marți, 22 noiembrie 2011

TOV. GHEORGHE ANGHEL ACUZA CARACALENII!


Primarul dă vina pe locuitori

Gheorghe Anghel, edilul localităţii, s-a întors împotriva celor care-l ţin în funcţie de peste 20 de ani. Acesta îi acuză pe locuitori că nu au simţ civic, că nu-şi achită datoriile, şi că suferă acum de frig din cauza nepăsării.

„Nu avem căldură pentru că localitatea are o datorie către Gaz de France de 45 miliarde lei, şi societatea nu vrea să dea drumul la gaze până nu achităm această sumă. Demersul pentru a obţine fonduri de la Guvern am făcut încă din luna iunie, şi sperăm ca în câteva zile să se rezolve această problemă, după rectificarea care s-a făcut la nivelul Guvernului. Oamenii n-au înţeles nici până acum că trebuie să-şi achite obligaţiile către serviciile primite. Degeaba pun copiii în faţă, pentru că părinţii lor, profesorii lor, care şi ei au datorii faţă de furnizorul de agent termic, şi invocă o serie întreagă de motive, că au bani puţini, îi înţeleg, dar nu trebuie să căutăm vinovaţi, pentru că vinovaţi suntem cu toţii. Şi eu, ca primar, stau în aceleaşi condiţii ca orice alt cetăţean, pentru că eu nu am centrală de apartament. Trebuie să avem un simţ civic mai dezvoltat, şi când avem pretenţii să ne gândim ce contribuţie am avut faţă de comunitate. Şi directorii de şcoli, care sunt puşi politic, trebuiau să fie alături de mine, să facă demersuri pentru a avea căldură. Populaţia are datorii de 86 de miliarde către IGO, Primăria Caracal nu are nicio datorie către această societate”, a declarat Anghel reporterilor de la GAZETA NOUA.

La fel ca şi în anii precedenţi tovarăsul Gh. Anghel nu face nimic altceva decât să-şi respecte tradiţia de a pacălii caracalenii zi de zi, fără a se gândi ca sute de familii din mun. Caracal degeră de frig în popriile locuinţe iar elevii şi profesorii nu isi mai pot desfăşura activităţile din cauza temperaturilor scăzute din clasă, temperaturi care nu depăşec 10-11 °C. 
Şi uite aşa a mai trecut un an bogat în promisiuni, minciuni şi batjocoră din partea lui Anghel şi a acoliţilor lui faţă de noi caracalenii, mereu creduli şi optimişti. În prezent preocuparea lui Anghel nu este problema lipsei de căldură din apartamentele noastre ci campania electorală din 2012 pentru care se pregăteşte încă de anul trecut cu speranţa ca va mai câştiga un mandat de prim secretar.

"Vrabia mălai visează"


37 de comentarii:

  1. Cum sa faci fata numai cu caloriferul sau aerul conditionat pe caldura cin este foarte frig afara ?
    Cum sa inlaturi inceputul formarii de mucegai din locuinta?
    Cum sa iti bagi centrala si gaze daca nu sti sigur ca iti poti cumpara locuinta ANL?

    Este maiieftin sa te incalzesti cu curent decit in centralizat ?

    Copii rezista la frigul din case?

    De ce nu se iau masuri pentru incasarea creantelor ?

    Cum pot sa fie atit de nepasatori la lipsa de caldura din locuinte ?

    CE FAC DOMNII SI DOAMENLE CONSILIERI LOCALI??????

    RăspundețiȘtergere
  2. Primarul "care este" sa ne spuna si noua in ce conditii sta in primarie ? Are caldura?

    RăspundețiȘtergere
  3. SCLAV LA IGO SI CARACALEAN PACALIT24 noiembrie 2011 la 21:07

    lipsa de responsabilitate si dispret din partea unui ticalos care in loc sa se ocupe de problemele acestei urbe se ocupa cu minciunile, diversiunea si sa bage pumnul in gura celor care au curajul sa povesteasca despre aberatiile si batjocora unei administratii care de 15 ani conduce acest oras in dispretul cetateanului si mintind cetateanul.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cu cine sa mai castige primarul Anghel alegerile? cu oameni ca Dragan si clica lui? stie Anghel ca multi nevoiasi i-au cerut cate o taraba in piata agroalimentara si nu le-a dat fara spaga? stie primarul ca in jurul pietii ,acolo unde se monteaza acoperisurile alea de tot rasul s-au impartit tarabe numai in schimbul unor atentii date lui Dragan? L-a intrebat vreodata Anghel pe Dragan cum de s-a nimerit ca in zona centrala,in fata biroului lui sa aiba la rand,cate 3-4 tarabe,toti posesori de masini de mii de euro? Stie Anghel ca sunt tarabe in piata agroalimentara,unde nu se percepe taxa zilnica,ci lunar,bani ce merg direct in buzunarul lui dragan? Stie Anghel ca,cat e ziua de mare ,de teama sa nu deranjeze pe careva care i-a dat spaga nu iese nici in piata nici pe Mieilor,vine dimineata la ora 6 cand nu este nimeni in piata? ACUM,CAND NU ESTE CAMPANIE ELECTORALA,DOMNULE PRIMAR,COBORATI IN PIATA DIMINEATA LA ORA 6 IMPREUNA CU DRAGAN,SA VEDETI PE CE NE IAU ASTEA BANI ZILNIC,SA VEDETI CE PIATA NE-ATI FACUT,ASA CUM NE-ATI PROMIS IN CAMPANIA ELECTORALA CE-A TRECUT. SI VA ROG,ATENTIE,SA NU DEPASITI LINIA CONTINUA TRASATA DE CONSILIERUL DVS.CA RISCATI SA VA LOVITI LA CAP DE VREUN ACOPERIS MONTAT ACOLO PRIN BUNAVOINTA LUI DRAGAN...EL,CHIAR DACA ESTE MAI INALT,N-ARE CU CE SA LOVEASCA ACOPERISUL...

    RăspundețiȘtergere
  5. Domnule primar ,asa e draganda mese numai pe bani eu amluat suc dela tigani din piata si mi sa inbolnavit baiatul .sotul meu a vrut sa aduca gardala ei daril omorau tigani.nuavem loc sa dam marfa jos din masina demese cu hainele lor sil injura lumea de trecepe strada si pe dumneta te injura lunea

    RăspundețiȘtergere
  6. ai dreptate sefule! de departe,dragan asta ocupa primul loc la hotie in top 300 din primaria caracal! in afara de cusetele de la mese facturate lunar ,mai taie cuiva factura la taxa zilnica pe tarabe? de aceea va lasa pe strada cu tarabele,sa fie haos,sa-si poata fura zilnic din banii luati de la comercianti.doar nu si-au luat masini scumpe si vile dintr-un salariu de bugetar de 5-6 milioane! ar trebui trasi la raspundere de autoritati si consilierii locali care n-au luat niciodata atitudine cu toate ca stiu prea bine cine inhata banii publici,zilnic... asta e cu dragan,ai dreptate,sa traiesti!

    RăspundețiȘtergere
  7. dom primar,mai multi bani ajungeau la buget pe vremea lui Lungu sau a lui Balan,prin anii 60.Dar aia nu bagau vastul...

    RăspundețiȘtergere
  8. DOM" PRIMAR,DUMITRU ASTA E NEBUN! A PUS IN FATA IARMAROCULUI NISTE CIORI CARE VAND INCALTAMINTE SECOND-HAND PE JOS,PE TROTUAR ,SA VENITI SA-I VEDETI,O SA CREDETI CA A FACUT CISMARIE ACOLO NEA" TOMA LASCU... DE,ATAT IL DUCE PE EL CAPU"

    RăspundețiȘtergere
  9. domn` primar,credeti ca vechii primari ai orasului LIICEANU,ILIE,GUTA,FUGACIU,ar fi numit vreodata sef la ,,PIETE SI OBOARE" unul ca Dragan? ma indoiesc...Schimbati-l domnule,asta nu v-ajuta cu nimic,dinpotriva,va face mai mult rau! Singurii care spun ca nu ia spaga sunt cei din fata barlogului lui,tocmai cei care i-au dat si care profita...Majoritatea comerciantilor sunt scarbiti de el dar prefera sa taca,le este teama,dar pe la colturi vorbesc toti cu clientii despre hotiile lui si-l asociaza cu dvs.,cu totii spun ca stiti ce face dar nu vreti sa luati nici o masura .CE TINETI LA EL ATAT DE MULT? NICI MACAR N-A FOST CU BATA LA TIMISOARA!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. tov. prim, NU TE DERANJEAZA DERAPAJELE DE LA DEMOCRATIE ALE LUI DRAGAN ? PIATA ESTE OGLINDA EDILILOR LOCALI,CE NAIBA,NU VEDETI CUM ARATA? PESTE TOT,IN TARA,S-AU DEMOLAT CONSTRUCTIILE FARA AUTORIZATIE IAR DVS.APROBATI TACIT INCOMPETENTA LUI DRAGAN. SUB PRETEXTUL CA-I LASATI PE CEI SARACI SA-SI CASTIGE BUCATA DE PAINE, -ACCEPTATI TACIT CA DRAGAN SI TAXATORII SA-SI BURDUSEASCA BUZUNARELE CU BANI PUBLICI... Incapatanarea asta de a nu va debarasa de astfel de hotomani va duce la sfarsitul carierei dvs. politice! DVS.VA PLACE CUM ARATA IN FATA PIETII, LA ARTEZIANA,SAU CUM ARATA CORTURILE ALEA IN FATA BARLOGULUI LUI DRAGAN,SAU CUM ARATA STRADUTA UNDE SE VAND PASARI? - AU DREPTATE TOTI CEI CE POSTEAZA COMENTARII DESPRE DRAGAN PE ACEST BLOG.- LA NOI CETATENII,NOI TRECATORII,LA COPIII SI NEPOTII NOSTRI CARE MERG SPRE SAU DINSPRE SCOALA SI FAC SALOM DE LA ARTEZIANA PANA LA SCOALA NR.2 VA GANDITI? STITI CA ATAT DRAGAN CAT SI DVS.SI CONSILIERII LOCALI SUNTETI INJURATI DE TRECATORI ORI DE CATE ORI MASINILE CU MARFA INCEARCA SA FACA MANEVRE IN FATA ,,LA NICA,,? DRAGAN A SPART PERETELE LANGA BARLOGUL LUI SI L-A BAGAT ACOLO,CONTRACOST DESIGUR,PE CEL CU ,,AMADEUS,,CU TOATE CA ACESTA ARE MAI MULTE MAGAZINE IN PIATA,IAR PE TANARUL CARE ADUCE PESTE L-A URCAT LA ETAJ. CATEVA MAICUTE,SI ELE NEMULTUMITE,VAND ICONITE PE O MASUTA IAR LANGA ELE NISTE TIGANI HIDOSI CARE VAND O BRAGA IMPUTITA SE LAFAIE DE-O PARTE SI DE ALTA A STRAZII.LANGA ARTEZIANA TIGANUSUL SARAC CARE VINDE INELE SI CEASURI VECHI,EL N-ARE BANI DE SPAGA,ESTE BLOCAT DE CELE 3-4 TARABE PE CARE SE LAFAIE UNUL NELU,VECIN LA TARA CU FOSTA DVS.SECRETARA. EL NU PLATESTE TARABELE,IN SCHIMB II SPUNE LUI DRAGAN TOT CE MISCA.PUTIN MAI IN FATA,IN DREAPTA,IN FATA LUI EMILIA,IN MIJLOCUL STRAZII A PUS DRAGAN UN CIOROI CARE VINDE LUMANARI SI CIORAPI,ASTA E TARABA CU PRICINA,NU POT INTRA CU MASINA DIN CAUZA GAROIULUI. DE CATE ORI TREC CU MASINA IL INJUR PE DRAGAN NUMAI DE MORTII MASII,PARCA AR FI STRADA LUI MASA...SUITI-I DOMNE CU TARABELE PE TROTUARESA AVEM LOC SA CIRCULAM,DACA E DOMENIU PUBLIC DE CE-L BLOCHEAZA DRAGAN,SA IA TARABA GAROIULUI CU LUMANARI SI SA T-O PUNA DUMITALE IN FATA PRIMARIEI CA E TOT DOMENIU PUBLIC.ASTA E ,REVIN MAINE,POIMAINE.....

    RăspundețiȘtergere
  11. anghele,l-am vazut pe dragane,dragane,arata la fata mai bolnav decat tine,nu-ti ajung 22 de ani de supt,ca dracu,caracalul are 473 de ani,mai batran ca tine cu fix 451 de ani,adica de cand este orasul pomenit in hristoave daca ar fi stat fiecare primar cat tine,s-ar fi perindat pe aici 20 de primari si jumatate... doamne,suntem batuti cu cariciu-n cap! daca mai furi odata alegerile,imi fac harakiri in iarmarocul lui dumitra !!! - sa moara dumitra-n barlog daca nu-mi fac asta,sa se duca vestea ca de popa tuns!?

    RăspundețiȘtergere
  12. de ce vorbiti voi de dl. DRAGAN? A FOST, ESTE SI VA RAMANE UN OM CINSTIT.Niciodata nu a luat spaga mai multa decat subalternii sai, el impartind-o fareste cu jagardelele lui.

    RăspundețiȘtergere
  13. s-au ingrasat pe bani publici nemernicii astea ,il tin pe anghel de fatada si ei fura de rup,a facut dragan o burta,burta ba,l-am vazut alergand {asa crede el} prin parc cu anghel si m-am speriat: AM CREZUT CA ANGHEL ALEARGA CU STINGACIU...

    RăspundețiȘtergere
  14. frate,Stangaciu asta a fost sef la sera,era foarte gras dar exemplar de cinstit! Cu Anghel,treaca-mearga,ar fi alergat,ca era cardiac la fel ca el,dar cu hotomanul asta de dragan,niciodata...

    RăspundețiȘtergere
  15. EU STIU DE CE ALEARGA ASTEA: SA SE INCALZEASCA,BA, N-A ZIS ANGHEL CA NU SI-A BAGAT CENTRALA,SA PARA AMARAT,ASEMENEA NOUA,IAR PASTALALT,PE HOTOMANUL ASTA-L CRED CA N-ARE LOVELE DE CENTRALA,A DAT PUTINI BANI PE VILA LUI COTET IAR RESTUL,GROSUL,I-A SCHIMBAT IN VALUTA SI I-A DAT IN ITALIA CARABINIERILOR SA-L ELIBEREZE PE FIUSO DIN PUSCARIE! ASTA E,SA STIE TOATA TARA!!! {ce-a fost la Timisoara}.

    RăspundețiȘtergere
  16. nenorociti de demnitari ai caracalului,au dreptate astea ,anghel a creat conditii tiganilor din piata le-a dat locuinta in sediul bibliotecii orasului fara chirie,spatiu pe care l-au umplut de mizerie,iar pe comerciantii care platesc zilnic taxe ii tine ca pe niste vite,din banii lor ii plateste pe tigani sa-l voteze! de ce nu vi anghele in piata sa vezi cum ii tine dragan pe astea ,asa te intereseaza de cei care din banii lor esti platit? unde-s banii care se strang zilnic,ce faceti cu ei? sunteti 5 taxatori ,cu dragan 6,cu 4-5 maturarese,2-3 la w.c.-ul pietii ,cati ii mancati pe astea,asta le este multumirea,dragane, tu si anghel aveti caldura la servici? de ce-i tineti in saivanele alea ca pe animale,sub cerul liber? de ce va bateti joc de comerciantii astea,credeti ca nu vi se va intoarce? DUMNEZEU SA VA BATA,CARMUITORI NENOROCITI CARE SUNTETI VOI!!!

    RăspundețiȘtergere
  17. DOM PRIMAR,NOI,PIETARII,VA RUGAM SA DATI SFOARA-N TARA S-O ADUCETI INAPOI PE PAMELA LUI DUMITRU CA DE CAND A PLECAT E FOARTE NERVOS,ISI VARSA FOCUL PE TAXATORI IAR ASTEA PE NOI,NE-AU JUPUIT DE TOT,NICI NU MAI AVEM EPIDERMA,CAND PLOUA NE UDA DIRECT PE DERMA SI NE ESTE FRIG, TREMURAM CA SI CAINII LA INJECTIE. VEDETI CE PAMELA II ADUCETI,SA NU GRESITI S-O ADUCETI PE PAMELA ANDERSON ,CA ATUNCI,CHIAR CA NE-AM DAT DRACULUI,SE-NCHIDE DUMITRU IN BARLOG PE DINAUNTRU SI VAI,VA TREBUI SA SPARGETI PERETELE DINTRE W.C.-UL PIETII SI BARLOGUL LUI SA-L SCOATETI,NU IESE EL ASA DIN BARLOG,DAR SA-L MAI SUPARATI SI DVS.

    RăspundețiȘtergere
  18. Iar ati intrerupt caldura ????????

    Domnii consilieri cu ce se ocupa?????????

    RăspundețiȘtergere
  19. anghele am trecut azi prin piata sa iau ceapa si iti spun ca vati facut de ras cu ce face dragan cu taxatorii si mia zis o femeie ca dragan a pus 2 corturi in fata pietiica sa vi dumneata sa nu te ploua sa ne spui noua ca mai vrei 4 ani si ca ne dai malai si ulei daca te votam ca data trecuta cand ne-ai datfaina si creca a mintit aia ca n-ai venit dar cand vi sa neanunti pe seltron cum ne-ai anuntat ca n-am platit facturile si deaia nu ne dai caldura ca va injura toti prin piata am auzit eu pe doi bosorogi care ziceau ca dragan si-a luat vila si daia n-ai bani la buget si ca dragan e bolnav rau ca deaia nu se vede paicea si zace in barlogul lui. NOTA: IMI CER SCUZE PENTRU GRESELI DAR DE,ASTA TI-E ELECTORATUL!

    RăspundețiȘtergere
  20. BA,DEPENDENTULE DE PUTERE,MAI LASA DRACU SI PE ALTUL,NE-AM SATURAT DRACU DE TINE,TU NU VEZI CA NU MAI POTI? CE DRACU,TE-AI INVATAT ASA, SA FURI ALEGERILE,STAI IN PRIMARIE CA MOMAIA,NU FACI NIMIC PENTRU ORASUL NOSTRU,STATI DE 20 DE ANI TU CU CLOACA TA DE HOTI ,V-ATI PRICOPSIT VOI SI COPIII VOSTRI,N-AI ADUS UN INVESTITOR ,NU NE DAI CALDURA,IN PRIMARIE N-AU LOC DECAT VOI CU COPIII VOSTRI,NU TI-E RUSINE DE LOCUITORII ORASULUI CA I-AIANGAJAT IN PRIMARIE PE TOTI HOTII CARE TE RIDICA-N SLAVI ,LE-AI ANGAJAT SI NEVESTELE SI COPIII SI NEPOTII,ALTII COMPETENTI N-AU LOC IN ORASUL LOR DE VOI ,CEI CARE LUCREAZA-N PRIMARIE AU NEVESTELE SI COPIII LA FISC,SAU INVERS, FEMEILE CU COPII SI NEPOTII CARE LUCREAZA-N PRIMARIE AU BARBATII {HOTII ASTEA},IN PIATA,II TI PE FUNCTII DE 20 DE ANI,ALTII N-AU LOC,VOI SUNTETI CEI MAI BUNI,NENOROCITILOR,DAR SE TERMINA CU VOI LA ANUL,MACIUCARILOR!!!

    RăspundețiȘtergere
  21. domnule primar,de ce nu-i dati dispozitie lui dragan sa vina sa taxeze si el impreuna cu taxatorii si sa le dea oamenilor facturi zilnic,nu bonuri fara valoare,el cine se crede,toti sefii de piata de pana la el veneau la taxat,de ce-i este rusine sa dea ochii cu comerciantii,v-ati pus intrebarea asta? el poate vine si va minte,dar sa stiti ca in piata toata lumea vorbeste despre el si despre taxatori. astazi ,am decis sa va anunt ca din cauza ca el a pus o taraba in strada,peste drum de dl. dinca politaiul,va injurau soferii care veneau cu masinile si trecatoriide pe strada,si pe dvs. si pe el,la carciuma la nica la fel,in fata pietii se strang pensionarii si va injura si ei,spun ca asta cu dvs. ati umplut piata de tigani si cumpara produse la pret dublu fata de slatina,pe strada toti vorbesc urat de dvs. si tare,nu le mai pasa,ca in decembrie 1989 inainte de caderea lui ceausescu. eu vand in piata si va spun sa faceti ceva cu dragan asta ,altfel nu va mai voteaza nimeni,tot ce se scrie aici e adevarul gol-golut.

    RăspundețiȘtergere
  22. TOV. PRIM,STIATI CA PATRU DINTRE TAXATORII LUI DRAGAN SUNT FILMATI IN PIATA DE LEGUME SI LA TARABELE DIN FATA LA NICA CAND IAU BANII DE LA COMERCIANTI ,RAD CU EI SE INTORC SI PLEACA FARA SA LE DEA BONURI? ATI VREA SA LE VEDETI? SA VA CONVINGETI DE SPAGARII ASTEA!

    RăspundețiȘtergere
  23. primarul asta impreuna cu dragan au reusit sa faca din piata asta singurul bazar tiganesc din sudul tarii!BRAVO LOR,BRAVO COMUNISTILOR! {SI CONSILIERILOR !}.

    RăspundețiȘtergere
  24. TOV. PRIM, ACUM,INAINTE DE VENIREA NOULUI AN,NOI,ASTEA DE VINDEM PRIN PIATA,VA RUGAM DIN TOATE INIMILE NOASTRE SA-I FACETI ROST DE UN SAC MAI MARE LUI DRAGAN,SA NU FACA MULTE DRUMURI PANA LA VILA LUI COTET,SA LE CARE PE TOATE DEODATA. DEASEMENEA VA RUGAM, SA-L PUNETI PE MINCIOAGA S-O JUMULEASCA PE PAMELA ,DIN PARUL EI SA-I PUNA LUI DRAGAN BARBA SI MUSTATI SI SA-L TRIMITETI IN LAPONIA SA-L MANANCE RENII. SA STITI CA SUNTEM FOARTE SUPARATI PE STANCIU CONSILIERUL CA PRIN LINIILE TRASE DE EL NE-A INGUSTAT STRADA SI A MARIT TROTUARELE,NU CA DVS.,ATI MARIT STRAZILE SI ATI INGUSTAT TROTUARELE!

    RăspundețiȘtergere
  25. consilieri ai orasului, tacit,prin sustinerea lui anghel,acceptati subminarea bugetului local,acesta il tine pe dragan in functia de sef la piete si la randul sau,acesta si-a format gasca de hoti care taxeaza comerciantii in schimbul a niste bonuri fara valoare,neinregistrate niciunde.Ati ridicat mana si ati votat ,neintrebandu-va de ce spatiile comerciale de la subsolul pietii si cele de la etaj nu sunt folosite ca spatii comerciale ,ci ca magazii,magazii in care cei care le-au luat si spun ca i-au dat spaga lui dragan isi tin surplusul de marfa neinregistrata,ei vanzand pe tarabele din piata si din afara pietii.Prin tacerea dvs.,incurajati haosul si hotia,de ce niciunul dintre dvs. nu pune problema in consiliu {CARE CONSILIU?} ca tarabele sa fie facturate lunar, ca si cusetele acestora,astfel banii ar ajunge direct in primarie,nu ca pana acum,VIA DRAGAN... -- AS VREA SA CRED CA SUNTETI PROSTI,NU HOTI CA CEI CARE ADMINISTREAZA PIATA ORASULUI NOSTRU --

    RăspundețiȘtergere
  26. Aveti dreptate voi care scriti asta,astea de la piete si oboare sunt niste hoti nenorociti,primarul si consilierii locali se pregatesc de alegeri,nu-i intereseaza ca astea ii jupoaie pe pietari si-si baga banii la buzunare sub obladuirea lui dragan! Subofiterii de politie si jandarmii care-i insotesc stau la cafeneaua din piata cat e ziulica de mare,vorbesc despre orice,numai de hotiile de aici,nu!!! Patronul cafenelei este unul care-si zice ,,STRIGOIUL" ,prieten cu Dragan,doar are spatiul cafenelei SUBANCHIRIAT de catre acesta. Daca ai nevoie de vreun politist,acolo isi fac sectorul,acolo ii gasesti cu jandarmi cu tot.
    Si,tov. prim,ieri vorbeau acolo cu voce tare patru jandarmi,ii spuneau Strigoiuluica orasul nu este condus de dvs.,ci de Dragan si clica lui,ca ei ar deschide fortat usile la magazinele de la subsolul si nivelul de sus al pietii ca acolo,cu stirea lui Dragan,stau inchise si ascund marfa de contrabanda.Asa sa fie,Dragane,chiar,de ce stau inchise mereu si au geamurile acoperite sa nu se vada nimic de afara??? Sau alea nu te intereseaza,le-ai luat odata banii,nu-s ca tarabele sa le jupoi zilnic?
    Crezi,Dragane,ca daca nu iesi din barlog,facandu-te ca nu stii ce fac astea in fiecare zi,vei fi absolvit de vina? GRESIT,VECIN AL LUI ANGHEL,CARELE ESTI TU!!!

    RăspundețiȘtergere
  27. Exista o cale de a-l da jos pe Anghel si clica lui. Denunturi fara numar la DNA, referitoare la toate aspectele care vi se par nelegale in activitatea primariei, sau care stiti ca sant nelegale, plecand de la spaga care se colecteaza la piata sau la taximetristi, pana la asfaltul de 2 cm care s-a turnat pe strada Lotrului sau lucrarile de intretinere date pe bani multi catre diversi acoliti. Si, in mod cert, daca DNA-ul nu se oboseste pentru primele 10 sesizari, atunci o va face pentru urmatoarele 100.
    La modul asta o sa avem alegeri anticipate. Nu ca cine ar veni in locul lu' Anghel va face rahatu praf, ca ii trebuie 2-3 ani sa scoata la lumina matrapazlacurile astora, dar sper ca va disparea atitudinea asta de stapani ai primariei. Pana la urma, alesul nostru e in slujba noastra, nu e stapanul nostru.

    RăspundețiȘtergere
  28. MAI LASATI-L BA IN PACE PE DRAGAN,VA E NECAZ CA NU PUTETI FURA SI VOI? DE CE NU V-ATI FACUT TAXATORI ? EI AU STUDII, DE-AIA AU BANI,II DUCE CAPUL,NU CA VOI VANZATORI ,STATI SI TREMURATI. VOI CE-ATI VREA,SA PUNETI MARFA SI SA NU PLATITI? DE CE SUNTETI NEMULTUMITI,AM VAZUT CA V-A PUS ACOPERISURI NOI,IN TOATE PIETELE SUNT SAMSARI CARE DAU MARFA MAI SCUMP,V-A PUS BECULETE PRIN TOATA PIATA,CA IN NEW-YORK,SI VOI VRETI SA NU PLATITI? TIGANUL ALA CARE VINDE TELEFOANE ERA HOT DE BUZUNARE,CE FACE EL RAU? VA VINDE TELEFOANE MAI IEFTIN,CE-ATI VREA,SA FURE IAR DIN BUZUNARE? IN LOCUL LUI DRAGAN V-AS LUA CATE 500 DE MII LA ZI,NICI N-AI LOC SA TRECI PE STRADA DE VOI, VOI VEDETI CE FRUMOS A FACUT LA RAIONUL DE BRANZETURI? ESTE CAM MARE,ADEVARAT,DAR POATE VINE PRIN CARACAL JOHN WAYNE CU CIREADA DE VITE SI VREA SA LE MULGA,DE-AIA L-A FACUT ATAT DE MARE! VOI N-ATI VAZUT CA PE PARAU,IN AFARA PIETII MAI VAND BRANZA DECAT VREO 40-50 DE TARANCI,RESTUL AU INTRAT ACOLO,LA ,,RAIONUL DE LACTATE'',DRAGAN FACE TOTUL CU CAP,LE-A DAT UNORA CATE 3-4 TARABE LA RAND CA SA FIE O CONTINUITATE,CE, NU VA PLACE CUM SUNT ALINIATE TARABELE? LA W.C.-UL PIETII VA VAIETATI CA VA IA CATE UN LEU,UITE,CA SA NU VI SE MAI PARA MULT, MAI CACA O DATA, {VORBA LUI MEC},DUMNEZEU SA-L IERTE,EL NU-I FACEA MASAJ LUI BALAN,SEFUL DE PIATA DE ATUNCI,CUM II FACE PAMELA ASTUIA, LUI DRAGAN. PE ASTA IL DOARE SPATELE CA MANANCA DE LA EL DIN IARMAROC PRODUSE PE GRATIS,CU MULTE E-URI , O SA FACA , COCOASA, ASTA DACA NU-L COCOSEAZA PIETARII INAINTE. ASTA ESTE,NICI NU CONCEPEM IARMAROCUL ASTA FARA DRAGAN TOV. PRIM, AR FI EXACT CA O STANA FARA LUP...

    RăspundețiȘtergere
  29. NE POTI DA DOMNE UN SINGUR NUME DE-AL ASTURA CARE LUCREAZA IN ADMINISTRAREA PIETII CARE NU ARE VILA SI CONSOARTA CARE LUCREAZA IN PRIMARIE? LE MERGE TREABA CU ANGHEL PRIMAR, DE-AIA LA ALEGERI ALEARGA CA NEBUNII CU URNELE DE VOTURI IN CARCA,NENOROCITII DRACULUI!!!

    RăspundețiȘtergere
  30. Iti dau eu,frate,un exemplu,unul care lucreaza la administratia pietii iar consoarta lui nu lucreaza in primarie: LACE; el este administratoras in piata,prieten bun cu anghel si dragan,iar nevasta lui vinde petarde si tigari copiilor,in fata pietii.Daca termina clasa a IV a ,o angaja anghel la primarie,in birou cu fata lui dragan,la ,,STAREA CIVILA" .

    RăspundețiȘtergere
  31. ma voi credeti ca sunteti mai breji credeti ca daca pleaca anghel o sa vina altul mai bun

    RăspundețiȘtergere
  32. DA BA, NOI ASA CREDEM,DACA PLEACA ANGHEL O SA VINA ALTUL MAI BUN! ODATA VENIT ALTUL,VA VENI ALTUL MAI BUN SI-N LOCUL LUI DRAGAN, VOR VENI ALTI CONSILIERI MAI BUNI IN LOCUL ASTORA, ALTII MAI BUNI {SI MAI PUTINI} IN PRIMARIE, ALTUL MAI BUN LA SPITAL , VIN SI INVESTITORI,{ ALTII DECAT ASTEA INEXISTENTI}, O FI MAI BINE.... CE ZICI,NE RISCAM?

    ,,prietenul'' lu' Dragan ,

    RăspundețiȘtergere
  33. CONSILIERI AI MUNICIPIULUI CARACAL,TRCUTI PRIN TOATE PARTIDELE POLITICE,VOI CE SUNTETI GREI LA SFAT, MARI LA STAT, NOI,PIETARII,PROPUNEN TOV. PRIM SA VA DUCA PE TOTI ANUL ACESTA ,SA VA OPERATI DE CATARACTA. POATE,ATUNCI VETI TICLI UNDE SE DUC BANII LUATI DE LA NOI PE TAXA ZILNICA,BANI CARE DACA ERAU STRANSI CU CHIBZUINTA AVEAM SI NOI UN ACOPERIS DEASUPRA CAPULUI,BANII AJUNGEAU IN PRIMARIE NU IN BUZUNARELE TAXATORILOR,CA RAD AIA DIN PIATA LU' SUCA DE NOI,SI DE VOI, CICA NOI SUNTEM PROSTI,IAR VOI VA PREFACETI A FI ORBI...

    RăspundețiȘtergere
  34. cu siguranta vom alege un primar capabil care ne va scoate din mocirla

    RăspundețiȘtergere
  35. sa vina investitori care sa creeze locuri de munca....pacat de acest oras...ar putea deveni un centru economic in jud olt....dar....e jale!

    RăspundețiȘtergere
  36. Ce investitori, frate? Pai ala vine sa munceasca sa le dea spaga astora ce produce? Numai nebun la cap trebuie sa fie! Vine doar in conditiaa in vare onor primaria ii face cadou o pleasca, si apoi el imparte banii cu cine stie.

    RăspundețiȘtergere
  37. sa suga pula cu mamele lor toti care lasa com de rau de gheorghe anghel....si app sa va moara familile in pula la mine care ma injura pentru com ...fiti atenti ca se leaga blestemu:)))SA NU VA GASITI NEVESTELE ,MAMELE SI FICELE MOARTE DUPA PULA MEA....hahaha.

    RăspundețiȘtergere

id messenger

smecheridecaracal

CONTACT


Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Spam Protection*Please enter the text from the image

Refresh Help
captcha
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

Gândeşte liber !!!

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

Traffic

TRAFIC TRIPUL - Directo Web

Totalul afișărilor de pagină