luni, 30 mai 2011

TOVARĂŞUL GHEORGHE ANGHEL "APLAUDAT" CU HUIDUIELI ...


Ştim cu toţii ca tovarăşul Gh. Anghel şi-a început din timp propaganda electorală pentru alegerile din 2012 pentru un nou mandat de primar şi profită de toate puterile care le mai are să se agaţe de orice eveniment pentru a-şi mai face puţină publicitate electorală chiar dacă locuitorii caracaleni nu-l mai agreează.
Aseară, în ultima zi a turneului Mix Music Evolution, nici decum zilele Municipiului Carcacal cum umbla vorba pe la primărie, tovarăşul Gh.Anghel a dat-o'n bară pentru a doua oara pe anul acesta când la invitaţia lui Bodo, solistul formaţiei "Proconsul", să urce pe scenă în încheierea programului pentru a le spune câteva cuvinte caracalenilor, tovarăşului nu i-a venit să creadă ce îi aud urechiuşele când toată mulţimea prezentă la spectacol a început să-l huiduie şi să strige "Jos Anghel ....Jos Anghel!", ramânând fără cuvinte şi căutând să termine cât mai repede discursul său bolşevic pe care ni-l prezintă ani de zile la rând fără să omită vreun cuvânt sau vreo virguliţă. 
În concluzie caracalenilor nu le-a plăcut gestul tovarăşului de a încerca să îi manipuleze electoral aşa că ei l-au pedepsit aşa cum au ştiut mai bine, arătându-i tovarăşului că termenul de valabilitate al său a expirat de mult şi orice încercare de a mai câştiga un mandat de primar este egală cu zero.

ANGHELE, CARACALUL NU TE MAI VREA !  ...








miercuri, 18 mai 2011

TOVARĂŞUL ANGHEL OUT DIN PSD...


Conform ziarului Gazeta Noua, tovarăşul Gh. Anghel a fost exclus  din Partidul Social Democrat, Organizaţia Caracal aseara în şedinţa Comitetului Executiv.

" La baza acestei decizii luate în şedinţa de marţi după-amiază stau zece capete de acuzare. Potrivit conducerii organizaţiei municipale, primarul Caracalului se face vinovat de încălcări grave şi repetate ale Statutului partidului, astfel: nerespectarea deciziilor şi hotărârilor adoptate de forurile de conducere ale PSD Caracal şi PSD Olt, privind excluderea  din partid a lui Valerică Ionescu, Dănuţ Ghiţă, Georgeta Mincă, Eugenia Oprea, Filimon Sebastian Pavel; nerespectarea art.9, alin.(2), lit.h1 si art.12 alin (1) din Legea nr. 393/2004 privind Statutul aleşilor locali, prin care primarul Gheorghe Anghel era obligat ca, în prima şedinţă ordinară de consiliu local, să adopte o hotărâre prin care să ia act de situaţia apărută şi să declare vacante locurile consilierilor în cauză; încălcarea repetată a art.30, lit.(e), prin absentarea nemotivată de la mai multe şedinţe ale Biroului Permanent Judeţean Olt; neconsultarea Organizaţiei Municipale Caracal în luarea iniţiativelor legislative, administrative şi politice, în conformitate cu art.29, lit.(j) din Statutul PSD; neconsultarea Organizaţiei Municipale Caracal în acţiunile de interes public şi politic pe care le-a iniţiat, conform art.29, lit.(m); încălcarea art.29, lit. (b) şi (e) prin neparticiparea la nicio şedinţă a Organizaţiei Municipale Caracal a PSD; a prejudiciat imaginea Partidului Social Democrat şi a membrilor acestuia prin declaraţii publice defăimătoare, prin intermediul mass-media locale, cât şi printre cetăţenii municipiului Caracal, conform art.30, lit.(m) din Statutul PSD; nu a mai plătit cotizaţia PSD din anul 2009; nu a respectat disciplina de partid, conform art.30, lit.(g) şi art.54, nerecunoscând public conducerea Organizaţiei Municipale Caracal a PSD; anunţarea publică a viitoarei sale candidaturi din partea altei formaţiuni politice, respectiv UNPR.
Gheorghe Anghel cochetează demult cu uneperiştii. În urmă cu câţiva ani a avut adeziune şi la PNL, pe care însă nu a recunoscut-o niciodată, deşi preşedintele Ioan Ciugulea a făcut-o publică. Chiar deputatul de Olt Valeriu Steriu ne declara în luna martie a acestui an că „este certă candidatura domnului Anghel pentru Primăria Caracal din partea UNPR”. Gheorghe Anghel ne-a declarat că nu va contesta decizia de excludere." - relatează Gazeta Noua, cotidian de Olt!



marți, 17 mai 2011

TOVARĂŞUL GH. ANGHEL MINTE CU NERUŞINARE PRESA ...


Aşa cum ne-am obişnuit de foarte mulţi ani să fim minţiţi cu neruşinare de către primarul Gh. Anghel, zilele astea tovarăşul a devenit cu acte în regulă "Pinochio" - şef al caracalenilor, el minţind până şi presa judeţeană. Sunat să ofere un interviu celor de la Agerpres, acesta s-a apucat de înşirat gogonele reporterului care se interesa de proiectul ce are legătura cu construirea liniei de centură ocolitoare.
Mai jos va fac cunoscut interviul dat ziarului REALITATEA OLTULUI pe care el îl plăteşte cu bani grei pentru ai publica balivernele şi prostiile grosolane:

”Din februarie, hotărârea privind terenul pe care este organizat şantierul de către constructorul centurii ocolitoare tot este pusă pe ordinea de zi a şedinţelor de consiliu local. De atunci, ori nu se întruneşte cvorumul necesar pentru şedinţă ori consilierii resping hotărârea. Au fost cel puţin patru încercări. Mâine facem o nouă încercare. Mai sunt şi alte hotărâri foarte importante pentru viaţa oraşului pe care consilierii refuză să le aprobe. Spre exemplu nu avem aprobată taxă pentru divorţ la starea civilă etc. La noi şefii de partide au experimentat o nouă procedură de lucru, adică îi pun pe consilieri să nu vină la şedinţe ori să vină şi să nu aprobe nimic chiar dacă viaţa oraşului depinde de acele hotărâri.
În Consiliul Local Caracal sunt şapte reprezentanţi de la PDL, şase de la PSD, patru de la PNG şi doi liberali. La şedinţele care au fost amânate din lipsă de cvorum au lipsit de regulă consilierii PDL, PNG şi unul din consilierii PSD."

DOMNULE PRIMAR VĂ SPUN CA SUNTEŢI UN MARE MINCINOS, CHIAR EXAGERAT DE MINCINOS!
DE CE?
PENTRU CĂ:

La prima şedinţă ordinară întrunită pe anul 2011 a Consiliului Local aţi dovedit că sunteţi "mârlan" retrăgându-vă proiectele şi suspendând şedinţa care trebuia să aibă loc în acea zi, iar propunerea unui consilier local PSD care vroia să suplimenteze ordinea de zi cu un proiect de schimbare din funcţie a cinci consilieri PSD cu alţii, dumneavoastră, speriat de situaţie aţi părasit sala instantaneu fără a vă mai scuza sau gesticula ceva.  

ESTE ADEVĂRAT DOMNULE PRIMAR? 

Nu cumva interesul dumneavoatră în acea şedinţă ordinară era să propuneţi la vot consilierilor locali proiectul depus de firma MONTE VERDE care făcea referire la concesionarea câtorva sute de metri pătraţi pentru construirea unui bazin de înot?

 Normal ... ştim cu toţii că ŞPAGA a fost substanţială.!!!



miercuri, 11 mai 2011

"HAHALERELE"



Prezenţi la conferinţa judeţeană a UNPR, tov. Gh. Anghel şi "găozarul" Octavian Popescu, fac tot posibiliul de de a-şi ţine fotoliile călduţe până la următoarele alegeri din 2012, ei fiind dispuşi să-şi vândă şi sufletul "dracului" pentru a rămâne în funcţii.
Consideraţi "curve" ale politicii româneşti, aceste hahalere convertite, nu au făcut nimic altceva decât să fure banul public adică banul nostru.
Noi caracalenii nu vom uita cât de mult am fost batjocoriţi de aceste marionete, mai ales când vine vorba de fabrica Pirelli care în anul 2006 a refuzat să poposească la Caracal pentru ca li s-a cerut ŞPAGĂ să construiască fabrica şi creeze locuri de muncă bine plătite. Aşa că tovarăşul ne-a "mulţumit" doar cu firme de doi bani care exploatează caracalenii ca pe nişte sclavi înfometaţi cu salarii care nu depăşesc 6 milioane.
  Am devenit cu toţii nişte sclavi ai intereselor politice dintre acest comunist bolşevic şi firmele aduse de el pe spăgi grele.
Iar acum "înfometat" ca niciodată, tov. Gh. Anghel demonstrează că politica pentru el înseamnă doar bani şi putere, uitând că noi l-am trimis la primărie să ne apere interesele noastre iar el, ca un bun "actor" şi-a luat de drept rolul de sef al nostru.
Staţi liniştiţi caracaleni că indiferent la ce formaţine politică va merge, tov. Gh. Anghel nu va mai fi reales primar.

Va promit!
  



duminică, 8 mai 2011

ULTIMATUM ...


Tov. Anghel refuză cu orice preţ să mai susţină şedinţe ordinare în cadrul Consiliului Local Caracal.
Paranoic şi dependent de putere, FARAONUL Anghel,  la prima şedinţă ordinară întrunită pe anul 2011 a Consiliului Local s-a dovedit a fi "mârlan" retrăgându-şi proiectele şi suspendând şedinţa care trebuia să aibă loc în acea zi. La propunerea unui consilier local PSD care vroia să suplimenteze ordinea de zi cu un proiect de schimbare din funcţie a cinci consilieri PSD cu alţii, tovărăşul Anghel speriat de situaţie a părasit sala instantaneu fără a se mai scuza sau gesticula ceva. 
Singurul lucru pe care l-a învăţat tovarăşul Anghel este acela de a se victimiza (aşa cum a învăţat la şcoala Ştefan Gheorghiu) în faţa caracalenilor ori de câte ori nu îi iese LOZUL el aruncând vina pe consiliul local şi devenind victima nr. 1. Singurii care au de pierdut pentru incompetenţa şi ticăloşia administraţiei locale, suntem NOI caracalenii care îi suportăm de atâţia ani.

 "TOVARĂŞE  ANGHEL, CU CE SUNTEM VINOVAŢI NOI LOCUITORII CARACALENI? CU CE V-AM GREŞIT DE VĂ BATEŢI JOC ÎN HALUL ĂSTA? "

Fac apel către toţi consilieri locali să dea dovadă de verticalitate şi responsabilitate în ceea ce priveşte buna organizare şi desfăşurare a şedinţelor consiliului local indiferent de natura acestora, având în vedere că sunt direct responsabili pentru soarta cetaţenilor caracaleni.
Dacă până la următoarea şedinţa nu se vor vedea schimbări pozitive, noi caracalenii vom lua toate măsurile necesare de a înlătura din funcţie consilerii şi funcţionarii publici care nu îşi fac datoria faţă de noi!

 

id messenger

smecheridecaracal

CONTACT


Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Spam Protection*Please enter the text from the image

Refresh Help
captcha
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

Gândeşte liber !!!

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

Traffic

TRAFIC TRIPUL - Directo Web

Totalul afișărilor de pagină