duminică, 12 decembrie 2010

OTTO POPESCU ... ŞMECHER DE CARACAL ...


Concurenţă mare la examenul pentru ocuparea unui post vacant de asistent medical în cadrul Spitalului municipal Caracal, examen care a avut loc miercuri 8 decembrie. pe cele 6 posturi puse la bătaie de Ministerul Sănătăţii. Aproximativ 67 de candidati au fost prezenţi la examenul scris, care s-a sustinut în incinta Casei Armatei, urmând ca cei care au trecut examenul cu brio, să susţină aşa zis-ul "INTERVIU" care valorează 3000 de euroi. 
 - "Care dă, ală ia !!!...
 -  Păi de unde să-i dau 3000 de euro, eu? sunt săracă !!! Cine a aranjat examenul, a primit şi subiectele!!! Au mai chemat câţiva la interviu, ca să nu existe suspiciune...!!!" - mi-a povestit o femeie care a susţinut examenul scris.

6 psturi asistent X 3000 euro = 18.000 euroi de Sărbători

Iar pentru Sărbătorile de Paşte, Iepuraşul vine pentru managerul nostru drag şi scump cu încă un cadou!!!
  4 posturi de medici X 10.000 euro = vă las pe voi să calculaţi



5 comentarii:

  1. 3000?pai era 5000?stai ca e criza!daca era 5000,ma bagam si eu!dar cu 3000,vai,va scade prestanta domnilor!of,ce foame va e!

    RăspundețiȘtergere
  2. kkk 5000 de EURO a fost ultima strigare penru licitatia ocupari unui post de asitenta la spitalul din Caracal din patru,doua au fost datorii politice ale lui Anghel si Oto Popescu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Interesant acest blog,cu privire la spaga pentru ocuparea unui post la Spitalul Municipal informatia este trunchiata,3000euro lua Vladu acum 4ani, iar targul vorbeste ca 5000euro au fost colectati se pare la Ferma Rotunda de stapan.Oare asa sa fie?Sa dam crezare acestei informatii? Poate ca da,poate ca nu!Incurcate sunt caile...depinde pe ce cale o apuci!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. O informatie de ultima ora,''aranjamentele''si transmiterea subiectelor contra cost a fost dirijata de portocalii din Slatina,Popescu n-a fost implicat cu nimic,nu mai varsati laturile voastre ca...put rau peste conducere!Sunteti voi,smecheri,dar...???

    RăspundețiȘtergere
  5. OTO ASTA,E MIC COPIL PE LANGA DRAGANE,DRAGANE,CREDE-MA,STIU CE SPUN! APROPOS DUMITRO, CU CATE LOVELE ATI PLECAT AZI DIN IARMAROC,TU SI BANDITII TAI,TAXATORII?

    RăspundețiȘtergere

id messenger

smecheridecaracal

CONTACT


Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Spam Protection*Please enter the text from the image

Refresh Help
captcha
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

Gândeşte liber !!!

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

Traffic

TRAFIC TRIPUL - Directo Web

Totalul afișărilor de pagină