miercuri, 7 aprilie 2010

MAFIA COMUNISTĂ , FURĂ NEÎNCETAT DE PESTE 20 DE ANI...!!!



De 20 de ani, suntem jucaţi în picioare de acesti mafioti. fară ca nimeni să ia măsuri împotriva lor. Au secat Caracalul de tot ce avea, controlează toate instuţiile, începând cu ADMINISTRAŢIA PUBLICĂ,(unde toată lumea fură ca'n codru) la FIRME FANTOMĂ care sunt plătite cu bani mulţi şi fac lucrări proaste (firme la care ei sunt acţionari, iar licenţele sunt câştigate fără "durere de cap"), TERENURI  concesionate pe zeci de ani pe bani puţini, CASE care sunt în PATRIMONIUL NAŢIONAL, date asa zişilor "locotenenţi", locuri de muncă create doar la comandă, MARI INVESTITORI refuzaţi, pentru că nu au dat ŞPAGĂ, GAZE NATURALE  introduse abuziv, TAXE şi IMPOZITE băgate la MIŞTO şi multe altele. Dar ceea ce mă supără cel mai rău, ca locuitor al acestui oraş, este faptul că şi OAMENII care probabil i-am votat la ultimilie alegeri locale, sperând şi crezând că o să trăiesc mai bine, observ cum se vând acestui "FARAON, MAFIOT" pe nimic... DE CE?, PENTRU CE?...( Domnule ILIN, Domnule NEDEIANU (PD-L), aţi uitat când veneaţi pe la porţile noastre ca să vă votăm, să stiţi că V-AM VOTAT!!! numai să scăpăm de tiranii aştia, dar...SĂ VA FIE RUŞINE!!!, pentru tot ce faceţi în Consiliul Local (asta e valabilă şi pentru notarul CERNAT). Noi NU v-am votat să mergeţi acolo şi să dormiţi, iar când vă treziţi să VĂ UMPLEŢI VOI BUZUNARELE..!!!


"JOS CU MAFIOŢIIII...."
"NOI V-AM  VOTAT SĂ NE REPREZENTAŢI, NU SĂ NE FURAŢI...!!!" 

6 comentarii:

  1. esti obsedat,cand erai in aceasta'' clica'' de ce taceai si nu luai atitudine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Consilierii locali Nedeianu si cu Ilin, la ultima sedinta a Consiliului Local au retras proiectul de zi prin care cereau schimbarea viceprimarului Ionescu, si punerea in locul acestuia, un coleg de-al lor tot PD-L-ist...dar nu am inteles...cred ca primarul Anghel i-a cumparat pe astia doi...oricum sunt niste jagardele, pacat ii stiam altfel.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cata dreptate ai! Si asta se intampla peste tot in Olt ,cat si in intreaga tara.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cel ce si-a mancat sanatatea cica din bine pentru caracaleni este un mare mincinos,si-a ''daruit-o''super-clanului Dragan si cumetriilor din primarie,colaboratorilor de vaza,nasu,finu si ...celor care ''daca nu curge,pica..la drum de seara!!!!''mare pisicher primariul urbei caracalene!!!ho,ho...si hi.hi...bre!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. In parc,la popicarie,este o afacere Anghel-Veselin&comp.Nici gand de sala de sport.Este vorba de restaurant,SPA,hotel(executat la etaj),terasa.Lucrarea nu are autorizatie de constructie,iar solutiile constructive sunt de rahat(marca Anghel si Veselin).Despre averea lui Poroineanu,Gabriel Liiceanu stie multe,probabil si altii.Ideia este de a fi popularizata informatia,pentru a putea afla tot adevarul.Oricum e vorba de 80 milioane euro.

    RăspundețiȘtergere

id messenger

smecheridecaracal

CONTACT


Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Spam Protection*Please enter the text from the image

Refresh Help
captcha
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

Gândeşte liber !!!

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

Traffic

TRAFIC TRIPUL - Directo Web

Totalul afișărilor de pagină