vineri, 2 iulie 2010

INTERESE PERSONALE (III)



Pe această clădire vrea sa pună mâna Deputatul Florin Iordache împreună cu şmecheraşi lui de Caracal. Clădirea sau Policlinica Miliară şi-a închis porţile de mai bine de 10 ani, iar acum a sosit momentul prielnic ca deputatul să-şi rotunjească puţinel bugetul propriu.
Singur, singurel şi-a luat tălpăşiţa şi s-a oprit direct la Ministerul Apărării Naţionale pentru a pune mâna pe clădire. Fără nici-o delegaţie sau act la mână din partea Consiliului Local deputatul Florinel şi-a jucat cartea binenţeles ieşindu-i pasenţa ( numai el ştie cum...)  şi a adus-o în PATRIMONIUL LOCAL, iar în puţin timp va pune lejer mâna pe ea...DAR PENTRU CE? simplu... pentru DOMNUL DOCTOR GHIŢĂ (doctorul care rupe şpaga' n două) pentru a o transforma în Cabinet Medical particular... OARE cu cât o va cumpăra ? pe câteva sute de milioane? NORMAL... că ŞPAGA a fost SUBSTANŢIALĂ...
OARE CÂT O SĂ MAI DORMIŢI LINIŞTIŢI?... TÂLHARILOR!!!

DAŢI-LE MILITARILOR CEEA CE ESTE AL LOR...!!!!




AL CUI ESTE ACEST TEREN DOMNULE DEPUTAT IORDACHE?...


Peste 20 de hectare de teren intravilan care au aparţinut Primăriei au fost direcţionate "indirect" către "amărâtul - sărac" deputat de Olt Florin Iordache.....DAR CUM?...simplu...PRIMĂRIA, care este condusă  de ăl mai mare tovarăş care a existat vreodată, TOVARĂŞUL PRIM GH. ANGHEL l-a scos la LICITAŢIE ( adevărată vrăjeală), licitaţie câştigată tot la vrăjeală de nimeni altul decât DAN DIOŞTEANU (socrul Deputatului nostru drag)...OARE Primăria nu mai avea nevoie de terenul ăsta, sau are prea mult ..!?!?!?...










NE-AŢI FURAT DESTUL...!!! CÂT NE MAI FURAŢI...????





   BEIRUT - CARACAL

Peste 70 de hectare de teren care au aparţinut fostului ISCIP, au fost vândute de către PRIMĂRIA Caracal, la un preţ de 1 miliard şi 400 de milioane (lei vechi), omului de afaceri RICO, un mafiot de primă clasă care a poposit pe meleagurile nostre pentru a face adevărate afaceri cu bani negrii. Un adevărat sponsor în campaniile electorale ale  Tovarăşului - Prim Gh. Anghel, a reuşit în mai puţin de 4 ani să pună mâna pe aproape jumătate din Municipiul Caracal, iclusiv pe parcul POROINEANU şi ISCIP. La un preţ de nimic, şi licitaţii câştigate cu ajutorul SFINTEI ŞPĂGI, acest mafiot a transformat Caracalul într-o afacere personală.
  
În imaginea alăturată  avem maşina făcută cadou de RICO, Deputatului Florin Iordache (finul), pentru al ajuta în câştigarea unor licitaţii, sau pentru unele favoruri pe care le-a făcut pentru acesta, un BMW X5.


ANGHELE, IORDACHE, VĂ PLACE CE AŢI FĂCUIT DIN ORAŞUL ĂSTA?...VĂ PLACE?





Un comentariu:

  1. LA FEL CA-N FERMA ANIMALELOR . DACA UN ASTFEL DE OM , PE CARE SI NEVASTASA IL IGNORA , A AJUNS PANA AICI , DE VINA SUNT LOCUITORII CARACALULUI. NEA IORDACHE ORICUM TI-A INCEPUT SFARSITUL , LA BUCURESTI IN AFARA DE NASTASE SA NU TE VADA NIMENI , CU ATAT MAI PUTIN CARACALENII. POATE CEI DIN BRAGADIRU.

    RăspundețiȘtergere

id messenger

smecheridecaracal

CONTACT


Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Spam Protection*Please enter the text from the image

Refresh Help
captcha
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

Gândeşte liber !!!

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

Traffic

TRAFIC TRIPUL - Directo Web

Totalul afișărilor de pagină