miercuri, 11 mai 2011

"HAHALERELE"



Prezenţi la conferinţa judeţeană a UNPR, tov. Gh. Anghel şi "găozarul" Octavian Popescu, fac tot posibiliul de de a-şi ţine fotoliile călduţe până la următoarele alegeri din 2012, ei fiind dispuşi să-şi vândă şi sufletul "dracului" pentru a rămâne în funcţii.
Consideraţi "curve" ale politicii româneşti, aceste hahalere convertite, nu au făcut nimic altceva decât să fure banul public adică banul nostru.
Noi caracalenii nu vom uita cât de mult am fost batjocoriţi de aceste marionete, mai ales când vine vorba de fabrica Pirelli care în anul 2006 a refuzat să poposească la Caracal pentru ca li s-a cerut ŞPAGĂ să construiască fabrica şi creeze locuri de muncă bine plătite. Aşa că tovarăşul ne-a "mulţumit" doar cu firme de doi bani care exploatează caracalenii ca pe nişte sclavi înfometaţi cu salarii care nu depăşesc 6 milioane.
  Am devenit cu toţii nişte sclavi ai intereselor politice dintre acest comunist bolşevic şi firmele aduse de el pe spăgi grele.
Iar acum "înfometat" ca niciodată, tov. Gh. Anghel demonstrează că politica pentru el înseamnă doar bani şi putere, uitând că noi l-am trimis la primărie să ne apere interesele noastre iar el, ca un bun "actor" şi-a luat de drept rolul de sef al nostru.
Staţi liniştiţi caracaleni că indiferent la ce formaţine politică va merge, tov. Gh. Anghel nu va mai fi reales primar.

Va promit!
  



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

id messenger

smecheridecaracal

CONTACT


Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Spam Protection*Please enter the text from the image

Refresh Help
captcha
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

Gândeşte liber !!!

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

Traffic

TRAFIC TRIPUL - Directo Web

Totalul afișărilor de pagină