vineri, 9 iulie 2010

PIC ŞI POC MAIMUŢOII DIN PSD OLT

MAIMUŢOII


 Doar 195 de voturi au obţinut cuplul PIC şi POC la alegerile judeţene pe care le-a avut Partidul Social Democrat- OLT zilele trecute...Adevărata valoare a senatorului PIC şi deputatului POC s-a văzut la aceste alegeri, ei nereuşind nici împreună să adune măcar jumătate din voturile pe care le-a obţinut Preşedintele C.J Paul Stănescu, noul Preşedinte al PSD OLT. Cu toate că sondajele de opinie făcute pe unele site-uri de presă locală şi judeţeană,controlate de cei doi maimuţoi, îl desemnau câştigator pe deputatul Florin Iordache (POC), acesta fiind făcut KNOCK - OUT...
Pentru rezultatele" excepţionale" obţinute de cei doi, nu a fost meritul nimănui decât al "MAREI, INEGALABILEI" ziariste de Olt (al cărei site virusat nici nu mai funcţionează) MIHAELA BOBARU, care i-a prostit pe cei doi maimuţoi până în ultimul moment, cu sondajele de opinie făcute de ea, sondaje care nu au făcut altceva decât să-l aducă de la 80 % cum îl desemna pe senatorul PIC, la 25 % împreună cu deputatul POC. 
Aşa că, Bobăriţo, lasă-te nene de câştigat bani din politică (pupat în fund) şi apucă-te taică şi scrie o carte cu viaţa ta, că poate ai mai multe şanse să devi faimoasă...!!!











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

id messenger

smecheridecaracal

CONTACT


Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Spam Protection*Please enter the text from the image

Refresh Help
captcha
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

Gândeşte liber !!!

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

Traffic

TRAFIC TRIPUL - Directo Web

Totalul afișărilor de pagină