miercuri, 3 noiembrie 2010

CARACALENI! VREŢI CĂLDURĂ? UN MILION DE EURO !!!


Un milion de euro a împrumutat Primăria Caracal de la Guvernul României pentru furnizarea energiei termice, către cele apropae 8000 de apartamente din municipiul nostru, pe perioada iernii. Şedinţa Consiliului Local din data de 01.11.201, unde au fost prezenti doar 11 consilieri locali în frunte cu Tov. Prim Gh. Anghel (că pe restul nu-i interesează de soarta noastră), au hotărât să ne mai împrumute încă odată, că doar de..."TRĂIM BINE". Proiectul a fost votat cu 10  voturi pentru (binenţeles inconştienţi ca de fiecare dată) şi o abţinere.
Împrumutul a fost luat pe o perioadă de 5 ani cu o dobândă de 6 %, bani pentru care cetăţenii caracaleni vor baga mâna mai adânc în buzunar la plata impozitelor şi taxelor.

TOVARĂŞE PRIMAR ...!!! CEI APROAPE 6 MILIOANE DE EURO PE CARE PRIMĂRIA ÎI DATOREAZĂ SOCIETĂŢII S.C. I.G.O. S.A. CÂND VOR FI ACHITAŢI ?...SAU VREŢI SĂ O ACHITĂM TOT NOI CARACALENII ?... 

"STAŢI LINIŞTIŢI CETĂŢENI, CĂ O SĂ AVEŢI CĂLDURĂ !!!"   

10 comentarii:

  1. Cine cui datoreaza? Primaria!? Lu' IGO? Increngatura asta de mafioti, din Primarie si IGO, nu-si urmaresc decat interesele proprii. Cat timp barul IGO a fost administrat de societate, a fost nerentabil. Acum, ca nu mai apartine de IGO, e rentabil. Nu stiu daca si in acte, dar la negru sigur e. La fel cu strandul de la Deveselu. La fel cu... dar ce spun eu aici, ca sunt o multime de obiective pe care Primaria sau IGO le-au dat pe bani putini sau fara bani, nerentabile atunci cand au fost administrate de Primarie sau IGO, rentabile acum, cand sunt administrate de diversi oameni de afaceri.
    Orasul a pierdut enorm datorita inchiderii ROMVAG, sau datorita faptului ca Pirelli a ales Slatina ca locatie, sau ca producatorii de sasiuri pentru Ford au ales (la fel ca toti ceilalti) alta locatie decat Caracalul, sau... si exemple mai sunt. Daca pierem si producatorii de cablaje de la Dacia, chiar ca avem o conducere a orasului de cacat. Pana acum n-am vazut un om de afaceri serios care sa se orienteze sa produca la Caracal. Oare de ce? Astea sunt intrebarile la care onorata conducere a orasului trebuie sa raspunda. Si acest blog la fel. Inainte de a distruge si a improsca cu noroi, hai sa facem ceva bun pentru oras, si ne va fi bine noua. Nu conteaza ce partid conduce orasul, atata timp cat se petrec lucruri bune pentru comunitate. In loc sa fie sprijiniti micii sau marii intreprinzatori, sunt aduse firme din alte parti. Ne e frica ca sprijinindu-i pe cei din localitate, se va intampla ce?... se vor strange bani mai multi la bugetul local? Nuuuu, nu se poate! Sau se va afla marimea spagii? Nici asta nu cred ca e! Oare ce sa fie?
    Problemele reale ale comunitatii sunt evitate, sau spuse soptit, printre dinti. Si nu cred ca mesteru Anghel e un babau asa de mare, incat sa ne ascundem de el. Asta e, l-am ales, hai sa-l sprijinim, nu sa-l injuram. Chiar daca 90% din locuitori il injura, este ales. Pe spaga sau nu, nu mai are importanta. Omul trebuie sprijinit, poate ca acum va face ce trebuie pentru oras. Sau poate ca nu? Nu mai are nimic de pierdut.
    Ne confruntam cu o imbatranire a populatiei, cu o scadere accentuata a investitiilor, cu drumuri proaste, cu scoli si gradinite neincalzite, cu salarii mici atat ale functionarilor cat si ale celor din sectorul privat, cu scaderea locurilor de munca... cred ca astea sunt problemele, domnilor, si cred ca ar fi mai constructiv daca acest blog, si toti caracalenii ar incerca sa caute solutii, inainte de a injura. Ca sa-njure stie tot ciobanu...
    Hai, s-auzim de bine si sa facem trebuie!

    RăspundețiȘtergere
  2. Hai, ma, ma lasi cu teoria asta de 2 lei? Lasa oamenii sa faca bani! Atata stiu, atata fac...
    Nu vezi ca toate localitatile mai rasarite din judet, cu intreprinderi gospodaresti mai bogate sau mai sarace, mai bune sau mai rele, mai datoare sau mai nedatoare, au infiintat Compania de Apa, cu scopul de a furniza servicii mai bune, apa mai ieftina, pentru a putea accesa programe nationale si comunitare... Cine lipseste din Companie? IGO Caracal, si stii de ce? S-ar fi pierdut controlul asupra societatii locale, s-ar fi pierdut vaca buna de muls... Esti nebun?

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca primaria ar achita datoria pe care o are fata de IGO S.A, aceasta societate nu va mai avea probleme cu datoriile pe care le are la alte societati. Domnule primar achitativa DATORIILE!

    RăspundețiȘtergere
  4. INTREBATII PE ANALFABETII DE CONSILIERI , DACA STIU CE AU VOTAT.SUNT PARALELI, ESTE UNUL ALEXE C-TIN , MARE TUTA DE OM , UN ,,CARTOF".BAI ROSCULETE NUMAI TUTE AI IN JURUL TAU .AI UMPLUT SISTEMUL DE ASISTENTA SOCIALA CU TOTI INCOMPETENTII , LA CEZIENI AI ADUS UN AGRICULTOR , CE CAUTA ALA ACOLO ,NU ESTE NICI LEGAL SI NICI NU ARE HABAR. CREDEAM CA AM SCAPAT DE GASCA LUI F. IORDACHE , AU VENIT ALTII MAI PROSTI SI MAI LACOMI.ROSCULETE DU-TE TATA LA SAPA , CA ESTI PARANOIC.

    RăspundețiȘtergere
  5. vrem caldura, sau murim in casele noastre...cred ca putin va intereseaza soarta noastra... un om in minus ce mai conteaza....

    RăspundețiȘtergere
  6. nu se mai poate asa....trebuie sa iesim in strada sa ne facem din nou dreptate cu acest imputit de primar....mafiotul nr 1 din caracal....murim in case oameni buni si caldura nu ne mai dau....sunt prea mari datoriile primariei catre IGO, dar stati linistiti ca tot noi le vom plati...se vor mari taxele, impozitele, cred ca vor pune taxa si pe fumul care iese de pe cos...cat crede bosorogul asta de primar ca o sa mai rezistam in halul asta.... avem si noi rabdarea noastra....acceptam sa fim batjocoriti dar nu in halul asta....sa umplut paharul..... jos cu mafia locala, nu va fie rusine haideti sa iesim in strada sa blocam strazile, si intersectiile principale doar ne-o baga si pe noi cineva in seama...asa poate vor vedea ca ne-a ajuns cutitul la os...daca nu iesim vor sta bine mersi la caldura in primarie si vor gandi cum sa ne fure banii bineinteles legal cu acte in regula...ca doar ne ajuta nu ...camatarie legala fratilor....mai rau decat puscariasii care dau bani cu camata....si primesc fier vechi....astia cel putin n-au scoala nu stiu sa faca altceva, dar primarul nostru ca doar a facut facultatea la stefan gheorghiu din bucharest ha ha ha ....unde au facut toti fraierii.... da-ne caldura ca altfel iesim in strada bai nenorocitule, sunt copii mici, sunt batrani, sunt foarte multe persoane care asteapta sa aiba si ei putina caldura in apartamente, deoarece nu au avut posibilitatea sa-si puna centrala termica ca dumneata....inca odata fratilor va spun haideti pe ei pe acesti mafioti si nu numai, ptr ca nu se mai poate trai in halul asta... va multumesc...

    RăspundețiȘtergere
  7. primaria nu are bani sa achite datoria,ca de e prea mare, dar are bani ,si inca multi, sa faca ,calendare ceas-uri, agende, si tot felu de prostii. cand suni si-i intrebi cand se va da caldura te paseaza de la unii la altii ca pe o minge.

    RăspundețiȘtergere
  8. Pentru ca toti politicienii au ajuns unde sunt datorita furtului si nu a muncii cinste, Anghel ar fi fost mare bou sa fie cinstit. Asa ca tine-o tot asa domn primar, mai pune o bordura apoi sparge-o k ai uitat sa bagi teava de gaze , mai repara un asfalt la fiecare 3 zile si uite asa iesi la pensie fara sa ai nevoie de ea , nici tu si nici nepotii tai.

    RăspundețiȘtergere
  9. Consilierii nu sunt analfabeti , ca doar ce naiba ar mai cauta in consiliu, nu? Ei sunt doar romani si au spaga in sange, Asa ca vine domn primar cu o tampeniei ii manjeste pe mizerabili si hopa proiectul de aproba.

    RăspundețiȘtergere
  10. CE SE IMTAMPLA IN PRIMARIA CURULUI ESTE O ADEVARATA TIGANIADA, PANA NU DA ORTUL POPII ACEST CACAT DE PRIMAR NOI ASA NE VOM CHINUII.

    RăspundețiȘtergere

id messenger

smecheridecaracal

CONTACT


Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Spam Protection*Please enter the text from the image

Refresh Help
captcha
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

Gândeşte liber !!!

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

Traffic

TRAFIC TRIPUL - Directo Web

Totalul afișărilor de pagină