sâmbătă, 17 decembrie 2011

COMUNISTUL GH. ANGHEL A ÎNTRERUPT FURNIZAREA CĂLDURII ÎN CARACAL ...


Suntem la mijlocul lunii decembrie si incă nu avem caldura în apartamente!....
Zgribuliti de frig, cu două căciuli pe cap şi cu vreo trei, patru perechi de izmene sperăm să ieşim din această iarna care de abia a început.
Ce ştim sigur, este faptul că am avut doar trei zile căldură după care s-a sistat furnizarea acesteia din cauza datoriilor pe care Primăria Caracal condusă de comunistul Anghel le are către companiile care furnizează gaze.
Gigacaloria a crescut cu peste 37 % intr-un singur an, ea ajungând să coste peste 350 de lei pentru persoanele fizice iar pentru firme peste 400 de lei, dar nu acest lucru ar împiedica Primăria Caracal să ne dea căldură.
Cetăţenii Caracaleni trebuie să ştie că priorităţile comunistului Anghel nu sunt furnizarea de căldura, apă caldă, infrastructură etc. ci alegerile din 2012 care se apropie parcă mai repede ca niciodată.
Tovarăşul are un singur scop: BANI PENTRU ALEGERI.!!!!!!
Măsurile de austeritate pe care le aplică cetăţenilor nu sunt altceva decât furturi în masă din buzunarele caracalenilor care parcă sunt mai săraci ca niciodată, dar în schimb avem : Locuti de muncă CIUCIU, investitori străini CIUCIU, proiecte europene CIUCIU, infrastructură CIUCIU, caldură şi apă caldă CIUCIU.

PRIMĂRIA CARACAL ESTE ÎN FALIMENT !

Fraţilor!!!! DE CE ÎL MAI ŢINEM PRIMAR? PENTRU CE?
"Mai bine de atât nu putem trăi şi mai prost de atât nu putem trăi!"


Acest comunist nu are sentimente, nu are regrete şi nu-l interesează de situţia în care am ajuns noi caracalenii, este un mercenar politic şi un parazit al societăţii care se dă drept conducător al nostru uitând că noi l-am trimis pe scaunul de primar pentru a ne reprezenta nicidecum a ne fura.

Paranoia de care este cuprins acest comunist a înlăturat de lângă el toţi oamenii competenţi care puteau face ceva pentru acest oraş si se putea evita astfel colapsul în care Caracalul a căzut de mai bine de 10 ani. S-a înconjurat de oameni incapabili, pupincurişti şi care îşi văd doar interesul lor.

Promovează lângă el oameni care nu au avut curajul să iasă în faţa lumii şi să-şi exprime opinia cu privire la soarta cetăţenilor, cum este cazul Preşedintelui PNL Caracal, notarul Costin Şerban, un aghiotant al său sau braţul lung al comunistului. Cernat sau  ''păpuşa gonflabilă'' a lui Anghel, este angajatul mamei sale, el comanda, el execută. Cum poti promova un om ca acesta? Un om lipsit de iniţiativă şi carismă nu are spirit de lider, nu a coordonat în viaţa sa o echipă, nu a avut şi nu are subalterni. Acest Cernat a urmărit la fel ca şi tătucul lui, comunistul Gh. Anghel, FURTUL BANULUI PUBLIC prin contractele cu Primăria Caracal făcute prin notariatul mamei sale. 

Caracaleni, acesta este un cerc în care nu intră mulţi, un cerc care ne face să credem că ei sunt cei mai buni şi trebuie aleşi, un cerc în care nu intri dacă nu eşti corupt sau nu furi, un cerc care parcă de 25 de ani ne prosteşte, ne manipulează şi ne goleşte buzunarele pentru un singur scop: SĂ TRĂIASCĂ BINE DOAR EI ŞI FAMILIILE LOR iar pentru tot răul care ni-l fac sunt decoraţi cu ordine cavalereşti!

VĂ VINE SĂ CREDEŢI?

54 de comentarii:

  1. Bine va face ! S-al alegeti in continuare ,sa ne fie bine ! N-avem noi caldura, dar avem strazile pline de gropi,au inflorit gunoaiele la intersectii,imbatandu-ne cu parfumul lor,investitorii ne coplesesc cu oferte de locuri de munca,specialistii primariei lucreaza in draci la proiecte europene fiind incurcati numai de densitatea prea mare din birouri si de cestile de cafea,scolile sunt ruine (cu exceptia unora,agreate,unde se spala miliarde).Si de parca n-am avea destui tineri pregatiti,seriosi,de buna calitate din partea locului,parca vad ca vom intra in istorie cu un prim secretar reales(dupa ce tovarasii si acolitii vor impartii o parte din agoniseala populatiei din cartierele saracite,in special in cel de baza ,TIGANIA.Vorba cuiva,SUNTEM URSITI LA STEAGUL LU' P.U.L.A GOALA !

    RăspundețiȘtergere
  2. FRATII MEI,CARACALENI,NICI NU MA POT ADRESA VOUA DE FRIG CE-MI ESTE,DAR REZIST CU EROISM ASA CUM O FACE SI IUBITUL NOSTRU PRIMAR,SARACUL,CICA NICI EL N-ARE CENTRALA,{ori n-are bani ,ori nu vrea Magnea sa-i puna},SI VA ADRESEZ INDEMNUL SA REZISTATI SI DVS.,SI CAND SIMTITI CA NU MAI PUTETI,INTRATI IN PRIMARIE CA TARE CALD MAI ESTE ACOLO,BUGETARII DE ACOLO NICI NU POARTA IZMENE DE CALD CE E, NU CA NOI,CATE DOUA PERECHI. HAI CA MI-E FRIG RAU, NE INTALNIM LA ALEGERI...

    RăspundețiȘtergere
  3. nenorocitii astea se pregatesc sa fure iar alegerile,si-am sa va spun, caracaleni de ce sunt convins de asta: la fel ca acum 4 ani, in perioada sarbatorilor,au aparut in fata iarmarocului lui dragan pe post de comercianti cinstiti , TOTI COPIII LUI LACE,VESTITUL LACE,A CARUI CASA A FOST PLINA CU CADOURI PENTRU TIGANII DE PE STR. CARPATI LA ALEGERILE TRECUTE , CADOURI OFERITE DE ACTUALUL PRIMAR. ATENTIE DECI,VREAU CA LA ANUL,DE SARBATORI,NOUL PRIMAR SA NE UREZE ,,LA MULTI ANI'' CHIAR DIN ACEST LOC,IAR PE ANGHEL SI DRAGAN II INVIT SA PRIVEASCA DE ACASA,DE DEASUPRA FRIZERIEI,ASA CU DRAG,CUM AU PRIVIT IN DECEMBRIE 1989 DUPA TRENUL PLIN CU MACIUCARI TRIMISI DE ANGHEL LA TIMISOARA!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt un fost profesor,pensionar,si am o nedumerire: Orasul este condus de acest Dragan si fata lui vitrega, cea care lucreaza la Primarie,asa cum vorbesc toti ? Am auzit azi ,in piata, ca Primaria s-a mutat langa Scoala de Asistente, in casa inginerului Cotet,asa este?

    RăspundețiȘtergere
  5. vrem schimbare!vom alege un PRIMAR

    RăspundețiȘtergere
  6. tov.prim,spagar ca dragane,dragane,n-am mai intalnit din anii facultatii! Cred ca un altul,mai hotoman , nu exista-n tot judetul,e unic,ca si iarmarocul pe care-l conduce...

    RăspundețiȘtergere
  7. Exista o cale de a-l da jos pe Anghel si clica lui. Denunturi fara numar la DNA, referitoare la toate aspectele care vi se par nelegale in activitatea primariei, sau care stiti ca sant nelegale, plecand de la spaga care se colecteaza la piata sau la taximetristi, pana la asfaltul de 2 cm care s-a turnat pe strada Lotrului sau lucrarile de intretinere date pe bani multi catre diversi acoliti. Si, in mod cert, daca DNA-ul nu se oboseste pentru primele 10 sesizari, atunci o va face pentru urmatoarele 100.
    La modul asta o sa avem alegeri anticipate. Nu ca cine ar veni in locul lu' Anghel va face rahatu praf, ca ii trebuie 2-3 ani sa scoata la lumina matrapazlacurile astora, dar sper ca va disparea atitudinea asta de stapani ai primariei. Pana la urma, alesul nostru e in slujba noastra, nu e stapanul nostru.

    RăspundețiȘtergere
  8. Daca va e asa antipatic Anghel si cu clica, de ce nu va adresati tuturor caracalenilor cu o petitie prin care sa fie demis? Cu ocazia asta cade si Dragan, si toti micimanii din jurul lui. Eu pot asigura cam 30-35 de semnaturi pe petitia aia. Cu destule semnaturi, vom avea anticipate...

    RăspundețiȘtergere
  9. DOMNILOR PRESEDINTI DE PARTIDE POLITICE DIN MUNICIPIUL CARACAL, MA ADRESEZ DUMNEAVOASTRA CU SPERANTA CA ,DACA CITITI ASTA, VETI SESIZA ORGANELE STATULUI COMPETENTE,SA STOPEZE FURTUL BANILOR PUBLICI LUATI DE LA COMERCIANTI ZILNIC,CARE CHIPURILE,REPREZINTA TAXA ZILNICA IN PIATA CARACAL,BANI CE AR TREBUI SA AJUNGA ZILNIC LA PRIMARIE,DAR CARE SUNT INJUMATATITI DE CATRE CEI CARE , CHIPURILE,NE TAXEAZA. NOI, COMERCIANTII,CREDEM CA ACESTE HOTII ALE TAXATORILOR SUNT ACOPERITE DE CATRE ACEST SEF AL LOR, DRAGAN,CARE SE FACE CA NU STIE DE ACEST LUCRU,DAR CARE NU ESTE VAZUT DE NOI PRIN PIATA DECAT DE VREO DOUA ORI PE AN. NOI, SUNTEM UN GRUP CARE DACA NE-AM DA NUMELE,SUNTEM FOARTE VULNERABILI IN FATA LOR,STIM CA LA ALEGERILE TRECUTE UN DOMN CARE AVEA O TARABA IN FATA PIETII,SI-A SPUS OPINIA,RESPECTIV,CA NU-L VOTEAZA PE ANGHEL, IAR A DOUA ZI TARABA I-A FOST SPARTA,MARFA FURATA,IAR DE ATUNCI N-A MAI FOST VAZUT FACAND COMERT,DEGEABA S-A JUDECAT CU EI. ACESTA ESTE MOTIVUL PENTRU CARE NU NE DAM NUMELE,AJUTATI-NE DUMNEAVOASTRA,OPRITI ACEASTA HOTIE TOLERATA DE ANGHEL,BANII ACESTEA TREBUIE SA AJUNGA IN PRIMARIE, NU IN BUZUNARELE LOR. TARANII CINSTITI CARE VIN CU MARFA IN PIATA SUNT TAXATI LA SANGE DE NEMERNICII ASTEA IAR TIGANILOR NICI NU LE MAI IA TAXA,ACEST LUCRU FACANDU-I PE PRIMII SA DEA MARFA TIGANILOR SAMSARI LA PRETURI DE NIMIC,DESCURAJANDU-I SA MAI VINA CU MARFA IN PIATA CARACAL,LUCRU CE SE RASFRANGE ASUPRA CETATENILOR ORASULUI NOSTRU. DEASEMENEA ,SPUNETI-I PRIMARULUI SA NU SE FACA A NU CITI ACEST BLOG, SA-I ORDONE LUI DRAGAN SA VINA LA TAXA IMPREUNA CU TAXATORII,SA VADA CE SE INTAMPLA,SA FIE RASPUNZATOR DE ACESTE HOTII,SA LE IA EL TAXA ZILNICA DE FATA CU TOTI CELOR CE LE-A LUAT SPAGA, SA VEDEM CU TOTII CUM JUSTIFICA EL FAPTUL CA UNORA LI SE IA TAXA 10 LEI,IAR CELOR CINSTITI CARE INDRAZNESC SA LE CEARA FACTURA TAXATORILOR LI SE IA 20 LEI... VA RUGAM DIN SUFLET ,FACETI DVS. ACEST DEMERS ,VREM CA ACESTI HOTI SA PLATEASCA IN FATA LEGII! VA MULTUMIM,

    RăspundețiȘtergere
  10. DRAGANE,DRAGANE, DACA NU MAI IESE ANGHEL PRIMAR,NU MAI ESTI NICI TU DIRECTOR DE IARMAROC ,VOR PLANGE PIETARII DUPA TINE MAI CEVA CA NORD-COREENII DUPA KIM JONG II.

    RăspundețiȘtergere
  11. domne primar, vreau si eu sa ma puneti taxator in piata ,vreo doua zile mi-ajunge,mi-as lua un porc, o lada plina cu sticle de wisky,si mi-as trage partea 50 de milioane ca sa pot merge cu dumneata in primavara la Caciulata... va rog,decat doua zile !

    RăspundețiȘtergere
  12. frate anonim din 19 dec.-20;58 ,dupa dragan n-ar plange decat Pamela. Asemenea poporului nord-coreean,dupa anghel ar plange numai cloaca lui de tigani,copiii lui Lace tiganul,aia de i-a pus dragan acum de sarbatori,in fata iarmarocului sa le vanda caracalenilor petarde si tigari netimbrate. Sincer, daca-l mai votam inca odata pe anghel, suntem cu totii mai tampiti decat nord-coreenii!!!

    RăspundețiȘtergere
  13. dragane,da-le ma facturi la oameni,ar trebui sa te bata anghel numai cu geanta-n cap,ca femeia aia pe ala cu Masteratti,pe PETRE CRAETE.....

    RăspundețiȘtergere
  14. sunt tinerica,frumusica,te vreau,Dumitre,vreau sa te penetrez pana ies dracii din tine,hotomanule... ma numesc LEGEA si locuiesc in Bucuresti, sos. OLTENITEI 184, chiar in sediul DNA .

    RăspundețiȘtergere
  15. tinerico,frumusico, LEGEO, penetreaza-l unde vrei tu pe Dumitru dar intreaba-l pe primar daca-i fu bine la caldurica azi,prima zi cu ninsoare! Diferenta de temperatura dintre locul lui de munca,respectiv,PRIMARIA, si al nostru,al pietarilor, PIATA, este de peste 20 de grade. 20, frumoasa cifra,tot cam atat de cand ne este el primar...PIETARI, TRAIASCA ANGHEL, IN FRUNTE CU SECRETARUL SAU !!! {secretara i-a murit...}.

    RăspundețiȘtergere
  16. MERITA PENETRAT, DAR DIMINEATA! DUPA ORA 10 SUNT REBEGIT DE FRIG ,SI UD LEOARCA,N-AM ACOPERIS LA TARABA,NU-MI MAI ARDE DE FRIKI-FRIKI CU DUMITRU. POATE LA EL IN BARLOG ,DAR ACOLO STAU CU TEAMA ; DACA VINE CUMVA,PAMELA...?

    RăspundețiȘtergere
  17. SA VEDETI BA,CE FRUMOS AU FACUT ALTI PRIMARI IN ORASELE DIN JUD. OLT, NU CA IN CARACAL,LA NOI SINGURA SCHIMBARE SUNT GHIVECILE CU FLORI[?}ATARNATE DE IARMAROCUL LUI DUMITRU. EDILII NOSTRI PARCA N-AU CREIERUL MIC,CONSILIERII LOCALI SUNT MARIONETELE LUI ANGHEL,INTREG SISTEMUL LOCAL ESTE CORUPT... NEA' NICULE, RIDICA-TE DIN MORTI SA VEZI CE E LA CARACAL: ANGHEL E PE POST, ASA CUM L-AI LASAT,IN PRIMARIE LUCREAZA COPIII SI NEPOTII CELOR CE-AU FOST CU MACIUCILE LA TIMISOARA IN '89 SA TE APERE, TOTI LINGAII MATALE DE ATUNCI,SUNT LINGAI SI ACUM,BA MAI MULT, PUPA SI-N CUR, SI,ATENTIE: DACA-I VEDEA CE HOTI LUCREAZA LA PIATA,AI INTELEGE CE INSEAMNA ,, SUBMINARE". NEA' NICULE VREAU SA-TI SPUN CA ATUNCI CAND L-AI FACUT SUBALTERN PE POSTELNICU,AI FOST MULT MAI INSPIRAT DECAT ANGHEL CAND L-A PUS SEF PE DRAGAN LA ,,TARGURI SI OBOARE"

    RăspundețiȘtergere
  18. DRAGANE, AM TINUT CU TOT DINADINSUL SA MA FAC AUZIT SI ASTAZI INAINTE DE CRACIUN,SA STI CA INCA EXISTAM,NOI ,CEI PE CARE II FURATI ZILNIC,SA ITI SPUN CA ASTEPTAM CU NERABDARE ZIUA IN CARE VETI PLATI PENTRU HOTIILE VOASTRE IN FATA LEGII. TOV. PRIM, COBORATI, APOI URCATI IN PIATA,SA VEDETI IN CE CONDITII NE TINE ASTA AICI, COBORATI ACUM,ACUM,NEINTARZIAT, APOI,IN PRIMA SEDINTA CU CONSILIERII PE CARE-I PASTORITI,INTREBATI-I DACA LOR LE PLACE,INTREBATI-I DACA NU VOR MAI FI ALESI ,LE-AR PLACE O TARABA IN PIATA,TARABA DATA DE DRAGAN PE SPAGA? UNDE ANUME AR VREA,LANGA COPIII LUI LACE, SAU UNDE LE IA DRAGAN SPAGA,LANGA BARLOGUL LUI ? APOI,GANDITI-VA BINE,MAI MERITA ECHIPA ASTA INCA UN MANDAT? P.S. DUMITRE,FLORILE PE CARE LE-AI AGATAT DE IARMAROC , NU SE VAD DIN CAUZA ACOPERISURILOR FARA AUTORIZATIE, PENTRU CARE,BINEINTELES,AI LUAT SPAGI! AI BA, DE CE N-AI CURAJUL SA MAI IESI DIN BARLOG,LUMEA STIE ORICUM ,CE FACETI VOI?

    RăspundețiȘtergere
  19. Florine,multumim mult pentru urarea de Craciun! IA SA VEZI {SI SA CREZI} PESTE CE-AM DAT AZI,CAND AM VRUT SA VAD IN CE STADIU SE AFLA COM. DEVESELU CU SCUTUL ANTIRACHETA: SA VEZI CE ECOU ARE BLOGUL NOSTRU, ,,SMECHERI DE CARACAL'' , DRAGAN SI AI LUI SUNT VEDETE SI ACOLO, PE UN BLOG AL UNUI ANUME ZIARIST, CATALIN FIRCOIU, LA RUBRICA ,, SECTIILE DE POLITIE RURALA DIN JUDET SE MODERNIZEAZA'' . MA BUCUR MULT CA ACESTI OAMENI CARE SUNT FURATI ZILNIC DE ACESTI NENOROCITI SE TREZESC SI INCEP SA IA ATITUDINE,GRATIE ACESTUI BLOG!!!

    RăspundețiȘtergere
  20. stiu eu frate,de ce nu iese dragan din barlogul lui: SA NU-I SPARGA LU' FIICASA DE LA STAREA CIVILA,ULCIOARELE SI PAHARELE,CA EL E HOT, HOT DE CALCA-N STRACHINI... CE MAI CLAN S-A ACIUIT LANGA ANGHEL! ELENA,secretara, FIESA,sefa la starea civila,DUMITRU,sef la iarmaroace, FRATE,ASTEA SUNT TOTI DESTEPTI!!! DUMITRO, CAND N-O MAI FI ANGHEL PRIMAR, TE ,,UNG'' EU, TE FAC, {ai ghicit}, PARCALAB...

    RăspundețiȘtergere
  21. Vorbiti domne cu Anghel sa-i zica alia de la Starea Civila sa-l casatoreasca pe Dumitru cu d-na Nuta,sa faca unu mic,ca Stanciu,sa-i arunce chiftele cu prastia lu' tacsu. Daca asta mic invata carte,{ca d-na de la Starea Civila},il puneti sa ne traseze niste bastonase prin piata. AR FI UNICAT IN ISTORIA IARMAROCURILOR DOTATE CU ACOPERISURI CONTORSIONATE CU BURLANE CU TOT ,CONFECTIONATE DIN CIOLOFANE BATUTE-N CUIE SI INNODATE CU SARME CARE SUIERA CAND BATE VANTUL CA NU E FERESTRE LA TARABELE ALINIATE IN FORMA DE ,, I GREC ''SI DOTATE CU MAREATA INVENTIE A RAPOSATULUI FIZICIAN EDISSON,BECURI,CARE PALPAIE DECAT ATAT CAT SA VADA TAXATORII CAT ISI BAGA IN BUZUNARE . DUMITRE,NENOROCITULE,ASTA MERITI, SA-TI IA ANGHEL GEAMURILE DE LA BARLOG SI SA-TI PUNA CEOLOFANE BATUTE-N CUIE IAR LUMINA SA-TI TRAGA DE LA W.C.,DE LA PAMELA!

    RăspundețiȘtergere
  22. tov. prim, asa cum dvs. ati spus ca nu v-ati bagat centrala ca sa solidarizati cu cei nevoiasi, n-ar fi normal ca si lui dragan sa-i luati barlogul si sa-si dea singur o taraba pe spaga de la care sa-si trimita taxatorii sa-i aduca bani? asa ar fi normal,chiar daca taraba ar avea P+1,asa,CA VILA LUI COTET...

    RăspundețiȘtergere
  23. Dragane,au dreptate astea,prin comportamentul tau faci ca domnul primar sa nu mai castige alegerile. Du-te ba la puscarie si lasa-ne-n pace,noi astea din primarie ne-am dat dracu' daca nu mai iese domnul primar! Ia-ti intai un medical,apoi usuieste-te pe la tara sa-ti pierzi urma,tu nu vezi ca ai facut-o de oaie? Ce dracu' , e tot orasul cu ochii pe tine ,de cand ti-ai luat vila nu mai avem nici noi,bugetarii, liniste!!!

    RăspundețiȘtergere
  24. Domnule Primar,acum ma adresez si dvs. ,daca-mi permite-ti, de ce nu-l puneti pe ala care se ocupa de parcare, prajina aia de om, sa-i traga o chelfaneala lui Dragan,sa-l traga de loburile urechilor pana i le face de asin, Doamne iarta-ma!!!

    RăspundețiȘtergere
  25. Ca la noi in piata,la nimeni, pe oriunde vrei sa treci te lovesti ba de marfa,ba de masini,care cu dibacie isi fac loc pe ,,Mieilor'' sau pe aleea de jur-imprejurul pietii, tone de marfa care depasesc cu mult trotuarul si liniile trasate de Dragan, strachini,ciorapi,caciuli,bocanci,pulovere,cratite,telefoane,telecomenzi,fiare,sfoara, motoare, pantofi,fuste etc.,calci pe ele,nu le da nimeni la o parte,ba mai mult daca treci cu masina pe ,,mieilor'' te alegi si cu injuraturi, asta este panorama si calvarul trecatorilor care vrand-nevrand sant nevoiti sa suporte harababura asta gandita de Dragan si sustinuta tacit de catre Anghel,pentru ca numai in acest haos creat de ei ,cloaca asta de hoti isi umplu buzunarele! Neeliberandu-le facturi comerciantilor pentru ocuparea abuziva cu marfa a domeniului public,nu poate exista evidenta zilnica a banilor pe care-i aduna taxatorii si care trebuie sa ajunga zilnic in primarie. Asta este motivul pentru care Anghel si Dragan nu vor sa le faca o piata unde sa-si poata vinde civilizat,comerciantii,marfa! Asta este motivul, caracaleni,pentru care sunteti obligati sa credeti atunci cand traversati prin piata,ca va-ti intors in timp, ca sunteti intr-un iarmaroc in anul de gratie, 1504 . DRAGANE,PENTRU CA TOT ZICE LUMEA CA FAMILIA TA CONDUCE ORASUL ,MUTA-I BA PE AIA CARE VAND PORTOCALE SI PETARDE DIN FATA PIETII, PE PLATOUL DIN FATA PRIMARIEI, CE ,NU E TIGANIA VOASTRA? SI DU-TE DRACU' SI TU , IN SLATINA,IN BALS,IN CRAIOVA,IESI DRACU' IN LUME SI VEZI CE FRUMOS AU FACUT ALTII...

    RăspundețiȘtergere
  26. Ce nu va place,ba? In tara lu' Mobutu Se Seseko Al Jarif Al Jadah tot asa sunt asezate tarabele...

    RăspundețiȘtergere
  27. azi am fost la ,,taxe si impozite'' sa-mi platesc impozitul si,intr-un birou, de cine credeti ca vorbeau unu' cu una? chiar de tine,dragane,de faptele tale,sunt ingroziti ca anghel ar putea da gres la alegeri din cauza ta! era cat pe ce sa le zic; -nu va fie frica,el la anul pica...dar, le-am zambit si am plecat! va spun tuturor acum, LA ANUL incepe de POIMAINE , SE APROPIE CLIPA,DRAGANE,DRAGANE...

    RăspundețiȘtergere
  28. DUMITRE,TI-AM VAZUT AZI FEMEIA,PE DOAMNA GOE, ISI CUMPARA FLORI DIN IARMAROC,VREA S-O IERTI C-A FOST PLECAT{A},A SLABIT RAU,IN MOLDOVA E FOAME, FACETI REVELIONUL IMPREUNA? CHILOTI ROSII ARE,VEZI CUM SCOTI DRACII DIN MOLDOVEAN, TU ESTI MACIUCAR INNASCUT, SA NU NE FACI DE RAS ! AUZI, BA ? DUPA CE-I DAI BATAIE, A' LA' RUGINOASA , SA-L PLIMBI PUTIN PRIN DISNEYARMAROCUL TAU, DAR AI GRIJA SA NU-L MANANCE CAINII,IA NISTE PETARDE DE LA LACE, DAR CUM SPUSEI,FI ATENT SA NU-TI DAI FOC LA BARLOG...

    RăspundețiȘtergere
  29. cit platiti amaritilor pe zi lui dragan,o suta de mii de lei ? voi sinteti mai prosti ca el daca dati atit ca nu aveti conditi si voi sinteti vinovati ca taceti ca prosti si ei ia banii vostri si iau vile si masini. ducetiva peste angel si sa-i spuneticum ia bani dragan

    RăspundețiȘtergere
  30. pana unde vrea ahghel sa ajunga? cat vrea ,doamne, sa fie primar, nu-i ajung atatia ani, nu-l vede nimeni dintre ai lui sa-i spuna adevarul? de ce vrea sa mai conduca orasul cand nu face nimic pentru noi,caracalenii? voi,astea din clica lui,ce interese aveti? va bucurati ca aveti servicii,voi,copiii vostri si atat! ganditi-va si la restul populatiei orasului, cititi si voi blogul asta si vedeti ce fac astea ai lui,ce dracu',nu ramaneti in orasul asta si dupa alegeri? ce-o sa faceti atunci,fara anghel,dupa 20 de ani ? va spun eu: ORICE INVAT ARE SI DESVAT...

    RăspundețiȘtergere
  31. Nu trebuie sa va agitati atat nici in privinta lui Anghel, nici a celorlalti. La alegeri, se va face o intelegere, iar structurile de colectare a spagii existente, ori vor fi preluate in totalitate asa cum sant acum, ori se va face o intelegere prin care li se va cere o retagere amiabila (cel mai probabil), lasand niste locuri libere care vor trebui ocupate, nu-i asa?...

    RăspundețiȘtergere
  32. GATA, AU TRECUT SARBATORILE, AU PLECAT DE PE PLATOUL DIN FATA PIETII TOTI COMERCIANTII DE CULOARE CARE NE VINDEAU PETARDE SI TIGARI,PORTOCALE SI CIORAPI,AU RAMAS DECAT CEI PE CARE-I VEDEM ZI DE ZI, CEI CARE PLATESC IMPOZITE LA STAT . ERA NORMAL SA RAMANA , ALTFEL DE UNDE-AR AVEA ANGHEL BANI SA LE DEA CELOR DE CULOARE AJUTOARE SOCIALE SAU,DUPA CAZ,PACHETE LA ALEGERI? DE UNDE DACA NU DE LA EI AR FI AVUT DRAGAN BANI DE VILA,DE CONCEDII,DE MASINI? ORICUM,PRIMARULE ALES,ACESTI OAMENI SUNT JUPUITI DE ANI BUNI , GANDITI CU INIMA ,MERITAU UN ACOPERIS DEASUPRA CAPULUI? MERITAU SA NU MAI PLATEASCA LA W.C.-UL PIETII? MERITAU,EI,CEI CARE PLATESC TAXE SI IMPOZITE ,SA LE FACA NENOROCITUL DE DRAGAN ,CONCURENTA,SA- I ADUCA PE TIGANI CU MARFA IN FATA PIETII ,ACUM, CAND SA FACA SI EI,BIETII COMERCIANTI,UN BAN? CAND TRECETI PRIN PIATA,UITATI-VA LA FETELE LOR, SUNT OAMENI CARE AU AJUNS AICI DATORITA POLITICII DVS. FACUTA LA NIVEL DE ORAS,SUNT TINERI MAJORITATEA, MERITA OARE EI ASTA,STAU ZI LUMINA IN FRIG,INFOFOLITI,PLINI DE REUMATISM ,ASTEAPTA TAXATORII INTRBANDU-SE UNUL PE ALTUL CAT LE-O LUA ASTAZI, SI TU DRAGANE,NENOROCITULE,LE FACI CONCURENTA CU TIGANII DE SARBATORI? STI CEVA? MULTI DINTRE EI ,SUNT CU MULT MAI PREGATITI DECAT TINE,MULT MAI CINSTITI DECAT TINE,DAR AU AVUT NESANSA SA NU FIE VECINII LU' ANGHEL! DACA NU ERATI VECINI,SIGUR VINDEAI SI TU CHILOTI,DRAGANE,ACOLO UNDE AI LUCRAT TU ,LA ANVELOPE,S-A DESFINTAT,DECI TOT LA TARABE AJUNGEA-TI ,TU SI FIETA DE LA STAREA CIVILA,CA ACOLO,LA ANVELOPE,N-A VRUT ANGHEL SA VINA FIRMA ,,PIRELLI''.

    RăspundețiȘtergere
  33. DRAGANE,DE CE NU TE DUCI LA TAXAT IMPREUNA CU TAXATORII,TU NU ESTI PUS ACOLO SA VEGHEZI LA CINSTEA{SAU NECINSTEA}LOR? ANGHEL N-AR TREBUI SA VEGHEZE LA CINSTEA {SAU NECINSTEA}TA? SI-ASA NU FACETI NIMIC,ANGHEL A PUS BECULETE SI A FACUT LUMINA NUMAI IN FATA PRIMARIEI,IN RESTUL ORASULUI SI IN PIATA AI IMPRESIA CA ESTI IN EVUL MEDIU TIMPURIU.
    UNDE SUNT BANII LUATI PE TAXA,DRAGANE,N-AI FACUT NIMIC IN PIATA,DACA NU-I FURATI AVEATI SI PENTRU TUNURI CARE SPARG NORII. SOMN USOR,POLITISTI AI MUNICIPIULUI CARACAL, SA NU CUMVA SA-NTREBATI VREUN COMERCIANT DACA I SE ELIBEREAZA FACTURA DE CATRE TAXATORI, POATE SE SUPARA VECINUL LU' ANGHEL , DRAGAN...

    RăspundețiȘtergere
  34. NIMENI NU TE MAI SUPORTA! NENOROCITULE O SA SCAPAM CAT DE CURAND DE TINE!

    RăspundețiȘtergere
  35. anghel esti o mizerie esti o mizerie anghel esti o mizerie!!!

    RăspundețiȘtergere
  36. NEA' DUMITRE, CE DRACU' AU ASTEA CU MATALE,IA PUNE MANA SI DA ORDIN SA STRANGA TAXATORII TOTI BANII DE LA ASTEA,SA NU MAI DAI PAIA 10% LA PRIMARIE CA PANA ACUM,STRANGE-I CATEVA ZILE SI CHEAMA-L PE APOLODOR DIN DAMASC SA-TI FACA O PASARELA DE ACASA PANA LA BARLOG SA NU TE MAI VADA NIMENI,CHIAR DELOC. FA-O BA TU, CA ANGHEL N-A VRUT SA FACA PASARELA LA CONSERVE! PRIETENARUL TAU,A GRESIT CAND A SPUS CA IARMAROCUL TAU ARATA CA IN ANUL 1504, BA DUMITRE, ARATA CA UN TARG DACO-ROMAN DINTRE CELE DOUA RAZBOAIE DACO-ROMANE, CAM CA-N ANUL 104 D.H. DE-AIA-TI ZICEAM SA-L ADUCI PE APOLODOR...

    RăspundețiȘtergere
  37. NEA DUMITRE,UITAI BA, DACA VINE APOLODOR SI TU NU ESTI LA BARLOG,LASA VORBA LA TAXATORI SA-I SPUNA CA ARE CARAMIDA COLO PE GANG,LA PASARI, DAR SA N-O ZIDEASCA ASA CA E PLINA DE CACAT...

    RăspundețiȘtergere
  38. IMBATRANESC DUMITRE,IAR UITAI,VEZI SA NU-I VADA PE TIGANII CU CARTOFI ,APOLODOR ASTA, CA IN ANUL 104 E.N. NU ADUSESERA INCA EUROPENII CARTOFUL DIN AMERICA... SI INCA CEVA, VEZI SA NU-I DEA COPIII LUI LACE PETARDE CA ISI SCOATE APOLODOR OCHII,SI-TI FACE PASARELA STRAMBA, AJUNGI PE EA PE LA POLITIE,INCOLO...

    RăspundețiȘtergere
  39. Ce frig e in case.Cei acre platesc nu au caldura.Nici cei care nu platesc.
    ATUNCI NU O SA MAI PLATEASCA NICI CEI CARE PINA CUM PLATEAU.

    Poate e cazul de ceva schimbari.

    Si pe la SPITALUL SOCIAL DIN CARACAL
    Cit mai este tinut banditul ala de Director de spital social?SPAGAR LA GREU ca si ASISTENTA SEFA, o cocota batrina la fel de hoata ca si el.
    Spagari la greu!!!

    IAR MARELE DIRECTOR DE SPITAL CARACAL....
    BAAAAAAAA, TRIMITETI-L IN ALTA PARTE!!!!!!!!
    PE UNDE A TRECUT ASTA , A LASAT PRAF IN URMA LUI!!!!!!

    NU A FACUT ABSOLUT NIMIC PENTRU CARACAL!

    NICI PENTRU SPITAL!!!!!!!!

    DOCTOR IN PROSTIE , TRASEIST (CURVA POLITICA)

    E VREMEA REVOLUTIEI!!!!!!!!!!!!!!

    AFARA CU PROSTII SI CURVELE!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  40. ma da tu nu vezi ca esti penibil,toate comentariile sunt date de tine adica; iarmaroc ,birlog ...mai invata si tu alte cuvinte,si daca ai ceva personl cu dragan spune-i in fata,nu-l mai balacari sub anonimat si prin piata te lingusesti pe linga el

    RăspundețiȘtergere
  41. anghel a umplut piata de tigani,primaria nu trebuie sa lase sa se vanda decat flori si carti pe domeniu public,nu portocale ,inghetata,lumanari,icoane,telefoane, incaltaminte,imbracaminte,articole de uz casnic etc. s-au folosit de consilierii astea slabi,ca sa-si umple buzunarele cu banii publici . asa ca,vina este a primarului si consilierilor locali,de modul cum arata piata,dragan e nevinovat,el cu taxatorii profita de situatie.

    RăspundețiȘtergere
  42. Domnule Anghel,cea mai nobila preocupare a unui primar este OMUL !

    RăspundețiȘtergere
  43. ANONIMULE , CEA MAI NOBILA PREOCUPARE A PRIMARULUI ANGHEL ESTE ... TIGANUL !!!

    RăspundețiȘtergere
  44. GATA PRIMARULE,TI-A SUNAT CEASUL ! CU PRIETENUL MEU ,VOI FI MAI SCURT: DRAGANE,DRAGANE, M A R S !

    RăspundețiȘtergere
  45. TOV. PRIM, FACUSI DOMNE MACIUCI LA I.R.I.L. SA NE TRIMITI LA BUCURESTI SA INABUSIM REVOLTA IMPOTRIVA CELOR CE SE RIDICA IMPOTRIVA LUI BASESCU SI A U.N.P.R.-ISTILOR ? SAU TE REFUGIASI IN VREO UNITATE MILITARA ? UITE, UN LOC BUN DE PITULAT: BARLOGUL LUI DRAGAN !

    RăspundețiȘtergere
  46. tu , nu mai iesi pe-afara, DUMITRA ORDINARA ?

    RăspundețiȘtergere
  47. ANGHELE,ESTI PRINTRE ULTIMII COMUNISTI DIN EUROPA,DU-TE FRATE,LASA-NE,DEBARASEAZA-TE DE CLOACA SI LASA-NE DRACULUI SA RESPIRAM,AI DAT-O-N NESIMTIRE,TU NU VEZI FETELE NOASTRE PE STRADA,NU TE MAI VREA NIMENI, VREI NUMAI TU,NUMAI TU, NU V-ATI MAI SATURAT DE FURAT? AM AJUNS CU TOTII SA DORIM CU ARDOARE SA TE VEDEM MORT, TE TINE CLICA ASTA DE HOTI IN BRATE PENTRU INTERESELE LOR, SI TI-AI FORMAT GRESITA IMPRESIE CA ESTI CEL MAI BUN, DAR CREDE-MA, ESTI DEPASIT... ASTEA CARE TE SUSTIN ,AU INTERESELE LOR,NE FURA PE NOI, LE ACORZI PROTECTIE FARA SA STI CE FAC EI, PE NOI NE-AU INGENUNCHIAT, ORASUL ASTA NU-I MAI POATE SUPORTA, AVEM SOTI,SOTII,COPII CARE N-AU UNDE SA SE ANGAJEZE,SUNTEM CU TOTII SARACI, CREZI CA TE-AR MAI VREA CINEVA CARE NU-TI FACE PARTE DIN CLICA? TOTI CARE AU PARTICIPAT LA REPRESIUNEA REVOLUTIONARILOR IN '89,AU PLATIT PENTRU ASTA, NOI TE-AM RASPLATIT CU PESTE 20 DE ANI IN PRIMARIE, DAR ACUM LASA-NE , NU PUTEM PRODUCE CAT FURATI VOI!

    RăspundețiȘtergere
  48. bai anonim din 3 ian. ora 8 fix, zici ca nu cunosc decat cuvintele,,iarmaroc,barlog''etc.,dar tu unde facusi alea 8{fix}clase? vazuram cu totii ca pe trei randuri, ai 9 greseli,9 FIX!

    RăspundețiȘtergere
  49. EXEMPLU DE DRENAT BANII PUBLICI (ADICA BANII NOSTRI, NU STIU DE CE CRED PRIMARUL SI AI LUI CA BANII PUBLICI SUNT AI NIMANUI SI DE-AIA TREBUIE LUATI DE EI)
    IGO CASTIGA (SAU NU) DESZAPEZIREA ORASULUI CARACAL
    CU UN TRACTOR SI UN MULTICAR, PRET DESZAPEZIRE/KM NESEMNIFICATIV
    PIERD FIRME CU DOTARE SI CU PERSONAL SPECIALIZAT
    VINE PRAFUL ASTA DE ZAPADA, CARE DA PESTE CAP VIATA TIHNITA DIN URBE
    STARE DE NECESITATE LA NIVEL LOCAL, DECI SE VA APELA LA DETINATORII DE UTILAJE, CHIAR DACA NU SUNT CONTRACTE INCHEIATE CU EI. PRETUL DESZAPEZIRII CRESTE ASTRONOMIC, CA EXISTA CERERE. LA PRETUL CERUT, SE MAI ADAUGA CEVA DE LA CEL CARE SOLICITA, CA TREBUIE SA MANANCA SI GURA LOR.
    SI UITE ASA DESZAPEZIM CU DE 4-5 ORI MAI SCUMP

    RăspundețiȘtergere
  50. jos cu anghel si cu hotii astea,clica lui pe care si-a creat-o si pe care se sprijina !!! ROZATOARE NENOROCITE CARE SUNTETI VOI !

    RăspundețiȘtergere
  51. UNUL CARE TREMURA IN PIATA CARACAL18 februarie 2012 la 20:52

    LA PUSCARIE CU EI ,N-AU FACUT NIMIC SI NE-AU FURAT TOT ! UNDE-S BANII PE CARE-I SALTATI DIN PIATA CARACAL ,HOTI NENOROCITI CARE SUNTETI VOI ? I-ATI BAGAT IN MASINI SI IN VILE ,BATE-V-AR DUMNEZEU SA VA BATA,PE NOI NE TINETI SUB CERUL LIBER, IN LOC SA CHELTUITI BANII SA INVESTITI ,SA NE FIE SI NOUA BINE,II BAGATI IN BUZUNARELE VOASTRE, HUUU,JOS ANGHEL,HUUU,JOS CU VOI !!!

    RăspundețiȘtergere
  52. EU NU INTELEG UN LUCRU. CUM ESTE POSIBIL CA STATIA DE EPURARE A APELOR UZATE SA FIE REABILITATA, PROIECT FINALIZAT IN 2010, CONFORM SITE ULUI PRIMARIEI CARACAL, UN PROIECT DE APROXIMATIV 800 000 EURO SI TOTUSI IN CARACAL, LA DOAR 2 ANI DE LA FINALIZARE APA SA SE OPREASCA DE 5 ORI PE ZI?!OARE CHIAR AU FOST INVESTITI IN STATIA DE EPURARE ACEI BANI SAU AU FOST FOLOSITI IN ALTE SCOPURI? EU CRED CA MAI MULT DE UN VOPSIT NU S A MAI INTAMPLAT NIMIC. RUSINE, IN 2012, INTR UN MUNICIPIU DE TALIA CARACALULUI SA AI APA POTABILA CU PORTIA. NICI PE VREMEA LU RAPOSATU NU ERA ASA.

    RăspundețiȘtergere

id messenger

smecheridecaracal

CONTACT


Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Spam Protection*Please enter the text from the image

Refresh Help
captcha
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

Gândeşte liber !!!

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

Traffic

TRAFIC TRIPUL - Directo Web

Totalul afișărilor de pagină