duminică, 20 iunie 2010

ZIARISTA MIHAELA BOBARU CEA MAI MARE PUPINCURISTĂ A SENATORULUI TOMA ŞI A DEPUTATULUI IORDACHE
















Mihaela Bobaru - redactorul ziarului Realitatea Oltului, controlat de dpt.Florin Iordache şi sen. Ion Toma
"O alcolică, cu o cipercă pe limbă care face spume la gură când se enervează" - aşa a caracterizat-o un cititor fidel al site-ului www. smecheridecaracal.blogspot.com care ne-a furnizat informaţia şi pozele. Prezenţa ei azi în localitatea Drăgăneşti Olt, nu a fost una pur şi simplu întâmplătoare, ci una cu rezonanţă politică, mai ales când vine vorba de un surplus de LOVELE. "Cred că pentru prima oară (ne-a zis cititorul fidel al blogului) când un ziarist prezent la un eveniment politic vine să-şi culeagă informaţii şi în loc să culeagă, face propagandă pentru CURVELE POLITICE (Iordache and Toma), din Olt. Ziarista a venit cu un aparat de fotografiat şi a început fotografieze membrii PSD, nemuţumiţi de deciziile şi jocurile murdare pe care le face "capul" Organizaţiei judeţene PSD Olt Ion Toma împreună cu LIMBRICUL deputat de Olt Florin Iordache. După ce am fost fotografiaţi CURVA aia de ziaristă a zis că ne dă la ziar. Cum poate să ne zică, că am venit aici pentru o sticlă de bere.Am venit aici să cerem socoteală senatorului Ion Toma, de jocurile de culise pe care le face în Organizaţia judeţeană, iar el, aşa cum e deobicei, un bătrânel prăpădit şi arogant, trece pe lângă noi şi ne arucă o privire sfidătoare ca şi cum nu ne mai văzuse niciodată, ba mai mult a plătit un grup de ţigani să ne lovească să ne înjure şi să ne scuipe, cum e posibil aşa ceva, oare ce suntem noi? PREZERVATIVE? să se folosească de noi şi apoi să ne arunce?"
Îi mulţumesc mult pentru informaţiile lui J.M puse pe mailul: smecheridecaracal@yahoo.com, iar cum v-am zis ca şi până acum există chiar şi ziariste care pentru căteva milioane "stau capră", dacă e nevoie, pentru ca funduleţul lor să fie asigurat de un prăpadit de politician.
Ţiganii plătiţi de Senatorul Ion Toma şi Iordache pentru a îndepărta membrii PSD






4 comentarii:

  1. cand era la voi nu mai era batranel prapadit.

    RăspundețiȘtergere
  2. cand era la noi parea un om cinstit care vroia sa ajute acest oras.....nu parea un borfas care vrea sa puna mana pe acest partid, impreuna cu tovarasul sau Iordache si cu satra lor de sarlatani care stiu doar sa isi atinga scopurile lor personale si ale familiilor lor.....Caracaleni ce mai asteptati???.....Cat vreti ca aceste persoane sa isi bata joc de voi si de orasul vostru?? Nu sunteti satui de aceste curve politice???.....Sau au facut prea multe pt. orasul acesta?!....nu au facut nimic si voi stiti prea bine asta......e acelasi oras , cu aceleasi gropi , si cu aceeasi scara d influenta de zeci de ani?.......mai puteti suporta atata minciuna si atata bataie de jok.......????????....daca da ne meritam soarta.....

    RăspundețiȘtergere
  3. sa vezi ce va ajuta astea ai lui ciocan daca pun mana pe oras ,tot pentru ei lupta sa puna mana pe toate lucrarile din judet si voi veti fi niste slugi.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa vedeti ce o sa aveti acum

    RăspundețiȘtergere

id messenger

smecheridecaracal

CONTACT


Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Spam Protection*Please enter the text from the image

Refresh Help
captcha
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

Gândeşte liber !!!

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

Traffic

TRAFIC TRIPUL - Directo Web

Totalul afișărilor de pagină