȘtergere
  11. Smecheri de Caracal-cei doi sforari abjecti ce formeaza un cuplu dezastruos pentru caracaleni,pentru oras(anghelsi iordache),oras mai imputit ca si al nostru mai rar in Romanica,reusesc prin ciumpalaci gen Ghita,Nuta(iubirea eterna),Oprea o toapa de...cartier,Pavel,un impiedicat verbal,tiganii cumparati pe o bucata de parizer si o paine,sa dainuiasca in primarie de ceva ani.Aceasta haita nesatula a reusit sa-l scoata iar primar pe bosorogul de anghel,dar in 2012 caracalenii vor alege sunt convins,altceva,un tanar caracalean,mafia din primarie va lua sfarsit,asta cu ajutorul nostru,alcelor ce dorim un alt oras,curat,civilizat.

    RăspundețiȘtergere
  12. Stai liniştit că o să se întample şi asta ...odată

    RăspundețiȘtergere
  13. tata anghel va ingroapa pe toti, bai ciocanilor buhaiti si nesimtiti. nu calcati voi in urma acestui mare om

    RăspundețiȘtergere
  14. Soţia lui Florin Iordache este cunoscuta pentru deciziile ei arbitrare judecatoare de la Inalta Curte de Casatie si Justitie, Magdalena Iordache. Sa-mi explice si mie cineva cine crede ca O SOTIE DE PARLAMENTAR POATE JUDECA IMPARTIAL NISTE CAUZE POLITICE LA ICCJ???? CE CAUTA MAGDALENA IORDACHE LA ICCJ??? Cum sa nu fie incompatibila??? Cat de falsa poate fdi declaratia sa de interese in contextul in care spune ca nu are niciun interes????? Niciun interes cu sotul parlamentar si iata-l candidat la vicepresedentia Camerei??? Vai, lume!!! De aia nu ne primeste in Spatiul Schengen si de aia avem numai rapoarte negative de tara la Bruxelles. Din cauza mafiei din Justitie cu implicatii politice. Potrivit Legii 303/2004, art. 9. - (1) Judecatorii si procurorii nu pot sa faca parte din partide sau formatiuni politice si nici sa desfasoare sau sa participe la activitati cu caracter politic. (2) Judecatorii si procurorii sunt obligati ca in exercitarea atributiilor sa se abtina de la exprimarea sau manifestarea, in orice mod, a convingerilor lor politice. Sa-mi spuna si mie aici unde se incadreaza o sotie de membru de marca al unui deputat PSD!!! Ca doar ea ziua o fi apolitica si numai noaptea in pat o fi politica, saracuta!!! De ce nu se sesizeaza nimeni in legatura cu acest aspect de incalcare grava a compatibilitatii? In ce hal de tara traim? Ca judecatoare, Magdalena Iordache a deliberat intotdeauna in functie de interese, dand decizii de eliberare pentru mafioti si de mentinere in inchisoare a unor nevinovati. Cine vrea sa-i explic concret, sunt n cazuri.

    RăspundețiȘtergere
  15. Soţia lui Florin Iordache este cunoscuta pentru deciziile ei arbitrare judecatoare de la Inalta Curte de Casatie si Justitie, Magdalena Iordache. Sa-mi explice si mie cineva cine crede ca O SOTIE DE PARLAMENTAR POATE JUDECA IMPARTIAL NISTE CAUZE POLITICE LA ICCJ???? CE CAUTA MAGDALENA IORDACHE LA ICCJ??? Cum sa nu fie incompatibila??? Cat de falsa poate fdi declaratia sa de interese in contextul in care spune ca nu are niciun interes????? Niciun interes cu sotul parlamentar si iata-l candidat la vicepresedentia Camerei??? Vai, lume!!! De aia nu ne primeste in Spatiul Schengen si de aia avem numai rapoarte negative de tara la Bruxelles. Din cauza mafiei din Justitie cu implicatii politice. Potrivit Legii 303/2004, art. 9. - (1) Judecatorii si procurorii nu pot sa faca parte din partide sau formatiuni politice si nici sa desfasoare sau sa participe la activitati cu caracter politic. (2) Judecatorii si procurorii sunt obligati ca in exercitarea atributiilor sa se abtina de la exprimarea sau manifestarea, in orice mod, a convingerilor lor politice. Sa-mi spuna si mie aici unde se incadreaza o sotie de membru de marca al unui deputat PSD!!! Ca doar ea ziua o fi apolitica si numai noaptea in pat o fi politica, saracuta!!! De ce nu se sesizeaza nimeni in legatura cu acest aspect de incalcare grava a compatibilitatii? In ce hal de tara traim? Ca judecatoare, Magdalena Iordache a deliberat intotdeauna in functie de interese, dand decizii de eliberare pentru mafioti si de mentinere in inchisoare a unor nevinovati. Cine vrea sa-i explic concret, sunt n cazuri.

    RăspundețiȘtergere
  16. Soţia lui Florin Iordache este cunoscuta pentru deciziile ei arbitrare judecatoare de la Inalta Curte de Casatie si Justitie, Magdalena Iordache. Sa-mi explice si mie cineva cine crede ca O SOTIE DE PARLAMENTAR POATE JUDECA IMPARTIAL NISTE CAUZE POLITICE LA ICCJ???? CE CAUTA MAGDALENA IORDACHE LA ICCJ??? Cum sa nu fie incompatibila??? Cat de falsa poate fdi declaratia sa de interese in contextul in care spune ca nu are niciun interes????? Niciun interes cu sotul parlamentar si iata-l candidat la vicepresedentia Camerei??? Vai, lume!!! De aia nu ne primeste in Spatiul Schengen si de aia avem numai rapoarte negative de tara la Bruxelles. Din cauza mafiei din Justitie cu implicatii politice. Potrivit Legii 303/2004, art. 9. - (1) Judecatorii si procurorii nu pot sa faca parte din partide sau formatiuni politice si nici sa desfasoare sau sa participe la activitati cu caracter politic. (2) Judecatorii si procurorii sunt obligati ca in exercitarea atributiilor sa se abtina de la exprimarea sau manifestarea, in orice mod, a convingerilor lor politice. Sa-mi spuna si mie aici unde se incadreaza o sotie de membru de marca al unui deputat PSD!!! Ca doar ea ziua o fi apolitica si numai noaptea in pat o fi politica, saracuta!!! De ce nu se sesizeaza nimeni in legatura cu acest aspect de incalcare grava a compatibilitatii? In ce hal de tara traim? Ca judecatoare, Magdalena Iordache a deliberat intotdeauna in functie de interese, dand decizii de eliberare pentru mafioti si de mentinere in inchisoare a unor nevinovati. Cine vrea sa-i explic concret, sunt n cazuri.

    RăspundețiȘtergere

id messenger

smecheridecaracal

CONTACT


Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Spam Protection*Please enter the text from the image

Refresh Help
captcha
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

Gândeşte liber !!!

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

Traffic

TRAFIC TRIPUL - Directo Web

Totalul afișărilor de pagină