marți, 21 iunie 2011

FONDURILE EUROPENE SF-URI PENTRU TOV. GH. ANGHEL


Pare absurd dar este adevarat, Fondurile Europene au devenit adevărate filme SF. pentru tov. Gh. Anghel. Plătiti cu salarii de zeci de milioane de lei pentru a crea şi atrage fonduri de la U.E., salariatii biroului de Accesări Fonduri Europene sunt mai mult preocupaţi de "drogul" Facebook decât să-şi pună mintea la contribuţie pentru elaborarea proiectelor de care municipiul nostru are mare nevoie, el rămânâd nu corigent ci repetent ani de zile la rând datorită incompetenţei "spartanilor care muncesc pe rupte" la primăriea Caracal.
Din 2008 de când tov. Gh. Anghel a fost reales primar al municipiului, primăria Caracal a accesat (dacă vă vine să credeţi) zero fonduri europene, fiind pe ultimul loc din Oltenia la elaborare şi accesare de proiecte, înaintea noastră fiind comune şi sate aproape dispărute de pe harta judeţului care totuşi au prins milioanele de euro de la Uniunea Europeană.
Ultimul fond accesat de către primăria Caracal a fost în anul 2008, înaintea alegerilor locale având ca scop REABILITAREA ŞI MODERNIZAREA STAŢIEI DE EPURARE A APELOR UZATE DIN MUNICIPIUL CARACAL, JUDEŢUL OLT, proiect PHARE în valoare de 808.405 euro, din care s-au investit doar 20 % din aceşti bani, restul mergând direct în buzunarele "smecherilor de Caracal" care s-au ocupat de executare.

DE CE NU VREA TOV. GHEORGHE ANGHEL SĂ ACCESEZE FONDURI EUROPENE?
Pentru ca în momentul de faţă nu se mai pot fura atât de uşor ca înainte. Pentru a duce la bun sfârşit un proiect european fiecare banut cheltuit la execuţia unei lucrări este foarte bine gestionat şi contabilizat iar apoi decontat, dar pană a ajunge la aceşti paşi ne trebuie înainte oameni competenţi, buni profesionişti vorbitori de limbi străine şi in acelaşi timp INCORUPTIBILI, aşa că noi caracalenii ne mulţumim şi cu rudele tov. prim. Gh. Anghel aduse de pe la Sprâncenata care lucrează în primărie, adevăraţi spartani, cunoscători a cel puţin şapte limbi străine şi buni profesionişti în elaborarea proiectelor europene SF-istice de pe Facebook.

CARACALENI ! 
OARE NE MERITĂM SOARTA ?!?




2 comentarii:

  1. CINE ESTE SMECHER DE CARACAL?
    Pentru administratia publica caracaleana si pupincuristii lor ce imprastie cu noroi impotriva unor persoane ca ar fi proprietarii blogului www.smecheridecaracal.blogsdpot.com, va fac cunoscut faptul ca sunt un cetatean romano-canadian nascut la Caracal pe timpul comunistilor, emigrat in Canada impreuna cu familia pe timpul neocomunistului Ion Iliescu. Caracalean fiind ma doare ce vad si ce aud despre localitatea in care m-am nascut, am copilarit si am invatat pentru deveni inginer...
    V-am spus si va repet ca imi voi publica identitatea cu degetelele mele.
    Florin...

    RăspundețiȘtergere
  2. ce bine ca nu-ti dezvalui identitatea!!! iti zic eu,din umbra,esti cel mai de temut dusman al acestor hoti! da-i inainte, fac pe ei de frica!
    ''prietenul'' lui Dragan!

    RăspundețiȘtergere

id messenger

smecheridecaracal

CONTACT


Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Spam Protection*Please enter the text from the image

Refresh Help
captcha
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

Gândeşte liber !!!

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

Traffic

TRAFIC TRIPUL - Directo Web

Totalul afișărilor de pagină