miercuri, 1 iunie 2011

IMPLICA-TE CARACALENE! NE-AM SĂTURAT DE CÂT NE-AU FURAT!Site-ul www.smecheridecaracal.blogspot.com lansează campania "IMPLICĂ-TE CARACALENE", împotriva administraţiei publice locale îmbătrânită şi depăsită care nu îşi face datoria faţă de locuitorii acestui municipiu şi sfidând orice limita a bunului simţ.

Pentru că ne trataţi cu indiferenţă, NOI caracalenii vrem:

1. SĂ NU MAI DĂM ŞPAGĂ FUNCŢIONARILOR PUBLICI CARE NU-ŞI FAC DATORIA FAŢĂ DE NOI
2. SĂ NU MAI DĂM ŞPAGĂ DOCTORILOR DIN SPITAL PENTRU A NE ACORDA ATENŢIE
3. SĂ NU MAI DĂM ŞPAGĂ JUDECĂTORILOR ŞI PROCURORILOR INCOMPETENŢI
3. SĂ NU MAI AVEM UN SPITAL MURDAR, DEZORDONAT ŞI LIPSIT DE VIAŢĂ
4. SĂ NU MAI DĂM ŞPAGĂ PENTRU ACHIZIŢIONAREA UNUI APARTAMENT A.N.L
5. SĂ NU MAI VEDEM ŢĂRANII CUM IŞI VÂND LEGUMELE ŞI LACTATELE PE STRAZI
6. SĂ NU MAI FIM PROSTIŢI ŞI MINŢIŢI DE PRIMAR ŞI OAMENII LUI
7. SĂ NU MAI AVEM GROPI PE STRĂZI
8. CA POLIŢIA CARACALEANĂ SĂ-ŞI FACĂ DATORIA CU ADEVĂRAT FAŢĂ DE NOI
9. SĂ AVEM UN CONSILIU LOCAL COMPETENT ŞI CARE SĂ NE REPREZINTE
10. SĂ AVEM LOCURI DE MUNCĂ DECENTE ŞI BINE PLĂTITE
11. AJUTOARELE SOCIALE SĂ FIE ACORDATE PERSOANELOR CU ADEVĂRATE PROBLEME
12. VREM TRANSPARENŢĂ TOTALĂ ÎN ADMINISTRAŢIA PUBLICĂ LOCALĂ
13. SĂ NU MAI AVEM CÂINI FĂRĂ STĂPÂN PE STRĂZI

CARACALENE, dacă ai una din problemele de mai sus, site-ul www.smecheridecaracal.blogspot.com iţi stă la dispoziţie pentru aţi expune problema şi a o rezolva în acelaşi timp.

NU FI INDIFERENT!
IMPLICĂ-TE CARACALENE !7 comentarii:

 1. OARE TOV. ANGHEL STIE CA PRIN PIATA CIRCULA PE TELEFOANE INREGISTRARI CU TAXATORII LUI DRAGAN CUM IAU BANII DE LA BIETII COMERCIANTI SI NU LE DA NICI UN FEL DE CHITANTE ? RUSINOASA CHESTIE PENALA,DAUNDE SE DUC BANII ACESTOR OAMENI PE CARE ANGEL SI DRAGAN II TIN INTR-O MIZERIE DE NEDESCRIS?DAR DIJMA SI CENSUL PE CARE IL IAU DE LA CEI DE PE STRADA MIEILOR ZILNIC,TINUTI SUB CERUL LIBER? BA MAI MULT ,DACA SE DUC LA W.C. LE MAI IA SI CATE UN LEU! RUSINE,MARE RUSINE, VA ASTEPTAM IN PIATA IN CAMPANIA ELECTORALA CA DE ,PIATA ESTE OGLINDA DVS.,AICI VA VEDETI CHIPURILE PLINE DE DEZGUST FATA DE NOI,ELECTORATUL!!! P.S. DRAGANE,DACA PE MIEILOR AI MAI TRASA NISTE DUNGI,NU AR MAI PLOUA MARFA BIETILOR COMERCIANTI,SI AI PUTEA TRECE LA INVESTITII PENTRU PIATA VARUL SI BIDINEAUA,AI PUTEA SPUNE
  COMERCIANTILOR CA BANII LUATI DE LA EI AU FOST REINVESTITI...!

  RăspundețiȘtergere
 2. AI PERFECTA DREPTATE ANONIMULE! IAU ASAZISA TAXA DUPA BUNUL LOR PLAC! IN PIATA AGRO AU OAMENII LOR CARE ISI PLATESC ZILNIC MESELE IN DIVERSE PRODUSE,CARTOFI,ROSII,MERE CEAPA,ETC.,IAR DE LA ALTII IAU BANII SI II BAGA IN BUZUNARE,CREZAND CA NU II VEDE NIMENI! FAC ASTA ZILNIC,ABSOLUT TOTI TAXATORII,FARA RUSINE!

  RăspundețiȘtergere
 3. as vrea sa va spun eu ce fac cu adevarat dragan si subalternii lui,dar ar banui cine sunt,si m-ar termina comunistii astia!

  RăspundețiȘtergere
 4. TINERI,CAUTAM SA CUMPARAM CINSTE SI BUNAGOSPODARIRE PENTRU A LE OFERI CETATENILOR ORASULUI CARACAL ATUNCI CAND VIN SA FACA PIATA! LA SCHIMB,DAM PE DRAGAN SI CLICA LUI SA FIE BATUTI CU PIETRE!!!

  RăspundețiȘtergere
 5. MULTE COMENTARII CU TAXATORII ASTEA!DE CE NU CHEAMA NIMENI LA ANCHETA COMERCIANTII SA SPUNA FIECARE CE STIE DESPRE FACTURAREA ZILNICA A TUTUROR MESELOR DIN PIATA. AICI ,SUNT NUMAI TIGANI CARE VIN ZILNIC SI VAND MARFA LA SPECULA , DRAGAN AR TREBUI SA LE TAIE FACTURI PE TOATA LUNA CA EI AU MESELE PERMANENT! ASA AR AJUNGE TOTI BANII LA BUGETUL ORASULUI. A BAGAT UNII CU HAINE PESTE CEI CU LEGUME IAR PE TARANII CARE PRODUC II TINE AFARA DIN PIATA CU MARFA PE CELOFANE. ASTA SI VOR,HARABABURA ,SA BAGE CAT MAI MULTI BANI IN BUZUNARE,NENOROCITII DRACULUI!!! SI LUI ANGHEL II ARDE DE... SPECIALIST IT CA SA NE DESCOPERE PE NOI!!! II SPUN EU , SUNTEM CARACALENI,CARACALENI ADEVARATI!!!

  RăspundețiȘtergere
 6. ba,daca nu va convine,scrie-ti acasa!de unde vreti sa-si ia bani hotii astea pentru vile,masini,concedii etc.? scrie-ti-i pe site lui boc sa trimita pe cineva si scapati dracului de ei!!! sa vada aia din corpul de control cum se duc banii nostrii in buzunarele lor,zilnic,pe niste bonuri care nu sunt recunoscute de catre nici un contabil! daca ar factura lunar,repet,lunar,toate mesele din piata,ar ajunge toti banii la buget dar n-ar mai putea fura. toti posesorii de tarabe vand in acelasi loc de ani de zile,deci i-ar putea factura lunar la mese,ca si cusetele,dar nu se vrea asta,de sus de la anghel!!! oricum,stati linistiti,voi n-ati observat ca din cauza hotiei si a mizeriei din piata caracal 80% repet,80%,i se trage sfarsitul lui anghel si totodata a acestor hoti de bani publici? deunazi,mi-au cerut taxa 10 lei si mi-au dat bonuri de 14 lei,ori erau beti ori bonuri ca alea au cu miile!!! mai aveti putina rabdare,faptele astura il duc pe dragan direct la...dna

  RăspundețiȘtergere
 7. BAI,SA FIU A DRACULUI DACA L-AM MAI VAZUT PE DRAGAN DE VREO DOUA LUNI SI JUMATATE! N-A MAI IESIT DIN APROZARUL ALA,ORI E CHIRNAV,ORI ALEARGA DE NEBUN PRIN PARC! VANZATORUL DIN STANGA MEA MI-A ZIS CA A PLOUAT, CA DACA PIATA A FOST CONSTRUITA STRAMB DE SPIRU SI,ATUNCI CAND PLOUA TOATA APA SE STRANGE LA EL LA BARLOG,S-O FI INECAT!!! I-AM DAT DREPTATE,STIIND CA BANII LUATI DE LA TARANI ATARNA GREU IN BUZUNARE,N-A AVUT NICI O SANSA, L-A LUAT VIITURA!!!

  RăspundețiȘtergere

id messenger

smecheridecaracal

CONTACT


Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Spam Protection*Please enter the text from the image

Refresh Help
captcha
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

Gândeşte liber !!!

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

Traffic

TRAFIC TRIPUL - Directo Web

Totalul afișărilor de pagină