joi, 23 iunie 2011

TOV. GH. ANGHEL A RUPT PRIETENIA CU TOV. FLORIN IORDACHE ...


               Cu câteva zile în urmă Tovarăşul prim Gh. Anghel a pus punct strânsei prietenii pe care o avea cu deputatul Florin Iordache datorită neînţelegerilor pe plan politic, care în ultimul timp începuseră să se accentueze şi mai mult, conform spuselor unor prieteni apropiaţii ai tovarăşilor.
Răcirea relaţiei dintre cei doi a plecat de la opţiunea tovarăşului Gh. Anghel de a-l susţine la alegerile locale pentru primărie din 2012, pe  notarul public sau coruptul Şerban Cernat unde şi-a exprimat dorinţa de a fi lângă el trup şi suflet pentru a-i lăsa moştenira sa, "conacul" şi pe cei 300 de spartani care îl slujesc şi muncesc pe rupte.O altă problemă care a atins punctul culminant al ruperii relaţiei dintre cei doi fost aceea ca tov. Florin Iordache nu a acceptat să i se "bage pumnul în gură" de către tov. prim Gh Anghel, obligându-l pe depuatat să treacă odată cu el în barca traseiştilor politici de la UNPR, ba mai mult ajugând la şantaj politic şi ameninţări cu privire la deconspirarea afacerilor ilegale pe care le desfăşoară împreună de ani buni fără ca nimeni să nu ia nici o măsură.
Paranoia şi atitudinea de om nebun de care a început să fie cuprins tov. prim Gh. Anghel i-a şocat pe toţi apropiaţii lui (pupincuriştii), lăsându-l aproape singur pe "marginea prăpastiei", să-şi facă legea singur iar acolo unde constată că ar avea ceva nelămuriri să apeleze cu încredere la sfaturile de bună credinţă ale micului tovarăş Şerban Cernat care i-a cam rămas singurul "prieten" de nădejde în aceste momente grele şi insuportabile.

Aşa că fraţi caracaleni staţi fără griji în privinţa viitorului primar al nostru pentru ca faraonul Gh. Anghel nu va mai candida să ne fure voturile, el mergând cu încredere pe mâna coruptului şi incapabilului notar public tov. Şerban Cernat.

11 comentarii:

  1. PAI UN PROST MAI MARE CA SERBAN CERNAT ASTA NICI NU GASEA.CINE DRACU IL ALEGE PE MAIMUTOIUL ASTA ANALFABET DE CERNAT CAND TOATA LUMEA STIE DIN CE FAMILIE DE NENOROCITI FACE PARTE . MA-SA L-A FACUT NOTAR PE BANI PT CA NU TRECEA NICI CLASELE DE PROST CE ERA ,IAR TAC;SO BAGA OAMENII NEVINOVATI IN PUSCARIE DACA NU VROIAU SA SE FACA COMUNISTI. NISTE SCURSURI ALE SOCIETATII BAGATI IN FATA DE ALTII DOAR CA SA JEFUIASCA IN VOIE .DACA SI ASTA AJUNGE SA AIBA PRETENTII DE PRIMAR ATUNCI TREBUIE SA NE MUTAM DIN ACEST ORAS SI SA RAMANA IDIOTUL ASTA SI CU ANGHEL SEF PESTE TIGANII PE CARE VOR SA-I CUMPERE .RUSINE SA-TI FIE ANGHELE DACA VREI SA NENOROCESTI ORASUL CU ASEMENEA SCURSURI SI ANALFABETI .

    RăspundețiȘtergere
  2. ba nu sunteti seriosi sunteti bulangi ca cenzurati nu este nici o diferenta intre voi si accidentul asta istoric al caracalului anghel.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ii recomand tov.prim ANGHEL sa zideasca usa dintre el si Dragan daca vrea sa mai aiba credibilitate. dragan i-a stricat tot prestigiu ,singurul prieten pe care l-a avut a fost raposatul OLTEANU ,care in decembrie 1989 a avut curajul sa duca echipa de maciucari sa-i bata pe revolutionarii din Timisoara. Dragan n-are curaj nici sa mai iese din barlog, se face ca nici nu stie ce dezastru a facut din piata orasului!

    RăspundețiȘtergere
  4. asta-i buna ! serban cernat candidat la primarie ! este ca si cum ai pune un cioban sa piloteze avioane . pai asta nu este in stare sa -si conduca familia si sa o tina in frau pe nevasta-sa , dar sa conduca un oras .daca cu asta iese anghel sa-l sustina ,atunci stam linistiti , scapam usor de el . nu-l alege nici dracu pe prostovanul asta cu fata de homo , poate doar cativa tigani de pe carpati .

    RăspundețiȘtergere
  5. il votam pe cernat sau pe oricare, numai PSDoi NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

    RăspundețiȘtergere
  6. pnl-ul la caracal este condus din umbra de anghel , mucosul asta de cernat este doar un pres , o marioneta de care se folosesc toti pentru a pune mana in continuare pe oras .caracalenii vor afla si nu se vor lasa pacaliti de acest joc murdar .nu-l voteaza nimeni pe acest personaj controversat serban cernat ,mai ales ca este folosit de interlopii si camatarii orasului sa le faca actele pt a nenorocii oamenii, a-i lasa fara case si terenuri . dovezile vor iesi la iveala in campania electorala , veti vedea. pacat de acest partid , pnl .......la caracal au ramas doar scursurile enumerate de cel de mai sus, oamenii de calitate au plecat sau nu se mai implica de cand au simtit ca sunt folositi de anghel prin intermediul celor din conducerea judeteana a pnl ... este trist sa vezi in pnl jigodii ca cernat si dorela tiganca ,oameni fara coloana vertebrala si care fac de ras acest partid ...

    RăspundețiȘtergere
  7. pnl la ora actuala este format din niste oameni din patura de jos a orasului, someri, smecherasi de cartier care io trag la buci lui cernat si lui grozia si cam atat in rest nimic. singuri care au mai ramas si care au un statut onorabil sunt batagui, chitu, doamna encescu, si cam atat. mariana nitu tarfa partidului, cernat, grozia si nicolae ninel- amantii care se joaca dea politica, neagoe-spaga,dorela -tiganca, etc

    RăspundețiȘtergere
  8. Cand o sa vina Cernat primar o sa faceti poteca pe la el,oricum nu o sa va bage in seama pe niciunul

    RăspundețiȘtergere
  9. Bai concetateni! Daca macar a-ti banui cati bani isi baga in buzunare zilnic,Dragan cu taxatorii lui,nu v-ar mai interesa postul de primar. Ascultati la mine,nu este taran cu marfa in piata sa nu fie talharit stradal de catre hotii astea! spun stradal deoarece in piata nu au loc decat tiganii carora ,in scimbul spagii ,dragan le-a dat cele mai bune tarabe... sa stie si anghel! CETATENI,CAND TRECETI PRIN PIATA CARACAL,SA STITI UN LUCRU, ORICARE DINTRE COMERCIANTI CARE ARE IN POSESIE MAI MULT DECAT O SINGURA TARABA,I-A DAT SPAGA LUI DRAGAN!!! DE-ASTA A OCUPAT ALEILE DIN JURUL PIETII, SA NU FIE NICIODATA O SITUATIE CLARA A BANILOR PUBLICI!

    RăspundețiȘtergere
  10. Doamne,te rog iarta-i pacatele lui nea Gigi Donciu si ai grija de el acolo,in rai! A fost,intr-adevar,un om adevarat,un ,,SMECHER DE CARACAL,, . Sa-i fie tarana usoara! ,,Prietenul lui dragan,,

    RăspundețiȘtergere
  11. daca si serban cernat are pretentii de primar ,de ce ne miram ca orasul asta merge asa prost ? toti analfabetii si prostovanii ca asta vor sa fie primari . oare in tot orasul asta nu se gaseste un tanar capabil si destept pe care sa-l promoveze un partid ,indiferent care, si sa ne salveze orasul ? ....dar de obicei oamenii capabili stau deoparte , nu se implica in politica asta murdara si de cumetrie de aici de la noi .....

    RăspundețiȘtergere

id messenger

smecheridecaracal

CONTACT


Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Spam Protection*Please enter the text from the image

Refresh Help
captcha
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

Gândeşte liber !!!

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

Traffic

TRAFIC TRIPUL - Directo Web

Totalul afișărilor de pagină