marți, 13 aprilie 2010

INCREDIBIL DAR ADEVĂRAT !!!, "NEBUNII" ION TOMA ŞI F. IORDACHE I-AU DAT "ŞAH MAT" LUI TOV. - PRIM GH. ANGHEL



Incredibil dar adevărat, senatorul Ion Toma a bătut palma cu deputatul Florin Iordache pentru alegerile judeţene, care vor avea loc în curând, iar PERDANTUL nu poate fi nimeni, decât Tov. - Prim Gh. Anghel. Oare de ce?.... Haideţi să derulăm în spate filmul acţiunii...Exact acum un an de zile, senatorul Ion Toma, intră în sediul PSD (din Inacu Jianu), şi intrigat se adresează către Florin Iordache: " Tu, Iordache, ai fost doar pentru tine şi familia ta", urmând mai apoi retragerea sprijinului politic a deputatului (pentru a doua oară), excluderea din partid a Tov. - Prim Gh. Anghel şi a celor cinci consilier locali.Să nu uităm, că atunci când deputatului Florin Iordache i-a fost retras sprijinul politic pentru prima oară, Tov. - Prim Gh. Anghel a votat pentru excluderea sa ("Ce faci Tovarăşe, votezi împotriva mea?!?...Dacă intru în rahat, o să intri şi tu, ca doar toate le-am făcut împreună, sau ai uitat ?...) iar de aici nu a mai fost decât un mic pas pentru a începe MAREA VRĂJEALĂ., că doar de,.... trebuie SĂ FI OM AL DRACU, să te pui cu deputatul. Dar totuşi haideţi să vedem POVESTEA ADEVĂRATĂ: Imediat după alegerile locale, Tov.- Prim Gh. Anghel, şi-ar fi exprimat dorinţa să mai candideze la un mandat pentru primăria Caracal ( normal, că doar de...nu e el "FARAONUL"), deputatul F. Iordache când a auzit de dorinţa lui, nu prea i-a căzut bine ("Cum să mai candideze ăsta, dabi l-am scos primar şi acum vrea din nou? nu se poate, daca o să mergem cu el la următoarele alegeri, pierdem!"), iar singura şansă a lui, nu era decât Senatorul Ion Toma, unde a insistat foarte mult ("Domnule Senator trebuie să facem ceva să scăpăm de ăsta, că ne duce pe toţi la fund")....şi iată ce s-a întâmplat: Exact acum un an de zile, Senatorul Ion Toma intra în sediul PSD (din Iancu Jianu), şi i se adresează lui F. Iordache: " Tu, Iordache, ai fost doar pentru tine şi familia ta" (binenţeles că venise cu cărţile făcute de acasă), urmând cea ce s-a întâmplat, retragerea sprijinului politic a deputatului (de unde,... vrăjeală), excluderea celor 5 consilieri (vrăjeală), EXCLUDEREA LUI TOV. - PRIM GH: ANGHEL - ADEVĂRAT.
Săracu'....Tovarăşe ai fost singurul perdant din toată chestia asta, te-au RAS!!!.. Asta-i viaţa!!!!



"NU MAI LĂSAŢI ACESTE "CURVE" SĂ NE CONDUCĂ....!!!
JOS CU EI......!!!!"


8 comentarii:

  1. Minciuuni, Minciuni
    Singurii perdanti din toata acesta poveste sunt cei care s-au alaturat organizatie de cartier condusa de catre Rosculete. Sah mat ia dat Toma lui Ciocan.
    Vad ca te ghidezi dupa proverbul "Divide et impera" dar degeaba. Primarul Anghel si Deputatul Iordache au plecat impreuna la drum, si se vor duce impreuna pana la capat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Omule sa sti ca s-ar putea sa ai dreptate. Laasta nu m-am gindit

    RăspundețiȘtergere
  3. spune ceva concret,ca de abureli deastea ne- am cam saturat.asa putem sa ne facem toti caracaleni blog si sa'debitam verzi si uscate .

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce te face pe tine să crezi ca tot ce sciu pe acest blog sunt porcării...Dacă nu te interesează nu mai accesa acest blog, tot ce postez pe acest site sunt niste păreri ale mele si ale unor oameni care s-au săturat de cine sunt conduşi, si vor să ducă o viaţă mai buna în acest oraş plin numai de mafioţi!! Aşa că daca nu-ti convine nu mai citi ceea ce scriu eu!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. citesc ce vreu si imi spun ca si tine parerea.asa ca dbiteaza mai putin si la obiect.

    RăspundețiȘtergere
  6. La caracal se afla de la televizor in spete de la mititelu patronul U. CRAIOVA ca pe jucatorul Bornescu cumparat de la F.C. Caracal a platit 250.000 de euro iar F.C. Caracal pierde puncte la masa verde .Bataie de joc la adresa cetatenilor Mun. Caracal si iubitorilor de fotbal."Caracatita" fotbalului caracalean Gheorghe Anghel,Jane Nitulescu, Florin Iordache,Libanezul RICO-unde vaca de muls este S.C. IGO S.A.

    RăspundețiȘtergere
  7. Este exact cum ai scris! Cat despre cei 250 000 de euro,cine a incasat un comision de 75 000 de euro? Ghici ghicitoarea! Daca pe unii ii deranjeza acest blog de ce il acceseaza?

    RăspundețiȘtergere
  8. Taxa pe leustean: Solutia pentru iesirea din criza





    Ion Toma, senator PSD de Olt, a sustinut o declaratie politica in Senat, cu titlul « Solutia pentru iesirea din criza - taxa pe leustean». Puteti citi textul declaratiei in continuare.
    «Mi-ar fi placut sa va anunt de la aceasta tribuna ca Romania a depasit momentul crizei gratie unui plan de masuri anticriza conceput si aplicat de cel mai competent Guvern de dupa revolutia din 1989. Dar din pacate, stimati colegi, lucrurile stau exact pe dos.
    Cum sa vorbim despre reusita masurilor anticriza cand acestea lipsesc cu desavarsire? Cum sa vorbim despre crestere economica atata vreme cat Guvernul este factorul stimulativ al incetinirii si stoparii investitiilor, nicidecum un promotor al masurilor ce ar putea conduce la dezvoltare. Cum sa vorbim despre Guvern competent, cand in loc sa ne indreptam spre finalul crizei, ne adancim tot mai mult in probleme. Iar drept rezultat, Guvernul ramane cu visteria goala.


    Asteptam cu interes adevaratele masuri anticriza, de care Romania are atata nevoie, care sa creeze locuri de munca si plus valoarea necesara unei cresteri economice sanatoase, zice Ion Toma. Foto: Leustean in ciorba


    Si atunci ce ne facem cu banii de salarii, de pensii? Ce ne facem fara bani pentru investitii? Scoatem bisturiul si taiem. Salarii, pensii, investitii. Ca sa putem carpi haina ponosita, de care parca nu mai vrem sa scapam, pentru a imbraca alta noua

    si curata, asa cum au tarile membre ale Uniunii Europene.
    Si cum toate aceste lucruri nu sunt de ajuns, mai nascocim un impozit pe care sa-l punem pe spatele celor multi, pentru ca nu-i asa, poporul este cel mai bun platitor. Iata cum a fost mosita de Guvern, noua "taxa pe leustean", sau "taxa pe pastarnac", pe care marii imbogatiti ai societatii postdecembriste, taranii cultivator de leustean, vor fi obligati sa o plateasca, dotandu-si luxoasele sedii de birouri de pe laditele si tarabele pietelor din tara, cu case de marcat.
    Da! Stimati colegi, intram in randul lumii. Probabil ca Guvernul va emite o Ordonanta de Urgenta prin care fiecare batran de 60 de ani, care vinde ce creste pe langa casa

    pentru a mai strange si el un ban

    pentru lemne de foc sau pentru a-si cumpara medicamente, va fi nevoit sa urmeze cursuri de specializare la finalul carora va primi brevet pentru manevrarea casei de marcat.
    Trebuie sa recunoastem ca Guvernul a gandit bine aceasta etapa, care va duce la dezvoltarea breslei vanzatorilor de role pentru casele de marcat si a depanatorilor pentru acestea. Felicitari domnilor guvernanti pentru aceasta solutie. Ati reusit sa extindeti baza de impozitare si in plus, veniturile la bugetul de stat vor creste simtitor prin aplicarea TVA-ului pe urzici, patrunjel, leurda si ridichi. Aceasta este de departe masura anticriza cea mai importanta si va aduce cu sine o parte importanta a elementelor necesare iesirii din criza.
    Dar inainte de a incheia, imi permit sa va adresez o intrebare: pe cand reintroducerea taxelor traditionale precum fumaritul, vacaritul, oieritul si zeciuiala. Nu de alta, ci pentru a intregi veniturile bugetului de stat si pentru a reduce deficitul bugetar sub limita ceruta de FMI. Numai asa, succesul va fi asigurat!
    Va multumesc domnilor guvernanti, si asteptam cu interes adevaratele masuri anticriza, de care Romania are atata nevoie, care sa creeze locuri de munca

    si plus valoarea necesara unei cresteri economice sanatoase.»

    RăspundețiȘtergere

id messenger

smecheridecaracal

CONTACT


Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Spam Protection*Please enter the text from the image

Refresh Help
captcha
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

Gândeşte liber !!!

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

Traffic

TRAFIC TRIPUL - Directo Web

Totalul afișărilor de pagină