sâmbătă, 12 iunie 2010

EPISODUL 2 DIN SERIA AFACERI PERSONALE...!!! "PARCUL POROINEANU"


Zeci de miliarde de lei, bani băgaţi direct în buzunar de catre Dpt. Florin Iordache, bani negri proveniţi din ŞPĂGI, COMISIOANE şi binenţeles din TRAFIC DE INFLUENŢĂ. Acest om împreună cu Tov. - Prim Gh. Anghel au vândut tot ce se putea din acest oraş (clădiri, spaţii), unor oameni - mafioţi gen Rico, dar problema cea mai mare este ca ne-au vândut şi Parcul Poroineanu, parc natural, pe care multe oraşe din ţara asta şi-l ar dori, dar nu mai contează nimic atunci când este vorba de zeci de MILIOANE DE EURO.Cu siguranţă în câţiva ani vom plăti şi intrare pentru a ne plimba prin acest parc privatizat. Unde este strandul tineretului, unde sunt serele de la ştrandul cel mare, le-aţi vândut lui Rico şi lui Doru Preda sa-şi tragă viloaie? E frumos? Să va fie ruşine...!!!


Aşteptam cu drag DNA-ul la Caracal...!!!

6 comentarii:

  1. Foarte Tare sit-ul tau! tine-o tot asa..

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa suga pula edy...care lumineaza orasu

    RăspundețiȘtergere
  3. A distrus orasu..actualul primar,si minte ca il scoate din saracie.o adunatura de hoti frati ciocan ,edy..si restul din primarie care sunt toti tarani adusi de mafioti cei mari din rotunda.....

    RăspundețiȘtergere
  4. O da dumnezeu sa se rastoarne masinile cu ei cand vin de la parlament la cat rau neau facut ei noua de cand au luat la putere.bagabonti ,bagabonti ordinari .

    RăspundețiȘtergere
  5. O adunatura de hoti fartii.(papadie"ciocani")edy dezertoru.care fuge cu secretara,si restu taranilor care sunt adusi de la jeg sub unghi la birou,panarame de oameni.sa ne pupati in cur hotilor.....

    RăspundețiȘtergere
  6. Cum au reusit astia sa vanda parcul cand terenul este dat de Poroineanu Constantin, strabunicul meu, primariei caracal ?

    RăspundețiȘtergere

id messenger

smecheridecaracal

CONTACT


Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Spam Protection*Please enter the text from the image

Refresh Help
captcha
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

Gândeşte liber !!!

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

Traffic

TRAFIC TRIPUL - Directo Web

Totalul afișărilor de pagină