duminică, 8 mai 2011

ULTIMATUM ...


Tov. Anghel refuză cu orice preţ să mai susţină şedinţe ordinare în cadrul Consiliului Local Caracal.
Paranoic şi dependent de putere, FARAONUL Anghel,  la prima şedinţă ordinară întrunită pe anul 2011 a Consiliului Local s-a dovedit a fi "mârlan" retrăgându-şi proiectele şi suspendând şedinţa care trebuia să aibă loc în acea zi. La propunerea unui consilier local PSD care vroia să suplimenteze ordinea de zi cu un proiect de schimbare din funcţie a cinci consilieri PSD cu alţii, tovărăşul Anghel speriat de situaţie a părasit sala instantaneu fără a se mai scuza sau gesticula ceva. 
Singurul lucru pe care l-a învăţat tovarăşul Anghel este acela de a se victimiza (aşa cum a învăţat la şcoala Ştefan Gheorghiu) în faţa caracalenilor ori de câte ori nu îi iese LOZUL el aruncând vina pe consiliul local şi devenind victima nr. 1. Singurii care au de pierdut pentru incompetenţa şi ticăloşia administraţiei locale, suntem NOI caracalenii care îi suportăm de atâţia ani.

 "TOVARĂŞE  ANGHEL, CU CE SUNTEM VINOVAŢI NOI LOCUITORII CARACALENI? CU CE V-AM GREŞIT DE VĂ BATEŢI JOC ÎN HALUL ĂSTA? "

Fac apel către toţi consilieri locali să dea dovadă de verticalitate şi responsabilitate în ceea ce priveşte buna organizare şi desfăşurare a şedinţelor consiliului local indiferent de natura acestora, având în vedere că sunt direct responsabili pentru soarta cetaţenilor caracaleni.
Dacă până la următoarea şedinţa nu se vor vedea schimbări pozitive, noi caracalenii vom lua toate măsurile necesare de a înlătura din funcţie consilerii şi funcţionarii publici care nu îşi fac datoria faţă de noi!

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

id messenger

smecheridecaracal

CONTACT


Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Spam Protection*Please enter the text from the image

Refresh Help
captcha
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

Gândeşte liber !!!

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

Traffic

TRAFIC TRIPUL - Directo Web

Totalul afișărilor de pagină